Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 14 έως 20 Νοεμβρίου 2011


Κριός
Η εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά για σας, με συσσωρευμένες υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να παραμελήσετε και την οικογένειά σας, αφού είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Από την Τετάρτη, η κατάσταση αρχίζει και βελτιώνεται και πλέον μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στους δικούς σας, στον σύντροφό σας, στα παιδιά σας ή ακόμα και να βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους ώστε να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις των περασμένων ημερών. Τις ημέρες αυτές οι συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα είναι άριστες και θα διαπιστώσετε ότι η δουλειά σας «βγαίνει» πολύ πιο εύκολα, γεγονός που σας αφήνει να διασκεδάσετε ξένοιαστοι το Σαββατοκύριακο.
Ταύρος
Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ καλά για σας, καθώς η επικοινωνία με τους γύρω σας αρχίζει να βελτιώνεται και πλέον μπορείτε να συζητήσετε και να λύσετε πολλά προβλήματα. Από την Τετάρτη το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και μάλιστα δεν αποκλείεται να δεχτείτε κάποιες αναπάντεχες επισκέψεις φίλων. Την Πέμπτη το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιό σας με τον Άρη, είναι ιδανικό για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και γιατί όχι να προγραμματίσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο για τους δυο σας.
Δίδυμοι
Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή στην αρχή της εβδομάδας και ίσως είναι καλύτερα να αποφύγετε τα πολλά πάρε – δώσε με άτομα που δεν είναι φερέγγυα. Ακόμα και ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας αποσπάσει ένα σημαντικό ποσό, γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε ευγενικά οποιονδήποτε σας ζητήσει «δανεικά». Αντίθετα, η οικογένεια θα σας στηρίξει οικονομικά αν χρειαστείτε τη βοήθειά της. Από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή, προγραμματίστε επαφές με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα ή απλά εκφράστε τις επιθυμίες σας και να είστε σίγουροι ότι κάποιος θα σας ακούσει και θα φροντίσει να τις πραγματοποιήσει. Το Σαββατοκύριακο, χαλαρώστε και απολαύστε την οικογενειακή θαλπωρή.
Καρκίνος
Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιό σας που σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Άρη, σας δίνει ένα ατού στην επικοινωνία με τους γύρω σας. Έτσι, μπορείτε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας ιδέες ή να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες. Από την Τετάρτη τα οικονομικά σας θα πάρουν μια σημαντική ώθηση που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας και θα αρχίσετε επιτέλους να αισιοδοξείτε ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο. Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για μια κοντινή εξόρμηση στη φύση που θα σας ανανεώσει.
Λέων
Η δίμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας είναι λογικό να σας κούρασε. Τώρα όμως έχει ήδη περάσει στην Παρθένο και μπορείτε να «ξεκλέψετε» λίγο χρόνο για ξεκούραση. Από την Τετάρτη μάλιστα αρχίζετε σιγά – σιγά να μπαίνετε στο κλίμα των Χριστουγέννων και να σκέφτεστε πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα για τις διακοπές σας. Ίσως σας γίνει και μια σχετική ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σας φανεί αρκετά οικονομική. Το Σαββατοκύριακο όμως προσέξτε μη το ρίξετε στις σπατάλες.

Παρθένος
Τα όνειρά σας αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά από αυτή την εβδομάδα. Λίγο η βοήθεια των φίλων σας, λίγο οι προσωπικές σας προσπάθειες που γίνονται πιο περισσότερο δυναμικές με την ώθηση του Άρη που έχει περάσει στο ζώδιό σας και τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά. Εκεί που πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας τώρα είναι στη χάραξη μιας καλής στρατηγικής που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε λάθη και παγίδες.
Ζυγός
Τα επαγγελματικά καθήκοντα σας καλούν ήδη από τις αρχές της εβδομάδας και οι αυξημένες υποχρεώσεις σας προκαλούν τη δυσφορία του συντρόφου σας. Αυτές οι εξελίξεις φυσικά δεν αρέσουν ούτε σε σας που νιώθετε να πιέζεστε από παντού. Υπομονή! Από την Τετάρτη θα αρχίσετε να μπαίνετε ξανά στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς και σιγά – σιγά όλα θα αποκατασταθούν. Το Σαββατοκύριακο μάλιστα θα μπορέσετε να απομονωθείτε με τον σύντροφό σας και να χαρείτε τον έρωτά σας.
Σκορπιός
Η εβδομάδα ξεκινά πολύ ευχάριστα για σας, και όλες σας οι υποθέσεις προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Αν μάλιστα προσβλέπετε σε μια ανώτερη επαγγελματική θέση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την διεκδικήσετε, αφού έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας. Την Τετάρτη το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία, υπόσχεται να βελτιώσει τα οικονομικά σας αλλά και την σχέση με τον σύντροφό σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, αποδεχτείτε φιλικές προσκλήσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.
Τοξότης
Ο Άρης έχει περάσει στον τομέα της καριέρας σας και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Ιουλίου του 2012. Αυτή η διέλευση θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την πορεία των επαγγελματικών σας, γι’ αυτό θα πρέπει από τώρα να βάλετε τα δυνατά σας και να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται ήδη από την Πέμπτη που ο Άρης θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία. Και μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη και ο Ερμής συνεχίζουν την πορεία τους στο ζώδιό σας, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητούς. Εκμεταλλευτείτε το, για να προσεγγίσετε άτομα και να πετύχετε αυτό που θέλετε.
Αιγόκερως
Το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας βρίσκει να ασχολείστε με τις σχέσεις σας είτε πρόκειται για τον σύντροφό σας είτε για κάποιον συνέταιρό σας με τον οποίο αντιμετωπίζετε αρκετά προβλήματα. Φαίνεται ότι πλησιάζει η στιγμή που ο κόμπος φτάνει στο χτένι και πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να μην προβείτε σε ριζικές αλλαγές προτού βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι γι’ αυτές. Την Πέμπτη το τρίγωνο του Άρη με τον Δία θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με περισσότερη ψυχραιμία και να διατυπώσετε τις σκέψεις σας με έναν τρόπο πιο κατανοητό που θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.
Υδροχόος
Η δουλειά σας συνεχίζει να σας απασχολεί καθώς νιώθετε ότι δίνετε πολλά και παίρνετε λίγα. Παρόλο που το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο είναι ιδιαίτερα «ηλεκτρισμένο», μάλλον θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας και να μην ενδώσετε σε προκλήσεις για τσακωμούς που μόνο προβλήματα θα φέρουν. Την Πέμπτη το τρίγωνο που θα διαμορφώσει ο Άρης με τον Δία, θα αποδειχθεί ο καλύτερός σας σύμμαχος που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Την Κυριακή προσέξτε τα οικονομικά σας καθώς το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σας κάνει ευάλωτους σε εξαπατήσεις.
Ιχθείς
Η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου που σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς. Έτσι μέχρι και την Τετάρτη θα έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε μια δραστηριότητα που μπορεί να ξεκινήσει από χόμπι και να καταλήξει σε μια νέα πηγή εσόδων. Την Πέμπτη ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας που σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, είναι ιδανικό για να βάλετε σε εφαρμογή στόχους που μπορούν να πραγματοποιηθούν πολύ γρήγορα. Καλό θα είναι βέβαια να μην παραμελήσετε και τον σύντροφό σας καθώς ο Άρης στον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σας μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις που θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK