ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


11 Μαρτίου 2012


Η ημέρα ξεκινά με τη σύνοδο Σελήνης – Κρόνου που σχηματίζεται στις 5.09 το πρωί και μας προετοιμάζει για μία ημέρα όπου το αίσθημα της ευθύνης θα είναι αυξημένο. Λίγο αργότερα – στις 7.24 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού από όπου μας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και στρέφει την προσοχή μας σε θέματα που αφορούν χρήματα, μυστικές υποθέσεις αλλά και σεξ. Στις 9.38 το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα ευνοεί  τις εκδρομές σε μέρη που βρίσκονται κοντά σε νερό και όσοι μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή την Κυριακή για μια κοντινή απόδραση, θα περάσουν πολύ καλά. Το απόγευμα στις 18.31 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση την Αφροδίτη, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει μια αρνητική διάθεση κυρίως στις γυναίκες. Στις 22.13 η αντίθεση με τον Δία συνιστά να αποφύγουμε κάθε είδους υπερβολές ενώ η τελευταία όψη της ημέρας το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα στις 22.38 παροτρύνει τα ζευγάρια να απολαύσουν τον έρωτά τους αλλά και να λύσουν τις όποιες διαφορές τους.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 11/3/2013).
Θετική προβλέπεται για σένα η χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σου. Τα ταξίδια, οι σπουδές και η προσωπική ανάπτυξή σου, είναι τομείς στους οποίους θα έχεις μεγάλες επιτυχίες. Αν αποφασίσεις για κάποιο λόγο να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, η παραμονή σου εκεί μπορεί να παραταθεί είτε εξαιτίας ενός μεγάλου έρωτα, είτε εξαιτίας μιας σημαντικής ευκαιρίας. Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπεται μια ανοδική πορεία. Ωστόσο, θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην εκμεταλλευτείς την πρόοδό σου εις βάρος άλλων συναδέλφων σου. Εύνοια επικρατεί και στην αισθηματική σου ζωή.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα τυχερά, καθώς στο γενέθλιο χάρτη τους θα έχουν ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης Δία – Αφροδίτη/ Πλούτωνα / Άρη. Το φαινόμενο αυτό τα προορίζει να πετύχουν στη ζωή τους τόσο από τις δικές τους προσπάθειες όσο και από τον παράγοντα της τύχης. Η Σελήνη στον Σκορπιό τα κάνει ιδιαίτερα μαγνητικά, τους προσδίδει όμως και μια δόση εσωστρέφειας.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Σάκης Μπουλάς, Ιωάννα Παππά, Μαριέτα Χρουσαλά, Soraya, Nina Hagen.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK