ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


10 Μαρτίου 2012


Η σημερινή ημέρα δεν παρουσιάζει καμία ακριβή όψη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό, χωρίς ωστόσο να βγαίνει σε κενό πορείας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 10/3/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα πρέπει να προσέξεις πολύ τους χειρισμούς σου, ώστε να εξασφαλίσεις την σταθερότητα και τη γαλήνη στη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφεύγεις την επιθετικότητα και την εμπλοκή σε λογομαχίες είτε με το οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε με τον σύντροφό σου. Αντίθετα, φρόντισε να βρεις τρόπους να κάνεις ουσιαστικές και βαθιές συζητήσεις με τα άτομα που σ’ ενδιαφέρουν. Η χρονιά ευνοεί τις υποθέσεις που θα εξελιχθούν με μυστικότητα. Όσοι έχετε βιώσει πρόσφατα ένα χωρισμό, είναι πολύ πιθανό να επανασυνδεθείτε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα τυχερά, καθώς στο γενέθλιο χάρτη τους θα έχουν ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης Δία – Αφροδίτη/ Πλούτωνα / Άρη. Το φαινόμενο αυτό τα προορίζει να πετύχουν στη ζωή τους τόσο από τις δικές τους προσπάθειες όσο και από τον παράγοντα της τύχης. Με τη Σελήνη στο Ζυγό θα είναι όμορφα, κοινωνικά και συντροφικά. Η σύνοδος Σελήνης – Κρόνου θα τους προσδώσει μια σοβαρότητα που θα τα κάνει υπεύθυνα σε όλες τις δραστηριότητές τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Νάσος Γαλακτερός, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, Βούλα Τσιαμήτα, Sharon Stone, Chuck Norris,
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK