ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


13 Μαρτίου 2012

Στις 08.54 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και η διάθεσή μας αρχίζει να βελτιώνεται. Όλοι μας γινόμαστε πιο ενθουσιώδεις, πιο αισιόδοξοι και πιο  ειλικρινείς. Ωστόσο καλό θα είναι να προσέξουμε να μην παρασυρθούμε από τα συναισθήματά μας, καθώς στις 11.20 το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να μας οδηγήσει σε ριψοκίνδυνες ή παράνομες πράξεις που δεν αξίζουν πραγματικά. Στις 15.25 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική όψη που μπορεί να φέρει ευχάριστες ειδήσεις, αναπάντεχες συναντήσεις και κάθε είδους εκπλήξεις γενικότερα. Η ίδια ατμόσφαιρα θα επικρατήσει μέχρι αργά το βράδυ, καθώς στις 20.09 το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή θα δημιουργήσει μια «παρεΐστικη» ατμόσφαιρα που προσφέρεται για συζητήσεις και επαφές με φίλους. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι με τον ανάδρομο Ερμή καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε…

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 13/3/2013).

 Την ημέρα των γενεθλίων σου, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης ο Δίας σχηματίζει το ακριβές τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αυτή η όψη θα σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια καριέρα με μακροχρόνια οφέλη και μεγάλες οικονομικές απολαβές. Επομένως, είναι η πιο κατάλληλη χρονιά για να πάρεις πρωτοβουλίες και να υλοποιήσεις ότι έχεις στο μυαλό σου. Τα ταξίδια κατά την διάρκεια του χρόνου είναι πολύ πιθανά κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Το εξωτερικό επιπλέον, μπορεί να αποτελέσει την αρχή ενός νέου μεγάλου έρωτα που θα καθορίσει την περαιτέρω πορεία σου.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδη και χαρούμενα. Από την παιδική τους ηλικία θα δείξουν ιδιαίτερο ζήλο για την μόρφωση και τις ξένες γλώσσες και αργότερα η ζωή θα τους προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες. Κατά την διάρκεια της ζωής τους θα κάνουν πολλά ταξίδια και ίσως ένα μέρος της ζωής τους το περάσουν σε μια άλλη χώρα. Τα οικονομικά τους θα είναι πολύ καλά.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Βάνα Μπάρμπα, Λάμπρος Κωσταντάρας, Neil Sedaka.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK