ΜΑΡΤΙΟΣΟ Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και συνιστά να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, προκειμένου να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 12 και αρχίζει να δημιουργεί προβλήματα, καθυστερήσεις, λάθη και παραλείψεις. Ωστόσο από τις 13 έως τις 15 του μήνα, πραγματοποιείται ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης, στο οποίο συμμετέχουν ο Άρης, ο Πλούτωνας, η Αφροδίτη, ο Δίας, η Λίλιθ αλλά και η Σελήνη (στις 15). Η Αφροδίτη θα είναι πανίσχυρη στο ζώδιο του Ταύρου – στο οποίο θα περάσει στις 5 – και όλο αυτό το σκηνικό προοιωνίζει κάτι πολύ θετικό όχι μόνο για τον καθένα ατομικά αλλά πιθανότατα και για το μέλλον της χώρας μας. Ο Δίας, η Αφροδίτη και η Λίλιθ στον Ταύρο σχετίζονται με οικονομικά θέματα και με το καθεαυτό νόμισμα. Φυσικά στην εποχή που ζούμε, μια μικρή φοροαπαλλαγή, μια μικρή ρύθμιση δανείων ή άλλων χρεών, μπορεί να φαντάζει ένα μεγάλο αβαντάζ. Ας ελπίσουμε όμως ότι πρόκειται για κάτι πιο ισχυρό. Στις 22 η Νέα Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει ότι ξαφνικά θα υπάρξουν νέα δεδομένα που θα οδηγήσουν σε μια νέα κατάσταση που προφανώς δεν θα είναι εύκολη, αλλά είναι απαραίτητη για τον μετασχηματισμό. Εξάλλου, η αντίθεση Άρη – Χείρωνα, καθώς και η πανσέληνος που γίνεται στις 8/3 είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν νέες κινητοποιήσεις που αυτή τη φορά θα φέρουν αποτέλεσμα και θα πυροδοτήσουν τις εξελίξεις.

Αναλυτικά οι όψεις του Μαρτίου έχουν ως εξής:

2/3 Ερμής στον Κριό: Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού. Στις 12/3 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και στις 23/3 επιστρέφει στο ζώδιο των Ιχθύων. Όσο θα βρίσκεται στον Κριό όλοι θα λειτουργούμε περισσότερο παρορμητικά και θα είμαστε πιο αυθόρμητοι. Θα πρέπει να προσέχουμε την επικοινωνία μας καθώς εύκολα μπορούμε να «αρπαχτούμε» και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
3/3 Ήλιος αντίθεση με Άρη: αρκετά επικίνδυνη όψη που μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα ή επιθετικότητα. Καλό θα είναι να προσέχουμε τα λόγια και τις πράξεις μας.
4/3 Αφροδίτη αντίθεση με Κρόνο: δύσκολη μέρα για συναισθηματικές και οικονομικές συζητήσεις. Δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι ανάδρομος ίσως είναι καλύτερα να μην «σκαλίσουμε» παλιά θέματα που μας πληγώνουν.
5/3 Αφροδίτη στον Ταύρο: Η Αφροδίτη περνάει στο «δικό» της ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 3/4. Όλο αυτό το διάστημα τα θέματα που σχετίζονται με χρήματα, αισθήματα, ομορφιά, μόδα ευνοούνται περισσότερο.
5/3 Ερμής σύνοδο με Ουρανό: Μια όψη που ευνοεί τις πρωτοποριακές ιδέες και τα νέα σχέδια. Καλή μέρα για αγορά ηλεκτρονικών ειδών και ηλεκτρικών συσκευών.
6/3 Αφροδίτη εξάγωνο με Ποσειδώνα: όψη που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, την αγορά όμορφων αντικειμένων, ρούχων ή αρωμάτων. Οι σχέσεις με τους γύρω μας βελτιώνονται καθώς μπορούμε να καταλάβουμε πιο εύκολα τις ανάγκες τους.
8/3 πανσέληνος στην Παρθένο: η πανσέληνος στην Παρθένο θα φέρει στην επιφάνεια το θέμα της ανεργίας, ενώ οι μαζικές απεργίες και οι κινητοποιήσεις θα ενταθούν περισσότερο. Ο ανάδρομος Άρης κοντά στην πανσέληνος θα βγάλει περισσότερη επιθετικότητα γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
12/3 Ερμής ανάδρομος: η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά σήμερα και πολλά σχέδια αρχίζουν να παγώνουν ή να καθυστερούν. Το διάστημα αυτό είναι καλύτερα να ασχοληθούμε με εκκρεμότητες που έχουν μείνει στη μέση και να μην ξεκινήσουμε τίποτα καινούργιο.
13/3 Δίας τρίγωνο με Πλούτωνα: για άλλη μια φορά ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική όψη κυρίως για οικονομικά θέματα. Έτσι, με κάποιο τρόπο το διάστημα αυτό θα υπάρξει όφελος σε επιχειρήσεις, σε κεφάλαια ή και στο τραπεζικό σύστημα. Επίσης είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές σε ιδεολογίες.
14/3 Αφροδίτη σύνοδο με Δία
         Αφροδίτη τρίγωνο με Άρη
         Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα
         Άρης τρίγωνο με Δία:  Άλλη μια μέρα με εξαιρετικές όψεις, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε, ο καθένας όπως μπορεί. Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, ίσως μπορούμε να ξανα-ξεκινήσουμε σχέδια που για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώθηκαν και που αυτή τη φορά έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.
15/3 Άρης τρίγωνο με Πλούτωνα: Με αυτή την όψη ολοκληρώνεται ένα τριήμερο θετικών ενεργειών. Τα οικονομικά ζητήματα ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ η σκληρή δουλειά και η επιμονή θα ανταμειφθούν ανάλογα.
18/3 Ερμής σύνοδο με Ουρανό: με αυτή την όψη και δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος μπορούν να βρεθούν λύσεις σε παλιά προβλήματα, ή να λυθούν παλιές παρεξηγήσεις. Μπορεί επίσης να συναντήσουμε άτομα από το παρελθόν.
20/3 Ήλιος στον Κριό: Εαρινή ισημερία και αρχή της νέας αστρολογικής χρονιάς. Οι άνθρωποι γίνονται πιο δραστήριοι και αναπτύσσουν περισσότερες πρωτοβουλίες.
21/3 Ήλιος σύνοδο με Ερμή: Καλή μέρα για συλλογή πληροφοριών αλλά και για επικοινωνία με άτομα που έχουμε χάσει τις επαφές.
22/3 Νέα Σελήνη στον Κριό: Η Νέα Σελήνη στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα που ωστόσο θα συναντήσουν κάποιες δυσκολίες μέχρι να υλοποιηθούν.
24/3 Ήλιος σύνοδο με Ουρανό: Ανατροπές, εκπλήξεις και απροσδόκητα γεγονότα θα μας βγάλουν από το πρόγραμμά μας. Πολλά άτομα θα θελήσουν να κάνουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους.
24/3 Ερμής στους Ιχθύς: η επιστροφή του Ερμή στους Ιχθύς μας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και ίσως ακόμα και περισσότερο διστακτικούς.
29/3 Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα: όψη που παράγει βία και επιθετικότητα. Καλό θα είναι να αποφύγουμε την εμπλοκή σε καταστάσεις που κρύβουν κινδύνους. Στις αισθηματικές σχέσεις κυριαρχεί η ζήλια.
           Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη: κατάλληλη όψη για αγορές όμορφων αντικειμένων, ρούχων, οικιακών συσκευών. Μπορούν να επιτευχθούν επωφελείς συμφωνίες, αλλά καλό θα είναι να μην υπογράψουμε ακόμα τίποτα, αφού ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK