ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


9 Μαρτίου 2012 Στις 06.50 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού από όπου ευνοεί τις δραστηριότητες που σχετίζονται με μόδα, ομορφιά, καλές τέχνες.
Στις 12.44 σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε σχέσεις, διαφωνίες και ρήξεις με φιλικά πρόσωπα. Όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 23/3, 24/6, 26/9 και 24/12 θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Στις 17.00 σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή. Αυτή η όψη συνιστά να είμαστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας, στα λόγια και τις πράξεις μας. Τα νεύρα και η ασυνεννοησία θα είναι έντονα κυρίως σε όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 26/3, 28/6, 29/9 και 27/12.
Στις 21.53 η Σελήνη σχηματίζει την τελευταία όψη για όψη σήμερα που είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για μια όψη που εγκυμονεί κινδύνους και παρασκηνιακές διεργασίες. Όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 29/3, 30/6, 2/10 και 30/12 θα πρέπει να αποφεύγουν τις εντάσεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 9/3/2013).
Η ανασφάλεια των οικονομικών σου θα αποτελέσει το μείζον ζήτημα της ερχόμενης χρονιάς, καθώς μέσα στη γενικότερη κρίση που επικρατεί στην κοινωνία, είναι πολύ πιθανό να προτιμήσεις να στερηθείς ακόμα και πράγματα που κάποτε θεωρούσες απαραίτητα. Ωστόσο, όσο κι αν περιορίσεις τις σπατάλες, τα έξοδα θα προκύπτουν απρόβλεπτα την πιο ακατάλληλη στιγμή και πολλές φορές θα σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ίσως είναι απαραίτητο να υιοθετήσεις μια διαφορετική στάση ζωής και να γίνεις πιο υπεύθυνος ως προς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και κυρίως να μην αφήνεις τα χρέη σου να συσσωρεύονται. 

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα τυχερά, καθώς στο γενέθλιο χάρτη τους θα έχουν ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης Δία – Αφροδίτη/ Πλούτωνα / Άρη. Το φαινόμενο αυτό τα προορίζει να πετύχουν στη ζωή τους τόσο από τις δικές τους προσπάθειες όσο και από τον παράγοντα της τύχης. Ωστόσο, με τις αρνητικές γωνίες της Σελήνης ίσως είναι κάπως οξύθυμα και πολλές φορές διεκδικούν το δίκαιο τους με λάθος τρόπο.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Δημήτρης Χορν, Σπύρος Παπαδόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου, Yuri Gagarin, Ζέλικο Ομπράνοβιτς.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK