Η ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

(3 Απριλίου – 7 Αυγούστου)Στις 3 Απριλίου ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι στο ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει για τέσσερις μήνες και συγκεκριμένα μέχρι τις 7 Αυγούστου. Το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η Αφροδίτη συνήθως χρειάζεται 3-4 εβδομάδες για να ολοκληρώσει την πορεία της σε ένα ζώδιο. Ωστόσο κάθε δύο χρόνια περίπου γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και έτσι παραμένει μεγαλύτερο διάστημα σε κάποιο ζώδιο. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους, όλοι μας θα γίνουμε περισσότερο εξωστρεφείς, ομιλητικοί και ευέλικτοι, θα προσεγγίζουμε πιο εύκολα τον διπλανό μας, και θα επικοινωνούμε περισσότερο μεταξύ μας. Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια θα αυξηθούν – ίσως και λόγω της βελτίωσης του καιρού – και οι συζητήσεις θα καταλήγουν πιο εύκολα σε συμφωνίες – κυρίως μετά τις 4 για να γυρίσει και ο Ερμής ορθόδρομος – που θα εξυπηρετούν και τις δυο πλευρές. Ωστόσο, το διάστημα που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία – από τις 16/5 έως τις 28/6 – θα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο κυρίως όταν πρόκειται για σοβαρές συζητήσεις ή διαφωνίες που μπορεί να οδηγηθούν σε ρήξεις. Λόγω του ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων (του Ερμή) μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρανοήσεις. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για σένα στις 3 Απριλίου με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους. Η πολύμηνη παραμονή της στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα σε κάνει περισσότερο κοινωνικό, θα φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο και θα σου δώσει την ευκαιρία να συζητήσεις σοβαρά κάποιες προτάσεις που θα σου φέρουν κέρδος. Με την αμεσότητά σου, την πειθώ σου αλλά και το χιούμορ σου, δεν θα κερδίσεις μόνο επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και υποψήφιους εραστές που θα κάνουν το παν για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο, η μεγάλη σου «πέραση» ίσως σε ωθήσει να δημιουργήσεις επιφανειακές σχέσεις, μέχρι να βρεις το κατάλληλο άτομο. 

Ταύρος
Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των οικονομικών σου, θα σου φανεί σαν ένα ουράνιο δώρο, φίλε Ταύρε, αφού πρόκειται για τον πλανήτη που κυβερνά το ζώδιό σου. Το επόμενο διάστημα, θα τραβάς το χρήμα σαν μαγνήτης και τα εισοδήματά σου θα αυξηθούν όχι μόνο από μια πηγή αλλά από πολύ περισσότερες. Η εργασία σου θα αρχίσει να σου αρέσει περισσότερο, αφού θα σου προσφέρει νέες δυνατότητες, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να βάζεις στη ζωή σου περισσότερες πολυτέλειες. Και φυσικά δεν θα μείνεις ακάλυπτος συναισθηματικά, αφού η Αφροδίτη θα φροντίσει να σου φέρει ότι λαχταράς περισσότερο. Αν διατηρείς ήδη μια μόνιμη σχέση, θα την δεις να παίρνει μια πιο σοβαρή τροπή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία πέρα από τη φυσική έλξη, θα βασίζεται και στην πολύ καλή επικοινωνία.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο δικό σου ζώδιο, που αυτή τη φορά θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Αυγούστου. Όλο αυτό το διάστημα σίγουρα θα νιώσεις την επιρροή της, αφού αμέσως θα δεις την γοητεία σου να απογειώνεται και το επικοινωνιακό σου ταλέντο να βρίσκει επιτέλους διέξοδο. Μετά μάλιστα από μια περίοδο μοναξιάς και απομόνωσης, ίσως αυτό είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία σου και την αυτοπεποίθησή σου. Πέρα όμως από την επαφή με τα δικά σου άτομα και τους φίλους σου, θα προκύψουν μεγάλες ευκαιρίες και στον αισθηματικό σου τομέα. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σου προσφέρει την ασφάλεια και την αρμονία που ζητάς και θα φέρει μια νέα ισορροπία στη ζωή σου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος μπορείς να επισημοποιήσεις την σχέση σου. Μεγάλη εύνοια θα προέλθει και από τον τομέα των παιδιών.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η αλήθεια είναι ότι η νέα θέση της Αφροδίτης δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, αφού πρόκειται να «αράξει» στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου για ένα μεγάλο διάστημα. Φυσικά η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης που δεν μπορεί να κάνει ποτέ κακό, επομένως δεν πρόκειται να έχεις αρνητικά γεγονότα. Ωστόσο, ίσως νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς περισσότερο μόνος σου ή με την οικογένειά σου, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να σκεφτείς τις μελλοντικές κινήσεις σου. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, η συνείδησή σου θα είναι ήσυχη και καθαρή, αφού ξέρεις ότι έχεις αγωνιστεί για να κάνεις ότι καλύτερο. Ίσως ακόμα το επόμενο διάστημα δημιουργήσεις μια σχέση που για κάποιους λόγους πρέπει να μείνει κρυφή κι έτσι απομονωθείς για λίγο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια θετική επιρροή, χωρίς ωστόσο θεαματικά γεγονότα.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο τομέας που σχετίζεται με τους φίλους σου και τους στόχους σου, φιλοξενεί από τις 3 Απριλίου μέχρι και τις 7 Αυγούστου την Αφροδίτη. Έτσι, το διάστημα αυτό ο φιλικός σου κύκλος, πρόκειται να αυξηθεί σημαντικά και οι διασκεδάσεις θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, άλλοτε για ψυχαγωγικούς λόγους άλλοτε για επαγγελματικούς. Ίσως χρειαστεί να παρευρεθείς σε επαγγελματικά δείπνα που πέρα από τις απαραίτητες συζητήσεις θα σου προσφέρουν και μια διέξοδο από τις υποχρεώσεις σου. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά – έστω και σύντομα – ταξίδια, καθώς επίσης και νέες γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες στην πορεία. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το ερωτικό στοιχείο. Αφροδίτη είναι αυτή και αν δεν σου φέρει τώρα τον έρωτα, πότε θα στον φέρει;

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, είσαι το ζώδιο που το χαρακτηρίζει η τελειότητα και αφιερώνεις πάντα πολύ χρόνο στα επαγγελματικά σου, ώστε να είναι όλα άψογα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα της καριέρας σου από τις 3 Απριλίου, θα διευκολύνει πολύ τη ζωή σου, καθώς για τους επόμενους τέσσερις μήνες, θα μπορείς να έχεις την ποιότητα που θέλεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Επιπλέον τα οικονομικά σου θα αυξηθούν αυτό το διάστημα, και ίσως θελήσεις να επενδύσεις κάποιο ποσό στην εργασία σου, ώστε να την κάνεις ακόμα πιο αποδοτική και προσιτή. Οι θετικές εξελίξεις όμως, θα σου δώσουν την ευκαιρία και να ξεκουραστείς και ίσως προγραμματίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό όχι μόνο για ψυχαγωγία αλλά και για νέες επαγγελματικές ιδέες. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να προκύψει  και ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η δική σου Αφροδίτη περνάει από τις 3 Απριλίου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων και για τους επόμενους τέσσερις μήνες θα σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σου. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό για όλους τους τομείς της ζωής σου. Η εμφάνισή σου, η προσωπικότητά σου, τα οικονομικά σου, τα επαγγελματικά σου αλλά και ο ερωτικός τομέας, θα επηρεαστούν θετικά, και μετά από ένα μεγάλο διάστημα «ταλαιπωρίας» αυτό είναι ό,τι καλύτερο για σένα. Με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σου συνδέονται με το εξωτερικό, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις επιχειρήσεις σου, ή να κάνεις μια νέα συνεργασία με άτομα από άλλη χώρα, καλό είναι να το επισπεύσεις, προτού η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη – από 16/5 έως 28/6.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 3 Απριλίου, θα σημάνει την έναρξη μιας νέας εποχής για τα οικονομικά σου. Το επόμενο τετράμηνο, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να αντεπεξέλθεις με μεγαλύτερη ευκολία στα έξοδά σου και δεν αποκλείεται ακόμα και να καταφέρεις να αποπληρώσεις ένα δάνειο που σε προβληματίζει. Παράλληλα, η ερωτική σου ζωή θα γίνει πολύ φλογερή και ο σύντροφός σου θα ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες σου. Ωστόσο πρόσεξε αν έχεις μια μόνιμη σχέση, μην ενδώσεις σε πειρασμούς που θα εμφανιστούν αυτό το διάστημα, και που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τον δεσμό σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος μπορείς να απολαύσεις κάποιες παράνομες περιπέτειες που όμως θα έχουν ημερομηνία λήξης.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η Αφροδίτη περνάει από τις 3 Απριλίου στον τομέα των σχέσεών σου, και παρά το γεγονός ότι θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου, συγχρόνως θα σου ανοίξει την όρεξη και για νέες περιπέτειες. Έτσι, το επόμενο τετράμηνο είναι πολύ πιθανό να αναλωθείς σε σχέσεις που ναι μεν θα γεμίζουν ευχάριστα το χρόνο σου, δεν θα υπόσχονται όμως μονιμότητα. Επειδή ανήκεις στην κατηγορία των ζωδίων που λίγο νοιάζονται για την δέσμευση, ίσως απολαύσεις αυτή την περίοδο περισσότερο από όλους, ειδικά αν είσαι ελεύθερος. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην εμπλακείς σε σχέσεις μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα επηρεάσουν την μελλοντική σου πορεία ή και με φιλικά σου πρόσωπα που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να διαλυθεί μια φιλία.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, παρόλο δεν συνηθίζεις να φλερτάρεις άσκοπα και χωρίς λόγο, η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 3 Απριλίου, θα φέρει στην επιφάνεια ένα ερωτικό ενδιαφέρον που υποβόσκει στο χώρο της εργασίας σου. Το δίλημμά σου θα είναι αν πρέπει να ενδώσεις ή αν πρέπει να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Και πράγματι πρόκειται για ένα δύσκολο δίλημμα τη στιγμή που η συντηρητική σου φύση δεν σε αφήνει να «μπλέκεις» την δουλειά με τον έρωτα. Ακόμα και για σένα όμως, υπάρχουν κάποιες στιγμές που η μοίρα αποφασίζει για σένα και δεν μπορείς παρά να την ακολουθήσεις. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα και ίσως πρέπει επιτέλους να βάλεις στην άκρη τα «πρέπει» σου και να ακολουθήσεις τα «θέλω» σου. Είναι σίγουρο ότι αξίζει να ζήσεις αυτή την εμπειρία.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, μετά από ένα μεγάλο διάστημα δυσκολιών - τόσο οικονομικών όσο και ερωτικών – ήρθε η ώρα να απολαύσεις κι εσύ τον έρωτα όπως ακριβώς τον φαντάζεσαι. Με την Αφροδίτη στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορείς να ζήσεις το πάθος σου με τον σύντροφό σου, ή να αναζητήσεις νέους έρωτες που θα ταιριάζουν απόλυτα με τα γούστα σου. Το επόμενο τετράμηνο μάλιστα, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, να ταξιδέψεις με τον έρωτά σου, να ονειρευτείς, να κάνεις σχέδια ή ακόμα και να επισημοποιήσεις μια σχέση που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο. Πολλοί Υδροχόοι αυτό το διάστημα θα εκπληρώσουν άλλο ένα όνειρό τους και θα αποκτήσουν τον πρώτο τους απόγονο, που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή τους.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Αφροδίτη περνάει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας από τις 3 Απριλίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 7 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό η ενασχόληση με το σπίτι σου θα αποτελέσει την πιο ευχάριστη δραστηριότητά σου, καθώς θα θελήσεις να αφιερώσεις πολύ χρόνο στην διακόσμησή του, ή να κάνεις μια ανακαίνιση ή ακόμα και να αποκτήσεις ένα νέο σπίτι που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Αν επιδιώκεις μια αγοραπωλησία που θα σου «λύσει» τα χέρια και θα σε απαλλάξει από χρέη, είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί αυτό το διάστημα. Κέρδη επίσης μπορούν να προέλθουν και από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου. Τέλος, όσοι Ιχθείς είναι ελεύθεροι, ίσως αυτό το διάστημα αποφασίσουν να παντρευτούν και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.


29 Μαρτίου 2012
Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα – Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη
Δυο αντικρουόμενες όψεις σχηματίζονται στις 29 Μαρτίου. Το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα και το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης. Η πρώτη όψη θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη και είναι πιθανό να  παράγει βία και επιθετικότητα. Ενόψει μάλιστα των επικείμενων εκλογών θα υπάρξουν αρκετές παρασκηνιακές ενέργειες στον αγώνα κυριαρχίας που άλλες θα βγουν στην επιφάνεια και άλλες όχι. Σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει όλοι μας να είμαστε συγκρατημένοι και να μην αναλαμβάνουμε ριψοκίνδυνες δραστηριότητες που μπορεί να μας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.  Στις αισθηματικές σχέσεις επίσης θα πρέπει να προσέχουμε την συμπεριφορά μας και να μην αφήνουμε συναισθήματα ζήλιας και καχυποψίας να δηλητηριάσουν τις σχέσεις μας. Η δεύτερη όψη έρχεται να εξισορροπήσει κάπως τα πράγματα και να μας κάνει περισσότερο διπλωμάτες στους χειρισμούς μας. Βοηθά επίσης στην βελτίωση των οικονομικών και στην αποκατάσταση των σχέσεων, ενώ ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του είναι πιθανό να προκαλέσει συναισθήματα νοσταλγίας σε κάποιους, και να τους ωθήσει να προσεγγίσουν έναν παλιό έρωτα με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 29 Μαρτίου θα σου δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα οικονομικά σου. Παρόλο που μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να «ξεσπάσεις» και να αντιδράσεις για τυχόν αδικίες που βλέπεις γύρω σου, ίσως είναι καλύτερα να συγκρατηθείς και να ακολουθήσεις μια στρατηγική που θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου χωρίς εντάσεις. Εξάλλου, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις στα οικονομικά σου προβλήματα ή ακόμα και να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων. Πρόσεξε επίσης την συμπεριφορά σου προς τον σύντροφό σου, ο οποίος δεν φταίει σε τίποτα.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, παρόλο που η όψη Ήλιου – Πλούτωνα δεν θα σου δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, καλό θα είναι να αποφύγεις τις εντάσεις στον οικογενειακό σου χώρο καθώς επίσης και στις προσωπικές σου σχέσεις. Αν νιώθεις ότι κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου και προσπαθήσεις να επιβάλλεις όρους και κανόνες ακόμα και στα πολύ δικά σου άτομα, να είσαι σίγουρος ότι οι αντιδράσεις τους θα είναι απρόβλεπτες και ίσως βγεις ο χαμένος της υπόθεσης. Με την υποστήριξη της δικής σου Αφροδίτης που σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή μπορείς να φανείς διαλλακτικός και να κερδίσεις πολλά περισσότερα. Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να διασφαλίσεις σημαντικά έγγραφα καθώς επίσης και απαραίτητα αρχεία στον υπολογιστή σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 29 Μαρτίου θα επηρεάσει αρνητικά όχι μόνο τη δική σου διάθεση αλλά και των γύρω σου και κυρίως των συναδέλφων σου. Έτσι, είναι πιθανό μέσα στον εργασιακό σου χώρο να υπάρχει μια ψυχρή ατμόσφαιρα ακόμα και από άτομα που πιστεύεις ότι σε υποστηρίζουν. Όσο κι αν αυτό σου κακοφανεί, είναι προτιμότερο να μην κάνεις σχόλια και να μην συμμετάσχεις σε συζητήσεις που μπορεί να εντείνουν ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα. Εξάλλου, ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία και μάλλον αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να βρεις τα κατάλληλα λόγια. Ασχολήσου με τον σύντροφό σου, που φαίνεται ότι αυτό το διάστημα σε κατανοεί απόλυτα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, τα επαγγελματικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό, αποκορυφώνονται με το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που πραγματοποιείται στις 29 Μαρτίου. Τώρα λοιπόν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να δράσεις και να προσεγγίσεις με άλλο τρόπο κάποια θέματα, ώστε να γίνεις περισσότερο αποδοτικός και παράλληλα να βελτιώσεις τα έσοδά σου. Αν χρειαστεί να ζητήσεις την συμβουλή κάποιου ειδικού, μη διστάσεις, αφού το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης την ίδια μέρα, είναι ιδανικό για να συλλέξεις πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες. Η επαφή με άτομα – ακόμα και από το εξωτερικό - που έχουν γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σου, θα σου ανοίξει νέους δρόμους και θα σε βοηθήσει να δεις ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές και ίσως πρέπει να πειραματιστείς μέχρις ότου έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Λέων
Φίλε Λέοντα, ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου και η όψη που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα στις 29 Μαρτίου, σίγουρα θα επηρεάσει την ψυχολογία σου και τη διάθεσή σου. Το γεγονός όμως ότι ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα ζώδιο συμβατό με το δικό σου, μειώνει αρκετά την αρνητική του επιρροή και δείχνει ότι μπορείς να χειριστείς τα γεγονότα προς όφελός σου. Εκείνο λοιπόν που θα πρέπει να κάνεις, είναι να μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει – κυρίως στον επαγγελματικό τομέα – ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις που φαίνεται ότι θα είναι αρκετά φορτωμένες. Με έναν σωστό προγραμματισμό, θα καταφέρεις για άλλη μια φορά να διακριθείς για τις ικανότητές σου και να ανταμειφθείς γενναιόδωρα γι’ αυτές.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το γεγονός ότι ο δικός σου κυβερνήτης ο Ερμής σχηματίζει στις 29 Μαρτίου μια θετική γωνία με την Αφροδίτη είναι πραγματικά πολύ θετικό για σένα, αφού θα επηρεάσει θετικά την προσωπική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, τώρα που διαπιστώνεις ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Αν πάλι σκέφτεσαι να δημιουργήσεις μια νέα συνεργασία, τώρα μπορείς να βρεις το ιδανικό άτομο, αν και θα πρέπει να περιμένεις μετά τις 4 Απριλίου για τα διαδικαστικά, ώστε να γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής. Όσον αφορά το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, παρόλο που δεν θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα, συνιστάται να ελέγξεις τις κτητικές τάσεις προς τον σύντροφό σου. 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 29 Μαρτίου, πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου με τον σύντροφό σου καθώς επίσης και με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Παρόλο που έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, θα πρέπει να φανείς δυνατός και να αναλάβεις δράση, καθώς η Αφροδίτη που κυβερνά το δικό σου ζώδιο σχηματίζει την ίδια μέρα εξάγωνο με τον Ερμή και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις καλύτερα τα γεγονότα. Αν η οικογένειά σου, διαφωνεί με τις προσωπικές σου επιλογές, ή κρίνει ότι ο σύντροφός σου είναι ακατάλληλος για σένα, ίσως είναι καιρός να σηκώσεις το ανάστημά σου και να δώσεις σε όλους να καταλάβουν ότι εσύ είσαι ο μόνος υπεύθυνος για τις πράξεις σου και να είσαι σίγουρος ότι με την πάροδο του χρόνου θα δικαιωθείς.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ανήκεις στην κατηγορία των ζωδίων που δεν έχουν λόγο να ανησυχούν, καθώς οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί μαζί σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας με τον Ήλιο στις 29 Μαρτίου, σίγουρα θα δημιουργήσει κάποιες προστριβές με τους συναδέλφους σου, που όμως θα είναι μέσα στα πλαίσια της καθημερινότητας και σε καμία περίπτωση δεν θα σου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Από την άλλη, ο Ερμής την ίδια μέρα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ζωή και τον σύντροφό σου. Αν έχεις πρόσφατα «τσακωθεί» ή απομακρυνθεί από μια σημαντική σου σχέση, τώρα μπορείς να την αποκαταστήσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις, θα σου αποκαλύψει τα συναισθήματά του.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιο του Κριού στέλνει θετικές ακτίνες στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ζωή και τον σύντροφό σου. Ωστόσο στις 29 Μαρτίου το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, μπορεί να επιφέρει εντάσεις και συγκρούσεις που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα. Πρόσεξε λοιπόν την συμπεριφορά σου και κυρίως μην αφήσεις την αδικαιολόγητη ζήλια να κλονίσει την σχέση σου. Αντίθετα, στον χώρο της εργασίας σου, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τόσο την απόδοσή σου όσο και την σχέση σου με τους συναδέλφους σου, χάρη στο εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που πραγματοποιείται την ίδια μέρα.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας επηρεάζεται για άλλη μια φορά αρνητικά από το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 29 Μαρτίου. Παρόλα αυτά αν αποφασίσεις να κάνεις μεγαλύτερες προσπάθειες, να αναλάβεις κάποιες ευθύνες και να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου, μπορείς να επιφέρεις την ισορροπία και να αποκαταστήσεις το κλίμα. Εξάλλου, ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας σου και σε βοηθάει να βρεις τα κατάλληλα επιχειρήματα που θα πείσουν για τις καλές σου προθέσεις. Το εξάγωνο μάλιστα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη την ίδια μέρα, θα ευνοήσει ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή και αν είσαι ελεύθερος θα σου φέρει μια σημαντική γνωριμία.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η κατάσταση των οικονομικών σου αρχίζει να βελτιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο και το με εξάγωνο που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στις 29 Μαρτίου, είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να λαμβάνεις χρήματα που σου οφείλονται από καιρό, γεγονός που θα σου δημιουργήσει μια νέα συναισθηματική ισορροπία. Έτσι, θα μπορέσεις και συ να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου και να προσφέρεις στην οικογένειά σου κάποιες επιπλέον πολυτέλειες. Εκείνο που θα πρέπει να προσέχεις ωστόσο είναι το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα και συνιστά να αποφύγεις καινούργιες συζητήσεις και συνεργασίες με άτομα που δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους. Ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις ακόμα μια εβδομάδα.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, τα οικονομικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στις 29 Μαρτίου μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Η παρουσία του Πλούτωνα στον τομέα των φίλων μπορεί να έχει αποδειχθεί μια θετική επιρροή μέχρι τώρα, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε οικονομική συναλλαγή μαζί τους. Εξάλλου, το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που πραγματοποιείται την ίδια μέρα μπορεί να σε βοηθήσει να αντεπεξέλθεις σε δικά σου χρέη και έξοδα που πρέπει να καλύψεις, ώστε να μπορείς να κινείσαι πιο άνετα. Επίσης τώρα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου.22 Μαρτίου 
Νέα Σελήνη στον Κριό
 

Ο Ήλιος ξεκινώντας την νέα του πορεία στο ζωδιακό κύκλο, εγκαινιάσε την νέα αστρολογική χρονιά που ξεκίνησε στις 20 Μαρτίου. Στις 22 σχηματίζει και την πρώτη Νέα Σελήνη στον Κριό. Σαν πρώτη Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα δυναμική και μας παροτρύνει να πάρουμε νέες πρωτοβουλίες, να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να ρίξουμε μια καινούργια ματιά στα θέματα που μας απασχολούν. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Νέα Σελήνη καθώς επίσης και ο Ουρανός θα φέρουν στην επιφάνεια με έναν ξαφνικό τρόπο, θέματα που υποβόσκουν από το παρελθόν και θα αναγκαστούμε να αναλάβουμε δράση προκειμένου να τα αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο. Ευτυχώς, ο έμφυτος ενθουσιασμός του Κριού και η αισιοδοξία θα είναι σύμμαχοί μας στις προσπάθειές μας, και θα μας βοηθήσουν να πιστέψουμε στον προσωπικό μας αγώνα και να μην καταθέσουμε τα όπλα, στα εμπόδια που θα βάλει ο Πλούτωνας στο δρόμο μας. Τα ζώδια που θα βγουν περισσότερο ωφελημένα από αυτή τη Νέα Σελήνη είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες καθώς και οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 Μαρτίου στο δικό σου ζώδιο, πρόκειται να πυροδοτήσει μια σειρά αλλαγών και να δώσει μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σου. Δώσε προσοχή στους στόχους σου, οραματίσου τι θέλεις για το μέλλον σου και άρχισε να υλοποιείς τα όνειρά σου ένα προς ένα. Ο Ουρανός σου δίνει την ικανότητα να κινείσαι γρήγορα και αποτελεσματικά, παρόλο που θα πρέπει να αναγνωρίζεις το ρίσκο και να σταματάς εκεί που πρέπει. Πρόσεξε επίσης μην χάσεις τον ενθουσιασμό σου στην πρώτη αναποδιά και σταματήσεις τις προσπάθειες. Σε πολλούς από σας ο Ουρανός μπορεί να φέρει απρόβλεπτες αλλαγές για τις οποίες δεν είστε προετοιμασμένοι, θα πρέπει όμως να τις αποδεχτείτε προκειμένου να αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 22 Μαρτίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σκοπό έχει να αφυπνίσει την συνείδησή σου και να σε παροτρύνει να «ψάξεις» μέσα σου και να βρεις απαντήσεις σε ζητήματα που σε «καίνε». Μέσα σ’ αυτή σου την αναζήτηση θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα θελήσεις να τις υλοποιήσεις ακόμα και αν σου δημιουργούν φόβους και ανασφάλειες. Η ανάγκη σου για παράδειγμα να βρεις νέα ενδιαφέροντα, νέο σπίτι ή ακόμα και να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη, μπορεί να σου δημιουργεί τον φόβο του αγνώστου, κατά βάθος όμως ξέρεις ότι το πρώτο βήμα είναι και το πιο δύσκολο. Η επόμενη Νέα Σελήνη που γίνεται στις 21/4 στο δικό σου ζώδιο θα σε βρει στα καλύτερά σου!

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον Κριό στις 22/3 είναι από τις πιο θετικές για το δικό σου ζώδιο. Παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής που συμμετέχει στο φαινόμενο είναι ακόμα σε ανάδρομη πορεία, έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις πολλά σχέδια χάρη στην τόλμη σου, την τύχη αλλά και την υποστήριξη των φίλων σου. Ίσως μάλιστα κάποια άτομα που σου είχαν «τάξει» κάτι, εμφανιστούν ξαφνικά και τηρήσουν την υπόσχεσή τους. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και καινούργιες γνωριμίες, με τις οποίες θα έχεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Νέες προοπτικές ανοίγονται και στον οικονομικό τομέα, όπου νέα έσοδα θα προστεθούν στο ταμείο σου και θα βελτιώσουν το βιοτικό σου επίπεδο.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στις 22/3 πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας σου και φέρνει στην επιφάνεια τα θέματα που σχετίζονται με την δουλειά σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις τι αλλαγές θέλεις να κάνεις και να αρχίσεις να τις υλοποιείς. Αν μάλιστα μέχρι τώρα δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία σου, θα πρέπει να εφαρμόσεις κάποιες καινοτομίες προκειμένου να αυξήσεις την πελατεία σου. Ίσως χρειαστεί να κοπιάσεις λίγο παραπάνω και σίγουρα τα αποτελέσματα δεν θα φανούν αμέσως. Θα πρέπει όμως να είσαι υπομονετικός καθώς στο τέλος θα δικαιωθείς. Οι άνεργοι Καρκίνοι, έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρουν μια νέα δουλειά μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Λέων
Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη στις 22 Μαρτίου γίνεται σε έναν πολύ ευνοϊκό οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και υπόσχεται να εκτοξεύσει τη δημοτικότητά σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να συναντηθείς με πολλά άτομα, να γνωρίσεις ανθρώπους έμπειρους και σοφούς που θα σε παροτρύνουν να πάρεις πρωτοβουλίες και να βελτιώσεις τη ζωή σου σε πολλούς τομείς. Οι μελέτες, τα ταξίδια στο εξωτερικό, και οι σχέσεις με άτομα από άλλες χώρες ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Επίσης πολλοί Λέοντες θα προγραμματίσετε το γάμο σας ο οποίος θα επηρεάσει θετικά την μελλοντική σας πορεία. Τέλος, όσοι έχετε να αντιμετωπίσετε ένα νομικό ζήτημα ή ένα δικαστήριο, θα έχετε πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 Μαρτίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα σου δώσει την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου – κυρίως αν προέρχονται από συμμετοχή σε έσοδα τρίτων – αλλά και να διαχειριστείς καλύτερα τα χρέη σου. Αν για παράδειγμα σε απασχολεί η αποπληρωμή ενός δανείου, τώρα θα καταφέρεις να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να πάψει να αποτελεί βραχνά. Όσοι Παρθένοι βρίσκεστε σε αναμονή για την έκδοση μιας διατροφής ή μιας ασφαλιστικής τακτοποίησης θα έχετε θετικά αποτελέσματα μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Το ίδιο διάστημα θεωρείται καλό για να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία που θα σου αποφέρει σημαντικά εισοδήματα στο μέλλον. Τέλος, αν επιδιώκεις την επανασύνδεση μιας σχέσης, τώρα μπορείς να την πετύχεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, αυτό που λαχταράς περισσότερο στη ζωή σου, είναι η αρμονία σε όλες τις σημαντικές σχέσεις σου. Έχεις μάθει να αγωνίζεσαι γι’ αυτήν και να υποχωρείς όπου είναι απαραίτητο προκειμένου να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Σ’ αυτή σου την προσπάθεια, τώρα έχεις σύμμαχο τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 Μαρτίου στον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα και να προχωρήσεις σε αλλαγές. Η διαφορά είναι ότι με την παρουσία του Ουρανού και του ανάδρομου Ερμή, ίσως διαπιστώσεις κάποια πράγματα στα οποία αρνηθείς να κάνεις τα «στραβά μάτια», καθώς ο Κρόνος σε έχει ήδη ωριμάσει αρκετά. Η αντίδρασή σου μπορεί να έχει θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα, αλλά σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι για το καλό σου.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 22 Μαρτίου, πραγματοποιείται στον τομέα της υγείας και της εργασίας σου και σου παρέχει τις ευκαιρίες για να κάνεις βελτιώσεις σ’ αυτούς τους τομείς κατά την διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Τώρα θα πρέπει να ελαττώσεις το άγχος και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, εντάσσοντας στην καθημερινότητά σου έξυπνες λύσεις που θα σε βοηθήσουν. Για παράδειγμα αν αρχίσεις να περπατάς περισσότερο ή χρησιμοποιείς τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, γρήγορα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά στη δουλειά σου, η βελτίωση των σχέσεών σου με τους συναδέλφους σου ή και μια νέα επαγγελματική πρόταση θα φτιάξει τη διάθεσή σου.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι συναρπαστικό για σένα, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό στις 22 Μαρτίου πρόκειται να δώσει νέα πνοή σε όλα τα σχέδιά σου. Η σύνοδος μάλιστα που σχηματίζει με τον Ουρανό, σου υπόσχεται εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα που θα αναστατώσουν ευχάριστα τη ζωή σου. Η δημιουργικότητά σου θα βρίσκεται στο ζενίθ και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προετοιμάσεις τις ιδέες σου για να τις προωθήσεις μόλις ο Ερμής ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του (μετά τις 4 Απριλίου). Μεγάλη επιτυχία αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα και αν είσαι ελεύθερος μια αναπάντεχη γνωριμία θα επηρεάσει καθοριστικά την πορεία σου. Αν έχεις ήδη δεσμό απρόβλεπτα γεγονότα θα σε παροτρύνουν να τον επισημοποιήσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 Μαρτίου, ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και το επόμενο δεκαπενθήμερο μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου θα διοχετευθεί σ’ αυτούς τους τομείς. Ίσως νοιώθεις την ανάγκη να πειραματιστείς με κάποια νέα σχέδια, να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου και να αναλάβεις πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργήσεις ένα καλύτερο περιβάλλον. Αν νοιώθεις «εγκλωβισμένος» σε ένα περιβάλλον που δεν σε ικανοποιεί, τώρα θα πάρεις την απόφαση να φύγεις και να αναζητήσεις μια νέα στέγη στην οποία θα είσαι ανεξάρτητος και θα μπορείς να λειτουργείς καλύτερα. Τέλος, αν διατηρείς μια όμορφη σχέση, τώρα θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο τομέας που σχετίζεται με την επικοινωνία σου, τις μετακινήσεις και το συγγενικό σου περιβάλλον, ενεργοποιείται από την Νέα Σελήνη στις 22 Μαρτίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε ο καιρός να κάνεις μια νέα αρχή με συγγενικά σου πρόσωπα, με τα οποία έχεις απομακρυνθεί και να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας. Χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό σου ταλέντο – που είναι έντονα τονισμένο αυτό το διάστημα – θα καταφέρεις να προσεγγίσεις άτομα που σου λείπουν ή άτομα που έχεις ανάγκη και να τα ξαναφέρεις κοντά σου. Γενικότερα οι επαφές με τους γύρω σου, έχουν να σου προσφέρουν θετικές εμπειρίες αυτό το διάστημα, ενώ τα ταξίδια και οι μετακινήσεις θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποφορτίσουν.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ήλιος και η Σελήνη που δίνουν το μηνιαίο τους ραντεβού στον τομέα των οικονομικών σου στις 22 Μαρτίου, εγγυώνται μεγάλες αλλαγές σ’ αυτόν τον τομέα. Οι πηγές των εσόδων σου θα αλλάξουν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και νέες πηγές εσόδων από εκεί που δεν το περιμένεις. Φυσικά ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που προκαλεί απίθανες καταστάσεις και που μπορεί να σου φέρει και απώλειες που δεν περιμένεις. Ωστόσο, ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και με ένα καλό «κουμάντο» να βάλεις και κάτι στην άκρη. Πρόσεξε λοιπόν τις προτάσεις που θα σου γίνουν αυτό το διάστημα, γιατί όσο «περίεργες» κι αν σου φαίνονται, μπορεί να σου φέρουν μεγάλα υλικά οφέλη.


14 Μαρτίου
Αφροδίτη σύνοδο με Δία – τρίγωνο με Άρη – τρίγωνο με Πλούτωνα και Άρης τρίγωνο με Δία.


Ένα εξαιρετικά θετικό πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται στον ουρανό αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου. Στις 13 ο Δίας σχημάτισε τρίγωνο ακριβείας με τον Πλούτωνα – όψη που έχει ήδη αναλυθεί στις 28/10/2011 – στις 14 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα και ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, ενώ στις 15 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές θα έχουν θετικό αντίκτυπο κυρίως σε οικονομικά θέματα αφού ο Δίας και η Αφροδίτη βρίσκονται στον Ταύρο αλλά και σε επαγγελματικά και συναισθηματικά. Το γεγονός ότι ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, ίσως αποτελέσει την αφορμή να επανεξεταστούν θέματα που σχετίζονται με την ανεργία, τους μισθούς και τις συντάξεις και δεν αποκλείεται λόγω των επερχόμενων εκλογών να παρθούν κάποια μέτρα πιο φιλολαϊκά, αφού ίσως έτσι πιστέψουν κάποιοι ότι θα εξασφαλίσουν την επάνοδό τους στη Βουλή. Το φαινόμενο θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς).

Κριός
Φίλε Κριέ, το μεγάλο τρίγωνο που διαμορφώνεται στις 14 Μαρτίου, θα είναι σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα δώσει μια ανάσα στα οικονομικά σου και όχι μόνο. Παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, θα μπορέσεις να διακρίνεις τα αίτια που μέχρι τώρα εμπόδιζαν την φυσιολογική ροή των εσόδων σου και θα δημιουργήσεις τις συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μακροπρόθεσμα ένα σημαντικό κεφάλαιο. Με την παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα καταφέρεις να αυξήσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό αλλά και να κάνεις μια συμφέρουσα επαγγελματική συμφωνία που θα σου εξασφαλίσει ένα σταθερό εισόδημα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, ο Δίας και η Μαύρη Σελήνη, βρίσκονται ήδη στο ζώδιό σου και σου χορηγούν την απαραίτητη δύναμη και ενέργεια για να πετύχεις στόχους που ονειρεύεσαι μια ζωή. Στις 14 Μαρτίου, αυτοί οι τρεις πλανήτες συνωμοτούν με τον Άρη και τον Πλούτωνα, προκειμένου να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η αναζήτηση μιας νέας εργασίας – ή η βελτίωση της θέσης σου στην ήδη υπάρχουσα – θα ενισχύσει τα εισοδήματά σου και επιπλέον θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Πολλοί Ταύροι αυτή τη στιγμή νιώθετε ότι ξεκινάτε μια νέα ζωή που σας υπόσχεται καλύτερες προοπτικές. Κάποιοι από σας δεν θα διστάσετε ακόμα και να εγκατασταθείτε σε μια άλλη χώρα που σας εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, είναι καιρός να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να αρχίσει να υλοποιείς τα σχέδιά σου ένα προς ένα. Ακόμα και αν δεν νιώθεις έτοιμος να περάσεις στην «αντεπίθεση», το μεγάλο τρίγωνο που διαμορφώνεται στα ζώδια της γης αυτή την εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να προετοιμάσεις κατάλληλα το έδαφος ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία μετά τις αρχές Ιουνίου που ο Δίας θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Μέχρι τότε ο σύντροφός σου, η οικογένειά σου και γενικότερα το οικιακό σου περιβάλλον, θα αποτελέσουν τους συμμάχους σου που θα σε καθοδηγήσουν και θα σου ανοίξουν το δρόμο. Αν σκέφτεσαι να εξασκήσεις μια εργασία μέσα από το σπίτι σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχεις μεγάλα έσοδα το ερχόμενο διάστημα. 

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις 14 Μαρτίου, σου υπόσχεται μεγάλη επιτυχία σε επαγγελματικές συνεργασίες. Έτσι, δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες επαφές που μπορεί να καταλήξουν σε εξαιρετικά επικερδείς συμφωνίες. Με τον ανάδρομο Άρη μάλιστα στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν άτομα με τα οποία είχες κάνεις  κάποιες συζητήσεις που για κάποιο λόγο «πάγωσαν» ή δεν ολοκληρώθηκαν. Τώρα ίσως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι συμφωνίες μπορούν να εξελιχθούν πιο εύκολα. Ακόμα όσοι Καρκίνοι αναζητάτε μια νέα εργασία, ίσως λάβετε ειδήσεις από εταιρείες στις οποίες έχετε ήδη αφήσει τα βιογραφικά σας καθώς τόσο ο ανάδρομος Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής ευνοούν περισσότερο θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για την επαγγελματική καταξίωση που λαχταράς. Η Αφροδίτη και ο Δίας από τον τομέα της καριέρας σου, σχηματίζουν τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα στις 14 Μαρτίου και σου υπόσχονται μεγάλη πρόοδο, αρκεί φυσικά να μην επαναπαυτείς στις δάφνες σου. Βάλε σε εφαρμογή όλες τις μεγαλόπνοες ιδέες σου και είναι σίγουρο ότι μέσα στους επόμενους μήνες, θα καταφέρεις να αυξήσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου αλλά και να βελτιώσεις την εικόνα σου. Η όψη αυτή θα ευνοήσει και την αισθηματική σου ζωή και αν είσαι μόνος σου, θα σου φέρει μια γνωριμία που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, η επισημοποίηση της σχέσης σου, ή η απόκτηση του πρώτου σου παιδιού θα δώσουν άλλη διάσταση στη ζωή σου.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο ανάδρομος Άρης φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει αρκετές καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, ωστόσο στις 14 Μαρτίου συμμετέχει στο μεγάλο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, την Αφροδίτη και τον Δία, γεγονός που θα αποκαταστήσει τα πράγματα. Αν λοιπόν μέχρι τώρα, οι συνθήκες δεν επέτρεπαν την εξέλιξη κάποιων θεμάτων, τώρα θα αρχίσουν σταδιακά να προχωρούν. Η όψη αυτή θα ευνοήσει περισσότερο τους ελεύθερους επαγγελματίες ή αυτούς που έχουν μια ανεξάρτητη εργασία και «παλεύουν» να τα φέρουν βόλτα μέσα στη γενικότερη κρίση. Ωστόσο και οι μισθωτοί υπάλληλοι, θα καταφέρουν με κάποιο τρόπο να αυξήσουν τα εισοδήματά τους ή να μειώσουν τα έξοδά τους, ώστε να τους μένουν περισσότερα κέρδη. Επιπλέον, η αισθηματική σου ζωή προβλέπεται πολύ φλογερή αυτό το διάστημα.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Αφροδίτη που κυβερνά και το δικό σου ζώδιο σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στις 14 του μήνα και τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Με τόσο θετικές όψεις, δεν μπορεί παρά να ωφεληθείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Εκείνο που φυσικά προέχει για σένα – όπως και για τους περισσότερους – είναι η τακτοποίηση των οικονομικών σου και αυτό μπορείς να το πετύχεις επιδιώκοντας την μείωση - ή και την αποπληρωμή - ενός δανείου, ή ακόμα και μέσω ενός σημαντικού κληροδοτήματος που θα σε απαλλάξει από το άγχος του ενοικίου.  Επιπλέον, αν η αισθηματική σου ζωή έχει υποστεί ταλαιπωρίες το τελευταίο διάστημα, τώρα έχεις την ευκαιρία να λύσεις τις παρεξηγήσεις ή ακόμα και να αναβιώσεις έναν παλιό έρωτα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας βρίσκεται εδώ και καιρό σε μια θέση που ευνοεί τις επαφές με τους γύρω σου και τις νέες γνωριμίες. Στις 14 Μαρτίου όμως που σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Άρη η εύνοιά του θα πολλαπλασιαστεί. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου αυτό το διάστημα, θα είναι πολλές και όλες αξιόλογες. Είτε επιδιώκεις μια επαγγελματική συνεργασία, είτε αναζητάς ένα νέο έρωτα, τώρα θα βρεις αυτό που είναι καλύτερο για σένα. Επιπλέον, με την υποστήριξη σημαντικών ατόμων, μπορείς να ελπίζεις σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν σημαντικά, ενώ και ο αισθηματικός τομέας σου επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η διαμόρφωση ενός αρμονικού τριγώνου στις 14 Μαρτίου, σου εγγυάται μεγάλες επιτυχίες τόσο στην επαγγελματική σου ζωή όσο και στα οικονομικά σου. Το γεγονός μάλιστα ότι σ’ αυτό το τρίγωνο συμμετέχει και ο κυβερνήτης σου Δίας, σου εξασφαλίζει τις καλύτερες προοπτικές. Έτσι, αυτή η εβδομάδα είναι η πλέον κατάλληλη για να βγάλεις στην επιφάνεια τα ταλέντα σου και να αποσπάσεις την προσοχή των ανωτέρων σου που σίγουρα θα σε ανταμείψουν ανάλογα. Η βελτίωση της θέσης σου καθώς και των εσόδων σου μπορεί να πυροδοτήσει μια σειρά θετικών αλλαγών στη ζωή σου. Ένας νέος κύκλος φίλων και ενδιαφερόντων θα διαφοροποιήσουν και θα ανανεώσουν την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, το Δία και τον Άρη στις 14 του μήνα και ενεργοποιεί τους πιο ευνοϊκούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, τουλάχιστον για μια εβδομάδα, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την δυναμική αυτών των όψεων. Η αισθηματική σου ζωή πρόκειται να ωφεληθεί ιδιαίτερα και ο σύντροφός σου ή μια νέα γνωριμία – αν είσαι ελεύθερος – θα σε ενθαρρύνει και θα σου δώσει τα απαραίτητα κίνητρα ώστε να αναπτύξεις πρωτοβουλίες και να μεταμορφώσεις τη ζωή σου σε όλους τους τομείς. Η θετική πορεία της επαγγελματικής σου ζωής αλλά και των οικονομικών σου, ίσως σου δώσει την ευκαιρία να πάρεις μια μικρή άδεια, προκειμένου να κάνεις ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, τα οικονομικά – και κυρίως τα χρέη προς τρίτους – συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν και να δυσκολεύουν τη ζωή σου. Ωστόσο, το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης που θα διαμορφωθεί στις 14 Μαρτίου, σου δίνει μια ακόμα ευκαιρία να προσπαθήσεις να βάλεις μια τάξη. Παρόλο που οι συνθήκες σε ευνοούν, σίγουρα θα πρέπει κι εσύ να κάνεις τις ανάλογες προσπάθειες. Η Αφροδίτη και ο Δίας μέσα από τον τομέα του σπιτιού, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου και να περιορίσεις τις ψυχαγωγίες και τα έξοδα που πολλές φορές σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου. Η επαναδιαπραγμάτευση ενός χρέους με καλύτερους όρους, είναι προορισμένη να πετύχει αυτό το διάστημα και ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να την επιδιώξεις.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, οι δυνατότητες που σου προσφέρει το τρίγωνο που διαμορφώνεται στις 14 Μαρτίου είναι απεριόριστες. Στον επαγγελματικό τομέα, θα σημειώσεις μεγάλη πρόοδο καθώς μέσα από ενδιαφέρουσες και σημαντικές γνωριμίες θα εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση αλλά και ένα καλύτερο εισόδημα.  Εάν είσαι άνεργος, τώρα μπορείς να βρεις μια εργασία ανάλογη με τα προσόντα σου που θα καλύπτει τις ανάγκες σου. Πολλοί Ιχθείς θα έχουν επίσης νέες επιχειρηματικές προτάσεις που θα εγγυώνται ευημερία χωρίς τον κίνδυνο του ρίσκου. Ανάλογη εύνοια σε περιμένει και στην προσωπική σου ζωή, κυρίως αν η σχέση σου με τον σύντροφό σου «δοκιμάστηκε» τελευταία από την παρουσία του Άρη στην Παρθένο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει τώρα με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία.

9 Μαρτίου
Πλούτωνας τρίγωνο με Μαύρη Σελήνη


Η Μαύρη Σελήνη – ή Λίλιθ – είναι ένας αστεροειδής που μπορεί να είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό, παίζει όμως σημαντικό ρόλο στην αστρολογία και κυρίως στις σχέσεις των ατόμων. Πρόκειται για την αθέατη πλευρά της Σελήνης και υποδεικνύει ένα σημείο «πάθους» που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Στην εβραϊκή μυθολογία η Λίλιθ ήταν η πρώτη γυναίκα του Αδάμ, αυτή που αρνήθηκε να του παραδοθεί σεξουαλικά, καθώς ήθελε να είναι ισότιμη με αυτόν και όχι κατώτερη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξοριστεί στην Ερυθρά Θάλασσα και να αντικατασταθεί από την Εύα. Δεδομένου ότι η Σελήνη είναι κυβερνήτης του Ταύρου, η Μαύρη Σελήνη είναι κυβερνήτης του Σκορπιού και συμβολίζει την κρυμμένη σεξουαλικότητα και τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Το γεγονός λοιπόν ότι στις 9 Μαρτίου σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα – που και αυτός κυβερνά το ζώδιο του Σκορπιού και σχετίζεται με το σεξ – δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική σ’ αυτή την όψη. Επιπλέον, το γεγονός ότι η Λίλιθ βρίσκεται ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Ταύρου – και θα  παραμείνει εκεί μέχρι τις 10 Ιουνίου – δείχνει ότι όλοι μας πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στα άτομα που ήδη υπάρχουν δίπλα μας και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας μαζί τους. Ωστόσο, όσοι είναι ελεύθεροι, αυτό το διάστημα θα δημιουργήσουν σχέσεις αντάξιες των προσδοκιών τους.

Κριός
Φίλε Κριέ, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Μαύρη Σελήνη με τον Πλούτωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις έντονες ερωτικές απολαύσεις. Εάν έχεις ήδη μια σταθερή σχέση, η σεξουαλικότητά σου θα απογειωθεί και το πάθος σου για τον σύντροφό σου θα αναζωπυρωθεί. Το γεγονός αυτό θα σε κάνει να δεις τη σχέση σου με άλλα μάτια και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν και σχεδόν πάντα σου αρέσει να υποκύπτεις σε ερωτικούς πειρασμούς, τώρα το μοναδικό σου ενδιαφέρον θα είναι το πώς να κρατήσεις τη μια και μοναδική σχέση που σ’ ενδιαφέρει πραγματικά. Αν είσαι ελεύθερος, αυτό το διάστημα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα βασίζεται στο πάθος χωρίς ωστόσο να στερείται επικοινωνίας. Μέχρι και τις 10/6 που η Λίλιθ θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρο, φρόντισε να ελέγχεις τη ζήλια σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Λίλιθ έχει ήδη περάσει στο ζώδιό σου από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη και σε παροτρύνει να ανακαλύψεις τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου και την αξία σου, αλλά και το πόσο «μετράς» στον ερωτικό τομέα. Στις 9/3 το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου και να πάρεις ανάλογες πρωτοβουλίες. Αν έχεις ήδη έναν σύντροφο αλλά νιώθεις ότι η ερωτική σου ζωή δεν είναι αρκετά ικανοποιητική, είναι πολύ πιθανό να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να βρεις τον τρόπο να την βελτιώσεις. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με ένα ξεχωριστό άτομο που θα έχει μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από τη δική σου,  θα σου ανοίξει νέους ερωτικούς δρόμους.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Μαύρη Σελήνη με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που ζητάς από μια σχέση για να νιώθεις ολοκληρωμένος. Αν και η επικοινωνία μέχρι τώρα έπαιζε τον πιο σημαντικό ρόλο, με την όψη αυτή θα ανιχνεύσεις τις πιο βαθιές ανάγκες σου και θα κάνεις έναν απολογισμό των μέχρι τώρα σχέσεών σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα αναγνωρίσεις την αξία ενός χαμένου έρωτα και ίσως μελαγχολήσεις. Αν αυτός ο χωρισμός δεν μετράει πολλά χρόνια, ίσως θα μπορούσες να προσπαθήσεις για μια νέα προσέγγιση. Διαφορετικά, ίσως είναι καλύτερα να προετοιμαστείς για μια καινούργια σχέση και να ζήσεις μαζί της εμπειρίες που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα πάντα.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Μαύρη Σελήνη από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον τομέα των σχέσεών σου στις 9 Μαρτίου. Η όψη αυτή είναι πολύ σημαντική για σένα, καθώς ήδη βρίσκεσαι σε μια φάση προσωπικού μετασχηματισμού και προσπαθείς να κάνεις την ζωή σου – τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα – πιο ικανοποιητική. Πολλοί Καρκίνοι μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό νιώθετε το πάθος για ένα φιλικό σας πρόσωπο να «φουντώνει». Τώρα λοιπόν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τον έρωτά σας και να αλλάξετε τα δεδομένα. Αν ανήκεις σ’ αυτούς που ήδη έχουν ένα μόνιμο δεσμό, η συγκεκριμένη όψη θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να μοιραστείς τις πιο κρυφές σκέψεις σου μαζί του.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον σου και οι προσπάθειές σου έχουν στραφεί στον τομέα της εργασίας σου και ο χρόνος που σου μένει για την προσωπική σου ζωή έχει μειωθεί δραματικά. Ωστόσο το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Μαύρη Σελήνη με τον Πλούτωνα στις 9/3, θα σου υπενθυμίσει ότι έχεις και άλλου είδους ανάγκες με αποτέλεσμα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Αν μάλιστα υπάρχει ήδη κάποιο άτομο μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που σου τραβάει την προσοχή, δεν θα διστάσεις να του αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου και να ξεκινήσεις μια ερωτική σχέση μαζί του. Καλό θα είναι βέβαια, να παραμείνεις διακριτικός ώστε να μην δώσεις αφορμή για σχόλια στους συναδέλφους σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ένας «κρύος» χειμώνας φτάνει στο τέλος του και μαζί με τον ερχομό της άνοιξης, προετοιμάζεσαι να «τονώσεις» και την ερωτική σου ζωή. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Μαύρη Σελήνη με τον Πλούτωνα στις 9 Μαρτίου, θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, είτε είσαι δεσμευμένος είτε είσαι ελεύθερος. Στην πρώτη περίπτωση, ο σύντροφός σου, θα λάβει τα σήματα που του στέλνεις και θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σου. Αν πάλι περιμένεις τον μεγάλο έρωτα, προετοιμάσου γιατί βρίσκεται καθ’ οδόν. Μέχρι τις αρχές Ιουνίου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ημέρες της αργίας, το Πάσχα κ.λπ. και να προγραμματίσεις ταξίδια και διασκεδάσεις που μπορεί να σου επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Μαύρη Σελήνη από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα απογειώσει τη σεξουαλικότητά σου μέχρι και τις 10 Ιουνίου. Στις 9/3 μάλιστα, με το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα καταφέρεις να αποκτήσεις μια πιο βαθιά επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Εάν ο δεσμός σου έχει ήδη δοκιμαστεί δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να τον γνωρίσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή ακόμα και να συγκατοικήσεις μαζί του. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα κάνεις μια γνωριμία στην οποία μπορεί να κυριαρχεί το ερωτικό πάθος, θα συνδυάζεται όμως με την αρμονία και την σταθερότητα.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ανήκεις στα πιο ερωτικά ζώδια και σίγουρα το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Μαύρη Σελήνη με τον Πλούτωνα – που και οι δυο κυβερνούν το ζώδιό σου – θα σε παροτρύνει να ζήσεις τον έρωτα σε όλο του μεγαλείο. Αν είσαι δεσμευμένος και παραμένεις  πιστός στον σύντροφό σου, θα χρησιμοποιήσεις το σεξ για να λύσεις κάθε παρεξήγηση ή να τον κάνεις να σε ερωτευτεί ακόμα περισσότερο. Αν όμως, έχεις τάση για απιστίες πρόσεξε γιατί είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν και να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Τέλος αν ανήκεις στους αδέσμευτους, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να συναντήσεις έναν έρωτα στον οποίο το σεξ και η ουσιαστική επικοινωνία θα συνυπάρχουν, γεγονός που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου και θα σημάνει την σοβαρή εξέλιξη αυτής της σχέσης.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το γεγονός ότι ο Δίας κυβερνά το ζώδιό σου, σου δίνει κάπως την φήμη του άστατου και του κυνηγού, αφού και ο Δίας στη μυθολογία φημιζόταν για τις πολλές σχέσεις του. Ήδη από τα μέσα του Δεκέμβρη, το πέρασμα της Μαύρης Σελήνης στον Ταύρο σου έδειξε πως υπάρχουν πολλοί πειρασμοί στην καθημερινότητά σου, στις οποίες δεν είναι εύκολο να αντισταθείς. Και επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, σίγουρα το επόμενο διάστημα θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου τουλάχιστον αν είσαι ήδη σοβαρά δεσμευμένος. Αν πάλι είσαι ελεύθερος και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν, τότε μπορείς να απολαύσεις το πάθος και την ένταση χωρίς περιορισμούς, κυρίως αν δεν ενδιαφέρεσαι για την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, παρόλο που ανήκεις στα «συντηρητικά» ζώδια, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου με την Μαύρη Σελήνη στις 9/3, σε προκαλεί να παίξεις με τις αισθήσεις. Ίσως είναι καιρός να αφήσεις και συ τον εαυτό σου ελεύθερο και να ενδώσεις στον έρωτα χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού. Αν μάλιστα έχεις ήδη μια μόνιμη σχέση, θα μπορέσεις να «απελευθερωθείς» πιο εύκολα και να εκπλήξεις τον σύντροφό σου που θα συμμετάσχει με μεγάλο ενθουσιασμό. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, το διάστημα αυτό και μέχρι τις 10/6 η γοητεία που θα εκπέμπεις θα φέρει αρκετούς θαυμαστές στο δρόμο σου χωρίς καν να κουνήσεις το δάχτυλό σου. Μια σχέση μάλιστα που θα ξεκινήσει αυτή τη περίοδο υπόσχεται να σου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και να δώσει νέο νόημα στη ζωή σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Πλούτωνας με την Μαύρη Σελήνη στις 9 Μαρτίου, είναι μια όψη που μπορεί να επηρεάσει περισσότερο την ψυχοσύνθεσή σου παρά τη σεξουαλικότητά σου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα μείνεις αδρανής, αντίθετα, μπορεί να αφιερώσεις πολύ χρόνο στο σεξ, θα αρκεστείς όμως στο ένα και μοναδικό άτομο που γεμίζει την ψυχή σου. Αν έχεις ήδη μια μόνιμη σχέση, ίσως θελήσεις να απομονωθείς μαζί του μέχρι να «χορτάσετε» ο ένας τον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως η αναζήτηση συντρόφου δεν αποτελεί την πρώτη σου ανάγκη αυτή τη στιγμή, ωστόσο ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Το γεγονός μάλιστα ότι έχεις πλέον «βαρεθεί» να παίζεις σε πολλά ταμπλό θα σημάνει την αφετηρία μιας νέας πορείας.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Μαύρη Σελήνη με τον Πλούτωνα στις 9/3 θα δώσει νέες διαστάσεις στον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου αλλά και με τον σύντροφό σου. Η όψη αυτή θα σε κάνει περισσότερο εύστροφο και διπλωμάτη με αποτέλεσμα να μπορείς να χειριστείς κάθε περίπτωση με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Έτσι, αν έχεις ήδη μια μόνιμη σχέση, θα καταφέρεις να λύσεις κάθε διαφορά και να εξομαλύνεις τις διαφωνίες με αποτέλεσμα να αποκατασταθεί και η σεξουαλική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος, αυτό το διάστημα θα κάνεις πολλές και σημαντικές γνωριμίες. Εκείνο όμως που θα σε προσελκύσει ώστε να αποφασίσεις να ενδώσεις και να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση θα είναι η εξυπνάδα και η επικοινωνία που θα αναπτύξεις με τον μελλοντικό σου σύντροφο. Έτσι, οι σχέσεις που θα γεννηθούν αυτό το διάστημα θα έχουν άριστες προοπτικές.
4 Μαρτίου 2012
Αφροδίτη αντίθεση με ΚρόνοΟ πλανήτης του έρωτα και της χαράς – η Αφροδίτη – σχηματίζει μια όψη αντίθεσης στις 4 Μαρτίου, με τον πλανήτη της στέρησης και του περιορισμού – τον Κρόνο. Όπως είναι φυσικό αυτοί οι δυο πλανήτες δεν μπορούν να «ταιριάξουν» αφού ανήκουν σε δυο διαφορετικούς κόσμους που ο ένας ζητά την χαρά και ο άλλος απαιτεί οργάνωση και πειθαρχία. Ο Κρόνος μάλιστα βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης – τον Ζυγό – και συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, ενώ η Σελήνη την ίδια μέρα βρίσκεται στον Καρκίνο δημιουργώντας ένα ταυ-τετράγωνο. Το φαινόμενο αυτό θα φέρει στην επιφάνεια παλιά προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις τόσο τις ατομικές όσο και τις διεθνείς και σε πολλές περιπτώσεις θα αποτελέσει την σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Είναι γεγονός ότι πολλές σχέσεις που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαλύονται οριστικά κατά την διάρκεια αυτής της όψης. Πρόκειται φυσικά για τις σχέσεις που ήδη βρίσκονται σε κατάσταση «αποσύνθεσης» και όχι γι’ αυτές που είναι υγιείς και σταθερές. Τα ζώδια που είναι περισσότερο ευάλωτα αυτές τις ημέρες είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού – Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες των ζωδίων (18-19/4, 20-21/7, 21-22/10 και 19-20/1).
Ας δούμε όμως τι πρέπει να προσέχει το κάθε ζώδιο:


Κριός
Φίλε Κριέ, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, στις 4 Μαρτίου θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και αυτή η όψη θα σου δημιουργήσει έντονες ανασφάλειες κυρίως όσον αφορά στις προσωπικές σου σχέσεις. Αν μάλιστα διατηρούσες αμφιβολίες για τις προθέσεις κάποιων ατόμων, είναι πιθανό κάποια γεγονότα να επιβεβαιώσουν τις υποψίες σου.  Παρά την απογοήτευση που θα νιώσεις θα πρέπει να θεωρήσεις ότι αυτή η συγκεκριμένη όψη, σου δίνει την ευκαιρία να δεις το πραγματικό πρόσωπο των ατόμων που σε περιβάλλουν με τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά τους και να αξιολογήσεις προς τα πού γέρνει η ζυγαριά. Αν νομίζεις ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, θα πρέπει να επιστρατεύσεις την υπομονή σου και να ρίξεις νερό στο κρασί σου. Αν πάλι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, θα πρέπει να το πάρεις απόφαση και να ανοίξεις γι’ αλλού τα πανιά σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Αφροδίτη που κυβερνά το δικό σου ζώδιο, πρόκειται να σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο στις 4 Μαρτίου. Η όψη αυτή σίγουρα θα σου δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα. Ίσως τις επόμενες ημέρες, οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετά αυξημένες και πιεστείς λίγο παραπάνω από όσο αντέχεις. Ίσως πάλι νιώσεις ένα «εχθρικό» κλίμα στην εργασία σου που επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου, ή απλά νιώθεις «εγκλωβισμένος» σε μια ρουτίνα που δεν σου αρέσει καθόλου. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην αφήσεις τα γεγονότα να σε καταβάλλουν και να κλονίσουν τον οργανισμό σου. Έτσι κι αλλιώς η υγεία σου είναι πάνω από όλους και όλα και δεν θα πρέπει να την παραμελήσεις.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου που σχηματίζεται στις 4 Μαρτίου, σίγουρα δεν σε επηρεάζει τόσο αρνητικά όσο άλλα ζώδια, ωστόσο καλό θα είναι να μην εφησυχάσεις και αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Το γεγονός ότι είσαι περισσότερο ευνοημένος από άλλους, δημιουργεί την ζήλια κάποιων ατόμων που προσποιούνται τους φίλους σου αλλά από πίσω σου κάνουν ότι μπορούν για να «γκρεμίσουν» την ευτυχία σου. Αν μάλιστα έχεις και μια όμορφη και σταθερή σχέση, δεν αποκλείεται να «σκαρφιστούν» διάφορους τρόπους για να σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Αγνόησέ τους, ζήσε τον έρωτά σου και μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου αφήνει έστω και το παραμικρό υπονοούμενο. Εξάλλου, εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους  ποιος είναι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η αντίθεση που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 4 Μαρτίου, θα αποδειχθεί μια αρκετά δύσκολη όψη για σένα. Τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας θα βρεθούν για άλλη μια φορά στο προσκήνιο. Ίσως είναι απαραίτητο να πάρεις πρωτοβουλίες και να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που δεν επιδέχονται άλλη αναβολή. Επιπλέον θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν αν θέλεις να δημιουργήσεις μια αρμονική και σταθερή βάση. Αν υπάρχει κάποιο ηλικιωμένο μέλος στην οικογένειά σου που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, φρόντισε να μείνεις δίπλα του και να του συμπαρασταθείς. Τέλος αν σε απασχολούν θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, φρόντισε να τα τακτοποιήσεις δίκαια.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 4 Μαρτίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και θα επηρεάσει τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τα ταξίδια. Παρόλο που αυτή η όψη δεν θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός στις σχέσεις σου με το περιβάλλον σου. Αν είσαι πρόθυμος μπορείς να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί, ενώ αντίθετα αν προβάλλεις τον εγωισμό σου, οι σχέσεις σου με πολύ στενά σου άτομα θα ψυχραθούν τόσο πολύ που θα καταλήξουν σε οριστική ρήξη. Προσπάθησε λοιπόν για λίγες μέρες να ελέγχεις τα λόγια σου και τις πράξεις σου και να επιστρατεύσεις την διπλωματία σου ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις χωρίς να φτάσεις στα άκρα.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η περίοδος αυτή δεν είναι η πιο εύκολη για σένα, καθώς ο ανάδρομος Άρης συνεχίζει να σου δημιουργεί παντός είδους προβλήματα. Επιπλέον, στις 4 Μαρτίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και η προσοχή σου θα πρέπει να στραφεί στην εξυγίανση των οικονομικών σου. Ο Κρόνος παρόλο που είναι ένας περιοριστικός πλανήτης μπορεί να σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς και να φτιάξεις ένα πρόγραμμα ώστε να χειριστείς τα έσοδα και τα έξοδά σου με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις επενδύσεις αυτό το διάστημα, θα πρέπει να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους και να κάνεις τις επιλογές που κρύβουν τους λιγότερους κινδύνους. Με προσεκτικές κινήσεις αυτές τις μέρες μπορείς ακόμα και να ιδρύσεις μια σταθερή βάση για το μέλλον σου.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, έχεις πια συνηθίσει την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου, η οποία μπορεί να σου στέρησε κάποιες απολαύσεις, σου έδωσε όμως την ευκαιρία να ωριμάσεις και να αντιμετωπίζεις πιο υπεύθυνα αρκετές καταστάσεις. Στις 4 Μαρτίου ο Κρόνος θα σχηματίσει αντίθεση με τον πλανήτη – κυβερνήτη σου την Αφροδίτη και σίγουρα αυτή η όψη θα σε επηρεάσει αρκετά. Δεδομένου ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, ίσως υπάρξουν γεγονότα που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, να επανεκτιμήσεις τις σχέσεις σου και να δρομολογήσεις αλλαγές για μια νέα πορεία. Αν είσαι έτοιμος να απομακρυνθείς οριστικά από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε θεωρείς ότι ανακόπτει την πρόοδό σου, θα πρέπει να το μελετήσεις ώριμα καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα θα είναι οριστικές και αμετάκλητες.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 4 Μαρτίου, είναι μια όψη που θα σε κάνει ακόμα περισσότερο εσωστρεφή – τουλάχιστον για λίγες μέρες – και θα σε ωθήσει να ανακαλύψεις την αξία της δημιουργικής μοναξιάς. Στην πραγματικότητα ίσως χρειάζεσαι ένα μικρό διάστημα απομόνωσης για να αξιολογήσεις κάποιες καταστάσεις και να βρεις τις απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Ένας απολογισμός αυτό το διάστημα εκτός του ότι σου είναι απαραίτητος, θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, την επαγγελματική σου πορεία ή ακόμα και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αρκετοί Σκορπιοί κάτω από αυτή την επιρροή ίσως αποφασίσουν να ενώσουν και επίσημα τη ζωή τους με τον σύντροφό τους.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου που πραγματοποιείται στις 4 Μαρτίου, ενεργοποιεί δυο από τους πιο ευνοϊκούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου και έτσι δεν θα σου δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό για λίγες μέρες να νιώσεις μια ανασφάλεια σχετικά με τις επιδιώξεις σου, τους φίλους σου και την αισθηματική σου ζωή. Καλό θα είναι λοιπόν αυτό το διάστημα να το αφιερώσεις σε άτομα με τα οποία για κάποιο λόγο έχεις απομακρυνθεί και να φροντίσεις να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Αν ανήκεις σ’ αυτούς που ασκούν ένα ελεύθερο επάγγελμα, είναι πιθανό να χάσεις για λίγο ένα μέρος της πελατείας σου. Μην πανικοβληθείς, πρόκειται για ένα προσωρινό φαινόμενο που δεν θα διαρκέσει.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ήδη ο Κρόνος σου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον τομέα της καριέρας σου και σίγουρα η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη στις 4 Μαρτίου θα αποτελέσει το «κερασάκι» στην τούρτα. Ωστόσο, ο Κρόνος είναι δικός σου κυβερνήτης και ξέρεις καλά πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσεις. Υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά, είναι τα προσόντα που θα σε ανεβάσουν στην κορυφή. Όσο για την αισθηματική σου ζωή; εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο αφού έχεις συνηθίσει να την βάζεις σε δεύτερη μοίρα και αυτό όπως είναι φυσικό δεν αρέσει στον σύντροφό σου. Παρόλο που οι ερωτικές εξομολογήσεις και τα τρυφερά λόγια δεν είναι το ατού σου, φρόντισε να «καλοπιάσεις» τον σύντροφό σου με τρυφερές χειρονομίες και σίγουρα θα δείξει την κατανόηση που χρειάζεσαι.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ανήκεις και συ στην μερίδα αυτών που δεν θα ταλαιπωρηθούν ιδιαίτερα από την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου που θα διαμορφωθεί στις 4 Μαρτίου. Ίσως μάλιστα αποφασίσεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε τομείς που σε ενδιαφέρουν, ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα και στην επαγγελματική σου πορεία. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να αλλάξει κάπως η νοοτροπία σου και να αρχίσεις να σκέφτεσαι νέες προοπτικές για την καλύτερη προσωπική σου εξέλιξη. Ένα ταξίδι - κοντινό ή μακρινό - μπορεί να σου προσφέρει πολλές εμπειρίες και ιδέες που θα εφαρμόσεις στο μέλλον. Ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν να ταξιδέψεις αυτό το διάστημα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να το προγραμματίσεις με την πρώτη ευκαιρία.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου που πραγματοποιείται στις 4 Μαρτίου, ενεργοποιεί τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Έτσι, αυτές τις ημέρες θα πιεστείς περισσότερο προκειμένου να διευθετήσεις υποχρεώσεις που απαιτούν άμεση λύση. Θα πρέπει να ξέρεις ότι ο Κρόνος δεν αστειεύεται και αν ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου, τα προβλήματα θα διογκωθούν ακόμα περισσότερο. Είναι λοιπόν προτιμότερο να κοιτάξεις πρώτα να καλύψεις τυχόν χρέη και ύστερα να σκεφτείς τυχόν σπατάλες για τον εαυτό σου. Σε καμία περίπτωση επίσης, δεν θα πρέπει αυτές τις ημέρες να δανειστείς χρήματα, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να τα επιστρέψεις.
 


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK