ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2012

ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

 
Το 2012 χαρακτηρίζεται από την αποχώρηση του Ποσειδώνα από το ζώδιό σας μετά από 14 χρόνια! Αυτή η μετακίνηση θα σημάνει για σας το τέλος μιας εποχής οικονομικής ανασφάλειας και προσωπικής σύγχυσης που πολλές φορές σας αποπροσανατόλιζε και σας οδηγούσε σε αδιέξοδα. Τώρα επιτέλους μπορείτε να «αποκολληθείτε» κατά κάποιο τρόπο από τα υλικά αγαθά και να απολαύσετε αυτά που πραγματικά αξίζουν στη ζωή. Αυτό δεν σημαίνει ότι το εισόδημά σας θα μειωθεί, κάθε άλλο. Εσείς οι ίδιοι όμως θα ανακαλύψετε ότι η χαρά βρίσκεται σε μικρά καθημερινά πράγματα και όχι σε ένα ακριβό αυτοκίνητο ή άλλες περιττές πολυτέλειες. Η παραμονή του Δία στον Ταύρο μέχρι τις 10/6 θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένειά σας ενώ τον Μάρτιο μπορείτε να κάνετε μια σημαντική επένδυση σε ακίνητα. Από τις 11/6 ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους και μαζί με την Αφροδίτη θα αυξήσει κατακόρυφα την δημιουργικότητά σας. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα αποκομίσετε μεγάλα οικονομικά οφέλη ενώ όσοι είστε ελεύθεροι θα συνάψετε μια σοβαρή σχέση. Τέλος, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για την άφιξη του Κρόνου στον τομέα της καριέρας σας από τις 6/10. Για τα επόμενα δυόμισι χρόνια που θα παραμείνει εκεί, θα πρέπει να «σηκώσετε τα μανίκια» και να εργαστείτε σκληρά προκειμένου να ιδρύσετε μια σταθερή επαγγελματική πορεία που θα σας εξασφαλίσει για αρκετά χρόνια. Το γεγονός ότι ο Κρόνος θα σχηματίσει θετικές γωνίες με τον Ποσειδώνα, τον Χείρωνα και τον Πλούτωνα, θα σας κάνει  πολύ παραγωγικούς αν περιορίσετε την επαναστατική σας διάθεση και εργαστείτε με οργάνωση και πειθαρχία.
ΘΕΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ: 13/1, 6-15/5, 4/6, 11-21/7, 15/10, 26/11.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ: 15/7-8/8, 27/9, 22/9-2/10, 14/11.

2 comments

2 σχόλια:

 1. Espero haber entendido la traducción de Google y espero que se cumpla un poquito la predicción. Me es necesario salir de este espacio de tiempo bastante complejo. Muy buena idea su blog, mucha suerte... My friend!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Gracias por su comentario, espero que todo esté bien. Puede ser un momento difícil para el Acuario, sino también ellos tendrán oportunidades. Buena suerte


   ---------------------------
   Translated by PROMT™
   http://www.promt.com

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK