Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011
Στις 00.18 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου το οποίο μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Μιας και είναι Σαββατοκύριακο, καλό θα είναι να ασχοληθούμε με την τακτοποίηση του σπιτιού αλλά και να οργανώσουμε τα ψώνια μας το Σάββατο που είναι μια πολύ καλή ημέρα. Τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) αλλά και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) ευνοούνται περισσότερο από αυτή την θέση της Σελήνης.

Αναλυτικά οι όψεις της Σελήνης:

Σάββατο 19 Νοεμβρίου
04.49 τρίγωνο με Δία:
Εξαιρετικά θετική όψη παρόλο που γίνεται σχετικά νωρίς. Ίσως είναι καλό να ξυπνήσουμε πρωί – πρωί και να ξεκινήσουμε τα ψώνια μας.
07.11 σύνοδο με Άρη: Παρόλο που αυτή η όψη θα μπορούσε να δημιουργήσει εντάσεις, το γεγονός ότι υποστηρίζεται από τον Δία και τον Πλούτωνα, μειώνει τα αρνητικά χαρακτηριστικά της.
10.31 τρίγωνο με Πλούτωνα: Δυναμική όψη που βοηθά σε όλες τις οικονομικές συναλλαγές καθώς επίσης και στις προσωπικές και επαγγελματικές συναναστροφές.
Κυριακή 20 Νοεμβρίου
08.49 τετράγωνο με Ερμή:
Μια όψη που μπορεί να μας βγάλει εκτός προγράμματος. Καλό θα είναι να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε δουλειές που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις.
14.53 τετράγωνο με Αφροδίτη: Καλό θα είναι να αποφύγουμε υπερβολές και σπατάλες που δεν είναι απαραίτητες.
Δευτέρα 21 Νοεμβρίου
00.20 εξάγωνο με Ήλιο:
Δυναμική όψη που βοηθά στις διασκεδάσεις και όχι μόνο. Οι συζητήσεις με τον σύντροφο ή με έναν μελλοντικό σύντροφο ενδείκνυνται αφού θα είναι ουσιαστικές και με βαθύ περιεχόμενο.
** Αυτή είναι η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη πριν βγει από το ζώδιο της Παρθένου και περάσει στον Ζυγό στις 03.15.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK