Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ


Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου
Στις 16.45  η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων από όπου μας κάνει και βλέπουμε τα πάντα γύρω μας με μεγαλύτερη ευαισθησία. Η φαντασία και η διαίσθηση είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένα. Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή τη θέση της Σελήνης είναι αυτά του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), καθώς και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).
Αναλυτικά οι όψεις της Σελήνης:
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου
19.23 εξάγωνο με Δία: τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με κοινωνικά ή πολιτιστικά θέματα, να εξερευνήσετε τις απολαύσεις της ζωής και να μοιραστείτε χαρούμενες στιγμές με φίλους.
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου
04.54 εξάγωνο με Πλούτωνα: ιδανική όψη για επαγγελματική αναρρίχηση κυρίως για όσους αγωνίζονται ήδη γι’ αυτό.
06.19 εξάγωνο με Αφροδίτη: αρμονία, χάρη και γοητεία κυριαρχεί αυτό το διάστημα. Απολαύστε κάθε τι όμορφο στη ζωή.
11.53 τετράγωνο με Ήλιο: νομικές υποθέσεις ή συγγενείς εξ αγχιστείας μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.
12.02 αντίθεση με Άρη: η όψη αυτή μας τροφοδοτεί με την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να εφαρμόσουμε τα σχέδιά μας, θα πρέπει όμως να ενεργούμε με προσοχή και να μην είμαστε επιθετικοί.
20.06 τετράγωνο με Ερμή: ίσως προσπαθούμε να κρύψουμε τις ανασφάλειές μας, αποφεύγοντας τους άλλους ή με το να είμαστε αμυντικοί. Είναι δύσκολο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.
** Αυτή είναι η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη πριν βγει από το ζώδιο των Ιχθύων. Το Σάββατο δεν σχηματίζει όψη και την Κυριακή 4/12 στις 03.51 περνάει στο ζώδιο του Κριού από όπου ξεκινάει ένα νέο κύκλο. Αυτό σημαίνει ότι από την Παρασκευή 2/12 μέχρι και την Κυριακή τα ξημερώματα η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK