Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ
 

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Στις 9.18 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο είναι εξαιρετικά δυναμική, αφού είναι το δικό της ζώδιο. Το ζώδιο το οποίο κυβερνά και στο οποίο νιώθει καλύτερα από οπουδήποτε αλλού. Μέχρι την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου που θα βρίσκεται εκεί, μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα, για καλό ή για κακό. Οι όψεις που θα σχηματίσει σ’ αυτήν την πορεία της αναλύονται παρακάτω. Ωστόσο καλό θα είναι να υπενθυμίσουμε ότι τα ζώδια του νερού και κυρίως οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς θα ωφεληθούν από αυτή την διέλευση. Οι Καρκίνοι σε γενικές γραμμές ευνοούνται από αυτή την διέλευση όμως όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 22/6 ή στις 27/6 θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί.

Αναλυτικά οι όψεις της Σελήνης:

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου
09.18 είσοδος στον Καρκίνο: Σπίτι, οικογένεια και οικιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες.
11.05 τετράγωνο με Ουρανό: Ανατρεπτική όψη που θεωρείται υπεύθυνη για ξαφνικές ανατροπές σχεδίων και δεν συνιστάται για συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να μην τηρηθούν στο μέλλον. Ωστόσο μπορεί να αποκαλυφθούν κάποια γεγονότα που θα μας «ανοίξουν» τα μάτια.
12.27 εξάγωνο με Άρη: Οι πρωτοβουλίες που γίνονται τώρα έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.
15.21 εξάγωνο με Δία: Η υποστήριξη του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, θα ανταμείψει τις προσπάθειες με οικονομικά οφέλη.
20.25 αντίθεση με Πλούτωνα: Δυσάρεστη όψη που λειτουργεί περισσότερο σε ομάδες ανθρώπων. Τόσο η Σελήνη όσο και ο Πλούτωνας σχετίζονται με τη μάζα, με αποτέλεσμα να προκαλούν προβλήματα σε μεμονωμένες περιοχές π.χ. εξαιτίας καιρικών συνθηκών κ.λπ.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου
Η Σελήνη δεν σχηματίζει καμία σημαντική όψη.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου
06.03 τρίγωνο με Ήλιο: Το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα. Η αισιοδοξία πλανάται στον αέρα και μας δίνει κουράγιο για νέες προσπάθειες.
07.21 τετράγωνο με Κρόνο: Χρειάζεται περισσότερη οργάνωση και υπευθυνότητα προκειμένου να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.
** Αυτή είναι η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη πριν βγει από το ζώδιο του Καρκίνου και περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στις 18.17. Επομένως, από τις 07.21 μέχρι τις 18.17 η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας. Το κενό πορείας κατά κανόνα θεωρείται μια άσχημη χρονική στιγμή για νέα ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις. Ωστόσο, το γεγονός ότι βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής της, αναιρεί τον παραπάνω κανόνα και την καθιστά εξαιρετικά θετική.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK