Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ


Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011
Στις 18.16 η Σελήνη περνάει στο αρχηγικό ζώδιο του Λέοντα, από το οποίο μας καλεί να διασκεδάσουμε, να παίξουμε και να ξεχαστούμε από όλα τα προβλήματά μας. Για τις επόμενες δυόμισι ημέρες μπορούμε επίσης να μεγαλουργήσουμε στον δημιουργικό τομέα αλλά και να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την διέλευση της Σελήνης στον Λέοντα είναι τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι). Οι Λέοντες και Υδροχόοι ωστόσο που έχουν γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου (22/8 και 18/2) καλό θα είναι να προσέχουν όταν η Σελήνη σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

Αναλυτικά οι όψεις της Σελήνης:

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου
18.16 τρίγωνο με Ουρανό:  Ξαφνικές εμπνεύσεις που φέρνουν λύσεις σε προβλήματα. Αναπάντεχες ειδήσεις, τηλεφωνήματα ή και μια ανέλπιστη ερωτική γνωριμία.
19.53 τετράγωνο με Δία: Μην δίνετε – ούτε να ακούτε – μεγαλεπήβολες υποσχέσεις. Αποφύγετε υπερβολές σε έξοδα καθώς επίσης και σε φαγητό, ποτό κ.λπ.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου
Η Σελήνη δεν σχηματίζει καμία όψη.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου
02.06 τρίγωνο με Ερμή: Όσοι αποφασίσουν να βγουν έξω θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους. Η επικοινωνία γενικότερα είναι ιδιαίτερα καλή ενώ παράλληλα κάποιος που διαβάζει μπορεί να αφομοιώσει πιο εύκολα.
05.59 τρίγωνο με Αφροδίτη: Καλή όψη για ψώνια, για καλλωπισμό αλλά και για τις αισθηματικές σχέσεις.
14.26 εξάγωνο με Κρόνο: Το διάστημα αυτό αναπτύσσονται αρμονικές σχέσεις. Η ενασχόληση με τα παιδιά αλλά και τους ηλικιωμένους θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική.
17.08 τετράγωνο με Ήλιο: Δεν μπορούμε πάντα να έχουμε αυτό που θέλουμε, όταν το θέλουμε. Κάντε υπομονή αν διαπιστώσετε ότι τα σχέδιά σας εμποδίζονται.
21.04 αντίθεση με Ποσειδώνα: Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί, αλλά διαχωρίστε το όνειρο από την πραγματικότητα. Προσοχή σε εξαπατήσεις.
** Αυτή είναι η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη πριν βγει από το ζώδιο του Λέοντα και περάσει στην Παρθένο στις 19/11 και ώρα 00.17. Μέχρι εκείνη την ώρα η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας και δεν ενδείκνυται  για νέα ξεκινήματα ή σημαντικές αποφάσεις.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK