Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ


Κυριακή 27 Νοεμβρίου
Στις 05.04  η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και η δουλειά γίνεται πιο αποδοτική. Η επιτυχία είναι εφικτή και η πρακτική σκέψη δίνει λύση σε πολλά προβλήματα.  Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή τη θέση της Σελήνης είναι αυτά της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς).
Αναλυτικά οι όψεις της Σελήνης:
Κυριακή 27 Νοεμβρίου
06.16 τετράγωνο με Ουρανό:  αναστατώσεις εξαιτίας του γεγονότος ότι είμαστε περισσότερο ανεύθυνοι και αναξιόπιστοι και αντιδρούμε περίεργα και αλλοπρόσαλλα.
06.27 σύνοδο με Αφροδίτη: καλή όψη για να ασχοληθούμε με διακόσμηση και ομορφιά και να αγοράσουμε κάτι όμορφο για τον εαυτό μας.
08.01 τρίγωνο με Δία: η σοβαρότητα της Σελήνης στον Αιγόκερω περιορίζεται από την θετική γωνία του Δία και δίνει μια νότα αισιοδοξίας και χαράς.
15.26 σύνοδο με Πλούτωνα: βασιλεύει η ένταση που φέρνει τον συναισθηματισμό σε ακραία επίπεδα.
18.23 τρίγωνο με Άρη: μπορούμε να επιτύχουμε χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες, την οργάνωση και την συγκέντρωση στο στόχο μας.
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου
Η Σελήνη δεν σχηματίζει καμία όψη.
Τρίτη 29 Νοεμβρίου
01.02 τετράγωνο με Κρόνο: η αίσθηση της ανασφάλειας, μας κάνει επιφυλακτικούς και διστακτικούς.
** Αυτή είναι η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη πριν βγει από το ζώδιο του Αιγόκερω και περάσει στον Υδροχόο στις 09.02.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK