ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


15 Μαρτίου 2012

Στις 3.25 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο, μία όψη που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας. Αν είστε έξω αυτή την ώρα, προσέξτε τις παραβάσεις που μπορεί να καταλήξουν στα δικαστήρια. Στις 9.35 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και ευνοεί τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Στη συνέχεια μπαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 12.24 που θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Σ’ αυτό το ζώδιο θα παραμείνει μέχρι τις 17/3 και αυτές τις ημέρες θα επικρατεί η λογική, η πρακτική σκέψη και η οργάνωση. Στις 15.04 το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι ιδανικό για ένα διάλειμμα από τη δουλειά και χαλάρωση. Στις 19.26 το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό είναι πιθανό να προκαλέσει απρόβλεπτα γεγονότα, εντάσεις και ανευθυνότητα. Τελευταία όψη της ημέρας το τετράγωνο με τον Ερμή που μπορεί να μας βγάλει εκτός προγράμματος αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος. Ίσως είναι καλύτερα να χαλαρώσουμε και να αποφύγουμε συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά.
*Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα αναλύεται στις μηνιαίες όψεις πλανητών.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 15/3/2013).
Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα είναι αυτό που κυριαρχεί στον ετήσιο χάρτη σου και σε προετοιμάζει για μια υπέροχη χρονιά. Οι επαφές που θα κάνεις και κυρίως οι επαγγελματικές, θα σου ανοίξουν όλες τις πόρτες που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Επιπλέον, ένας νέος κοινωνικός κύκλος θα σου προσφέρει την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να ταξιδέψεις ή ακόμα και να δημιουργήσεις μια αισθηματική σχέση. Τα ταξίδια επίσης μπορούν να σου προσφέρουν επαγγελματικές ευκαιρίες ή να σου αποφέρουν ένα οικονομικό όφελος που θα βελτιώσει τη ζωή σου.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι πολύ δυναμικά, αφού το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα θα τους προικίσει με περίσσεια ενέργεια και θάρρος, που θα τους επιτρέπει να παίρνουν πρωτοβουλίες και να τολμούν εκεί που άλλοι δειλιάζουν. Έτσι είναι προορισμένα να κατακτήσουν τους στόχους τους και να αποκτήσουν μια σεβαστή θέση στην κοινωνία αλλά και περιουσία την οποία θα διατηρήσουν σε όλη τους τη ζωή.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Άγγελος Σικελιανός, Κώστας Μπίγαλης, Eva Longoria.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK