Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ


Τρίτη 6  Δεκεμβρίου
Στις 16.34   η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και το ενδιαφέρον μας στρέφεται στις υλικές ανάγκες και τα οικονομικά ζητήματα. Τις επόμενες δυόμισι μέρες, καλό είναι να τακτοποιήσουμε οικονομικά εκκρεμότητες. Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή τη θέση της Σελήνης είναι αυτά της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) όπως επίσης και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς).
Αναλυτικά οι όψεις της Σελήνης:
Τρίτη 6 Δεκεμβρίου
18.36 σύνοδο με Δία: η όψη αυτή βοηθά να ανακτήσουμε την αισιοδοξία μας και να προσεγγίσουμε ανθρώπους και καταστάσεις με ενθουσιασμό.
Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου
05.38 τρίγωνο με Πλούτωνα: αυτό το διάστημα ενδιαφερόμαστε περισσότερο γι’ αυτούς που αγαπάμε και είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθουμε πιο κοντά τους.
17.02 τρίγωνο με Άρη: ας χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να κάνουμε δουλειές που απαιτούν αντοχή.
20.46 τρίγωνο με Αφροδίτη: ένα χαλαρωτικό μπάνιο θα μας ξεκουράσει και θα μας χαρίσει έναν ευχάριστο ύπνο.
Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
Η Σελήνη δεν σχηματίζει καμία όψη.
Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου
01.38 τετράγωνο με Ποσειδώνα: λόγω της ώρας που σχηματίζεται αυτή η όψη μπορεί να αποδειχθεί ακίνδυνη. Σε περίπτωση που είστε έξω προσέξτε το πορτοφόλι σας καθώς επίσης και τις νέες γνωριμίες.
** Αυτή είναι η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη πριν βγει από το ζώδιο του Ταύρου και περάσει στους Διδύμους στις 04.52.

Παρασκευή 9  Δεκεμβρίου
Στις 04.52   η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων από όπου μας βοηθάει να ασχοληθούμε με πνευματικές εργασίες. Το διάβασμα, το γράψιμο αλλά και οι συζητήσεις έχουν θετικά αποτελέσματα. Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή τη θέση της Σελήνης είναι αυτά του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς επίσης και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).
Αναλυτικά οι όψεις της Σελήνης:
Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου
06.08 εξάγωνο με Ουρανό: απρόβλεπτες συναντήσεις ή συζητήσεις κατά την διάρκεια του πρωινού, θα μας εκπλήξουν ευχάριστα.
16.06 αντίθεση με Ερμή: δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ακόμα σε ανάδρομη πορεία, καλό θα ήταν να προσέξουμε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παρανοήσεις ή αδιέξοδα.
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
06.43 τετράγωνο με Άρη: προσοχή αυτές τις ώρες τα συναισθήματά μας είναι ανεξέλεγκτα και τα λόγια μας μπορεί να προκαλέσουν εκρήξεις.
16.36 αντίθεση με Ήλιο: το διάστημα αυτό πραγματοποιείται η πανσέληνος που είναι και έκλειψη Σελήνης. Προσοχή σε ατυχήματα.
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
09.04 τρίγωνο με Κρόνο: η διάθεσή μας γίνεται πιο συγκρατημένη, ώριμη και σοβαρή.
12.23 τρίγωνο με Ποσειδώνα: η πίστη μας είναι ενισχυμένη και μπορούμε να βασιστούμε στην διαίσθησή μας.
** Αυτή είναι η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη πριν βγει από το ζώδιο των Διδύμων  και περάσει στον Καρκίνο στις 15.25

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK