ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος θεωρείται ένας καλός μήνας  γενικά, καθώς επικρατούν οι θετικές όψεις. Έτσι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα, αρκεί βέβαια να είμαστε προσεκτικοί και λογικοί. Εξάλλου, ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και συνιστά να ταξινομήσουμε τις προτεραιότητές μας και να μην σπαταλάμε άσκοπα την ενέργειά μας, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα με την υγεία μας. Επιπλέον, ο Κρόνος στις 8, γυρίζει κι αυτός ανάδρομος και μπορεί να φρενάρει κατά κάποιο τρόπο την πρόοδό μας. Η μεθοδικότητα, η ειλικρίνεια και η τιμιότητα θα μας βοηθήσουν να περάσουμε ανώδυνα αυτό το μήνα.

Αναλυτικά οι όψεις του Φεβρουαρίου έχουν ως εξής:

1/2  Αφροδίτη αντίθεση με Άρη: Δυσαρμονία στις αισθηματικές σχέσεις αλλά και στο επαγγελματικό περιβάλλον, αφού ο Άρης βρίσκεται στην Παρθένο. Το γεγονός ότι είναι ακόμα σε ανάδρομη πορεία μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλιά προβλήματα.
3/2 Ποσειδώνας στους Ιχθείς: Μια από τις πιο σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις του 2012 είναι η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Ο Ποσειδώνας θα περάσει στο ζώδιο της κυβέρνησής του στις 3/2 και θα παραμείνει εκεί για 14 περίπου χρόνια. Παρά το γεγονός ότι αυτή θεωρείται μια καλή θέση για τον Ποσειδώνα που θα αναδείξει υψηλές αξίες όπως είναι η φιλανθρωπία, η συμπόνια, η καλλιτεχνία, η αναζήτηση της αλήθειας… δεν παύει να εγκυμονεί κινδύνους. Όλοι μας πρέπει να προσέχουμε τις απάτες και τις κλοπές, που και αυτές θα αυξηθούν ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα, καθώς επίσης και να αποφεύγουμε τις ουσίες που εθίζουν τον οργανισμό. Ιδιαίτερα ευάλωτοι θεωρούνται αυτό το διάστημα οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες αλλά και οι Ιχθείς.
7/2 πανσέληνος στον Λέοντα: η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, μας καλεί να ασχοληθούμε με τα συναισθηματικά μας, με τα παιδιά και την δημιουργικότητα. Σε κοσμικό επίπεδο θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με ηγετικές φυσιογνωμίες, αθλητισμό, εκπαίδευση ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν και κάποια σκάνδαλα δεδομένου ότι ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου. Δεν αποκλείεται επίσης να φέρει αλλαγές σε ηγεσίες.  Σε προσωπικό επίπεδο καλό θα είναι να μην συμμετέχουμε σε ίντριγκες και κουτσομπολιά.
8/2 Αφροδίτη στον Κριό: Η είσοδος της Αφροδίτης στο μαχητικό ζώδιο του Άρη την κάνει να χάνει κάτι από τη θηλυκότητά της και μας κάνει περισσότερο παθιασμένους και λιγότερο συναισθηματικούς. Αυτό δεν ισχύει μόνο στις αισθηματικές σχέσεις αλλά σε όλες μας τις συναναστροφές. Έτσι, ενδίδουμε πιο εύκολα σε πειρασμούς όλων των ειδών, ακόμα και σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις που υπόσχεται εύκολο κέρδος. Μέχρι τις 4 Μαρτίου που θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο, καλό θα είναι να αποφύγουμε την βιασύνη και να σκεπτόμαστε λογικά πριν κάνουμε οτιδήποτε.
10/2 Αφροδίτη σύνοδο με Ουρανό: Ξαφνικές γνωριμίες μπορούν να εξελιχθούν σε ερωτικές σχέσεις χωρίς ωστόσο να εγγυώνται διάρκεια. Σχέσεις μακροχρόνιες μπορεί να διαλυθούν σε μια στιγμή. Είναι πιθανό επίσης μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική.
13/2 Ερμής τρίγωνο με Κρόνο: Οι πρωτοποριακές ιδέες και η δημιουργικότητα μπορούν να εξασφαλίσουν μια καλή επαγγελματική θέση. Καθώς ο Κρόνος βρίσκεται στο Ζυγό οι σχέσεις και οι συνεργασίες ευνοούνται. Μια ουσιαστική συζήτηση μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα.
14/2 Ερμής στους Ιχθείς: Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 14/2 έως και την 1η Μαρτίου, μας κάνει περισσότερο διαισθητικούς. Το διάστημα αυτό θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για τον διπλανό μας, ενώ μπορούμε να εκφράσουμε και τα δημιουργικά μας ταλέντα μέσω της τέχνης.
Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα: Η όψη αυτή θα βγάλει έντονο ρομαντισμό. Ο Ερμής από τους Ιχθείς θα δημιουργήσει ευαισθησίες και ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη αφού σήμερα είναι η ημέρα των ερωτευμένων. Ωστόσο αυτή η ανάγκη μπορεί να μας κάνει να προσδώσουμε σε κάποιον ιδιότητες που δεν τις έχει πραγματικά. Καλό είναι να μην φοράμε τα «ροζ» γυαλιά και να μην εξιδανικεύουμε τις καταστάσεις.
15/2 Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα: Η ζήλια μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις. Είναι επίσης πιθανό αυτή η όψη να δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα.
16/2 Ερμής εξάγωνο με Δία: Γόνιμες ιδέες και δημιουργικότητα που μπορεί να συμβάλλουν στην αύξηση των εσόδων αφού ο Δίας βρίσκεται στον Ταύρο. Καλή όψη επίσης για να προβάλλουμε την δουλειά μας ή να την διαφημίσουμε, καθώς επίσης και για αγορές ηλεκτρικών συσκευών ή και αυτοκινήτου.
18/2 Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο - Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα: Δυο θετικότατες όψεις κάνουν αυτή την ημέρα ξεχωριστή. Επιτυχία σε όλες τις υποθέσεις που απαιτούν ευστροφία αλλά και διαίσθηση και φαντασία αφού ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθείς.
19/2 Ήλιος στους Ιχθείς: Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς τονίζει την φαντασία μας, την διαίσθηση αλλά και την δημιουργικότητά μας. Ωστόσο, όταν σχηματίζει αρνητικές γωνίες καλό είναι να μην παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις.
Ήλιος σύνοδο με Ποσειδώνα: Καλή μέρα για καλλιτεχνικές και δημιουργικές εργασίες. Η διαίσθηση μπορεί να αποτελέσει το κλειδί της επιτυχίας.
22/2 Νέα Σελήνη στους Ιχθείς: Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι κατάλληλη για νέα δημιουργικά ξεκινήματα. Παρά το γεγονός ότι σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, υποστηρίζεται από τον Δία και τον Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί να φέρει μεγάλες επιτυχίες αλλά και οικονομικό όφελος. 
23/2 Ερμής αντίθεση με Άρη: Η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητά μας. Προσοχή σε ατυχήματα.
25/2 Ήλιος εξάγωνο με Δία: Καλή μέρα για οικονομικές αποφάσεις και για ξεκίνημα νέων επιχειρήσεων.
28/2 Ήλιος εξάγωνο με Πλούτωνα: Καλή μέρα για αναζήτηση εργασίας καθώς επίσης και για οικονομικά θέματα.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK