ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


16 Μαρτίου 2012


Από τις 04.18 τα ξημερώματα μέχρι τις 09.18 το πρωί η Σελήνη αρχίζει να σχηματίζει τρίγωνα με τον Άρη, σύνοδο με τον Πλούτωνα και τρίγωνα με τον Δία και την Αφροδίτη, ενεργοποιώντας έτσι για άλλη μια φορά το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται αυτές τις μέρες. Έτσι η σημερινή μέρα θα κυλήσει ευχάριστα. Στο χώρο της εργασίας το κλίμα θα είναι πολύ καλό και η βελτίωση του καιρού θα βοηθήσει στην επανάκτηση της αισιοδοξίας. Όσοι αποφασίσουν να προγραμματίσουν μια σύντομη εκδρομή για το σαββατοκύριακο θα περάσουν υπέροχα. Όσοι πάλι μείνουν σπίτι τους θα έχουν την ευκαιρία να τονώσουν την σχέση τους. Η μέρα επίσης προσφέρεται για να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τον εαυτό μας και να τον περιποιηθούμε. Μάσκες ομορφιάς, μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση κ.λπ. θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 16/3/2013).
Τα γενέθλιά σου σε βρίσκουν αρκετά αισιόδοξο αφού νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Είσαι σε άριστη φυσική κατάσταση και ψυχολογία και πανέτοιμος να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα συναντήσεις. Με την εύνοια της τύχης οι φιλοδοξίες σου θα επιτευχθούν πολύ εύκολα, ενώ η πορεία της αισθηματικής σου ζωή θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στον έβδομο ουρανό. Εάν είσαι ελεύθερος, το μόνο που μένει να κάνεις είναι να επιλέξεις το άτομο που θέλεις. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να σου αντισταθεί.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι κοινωνικά και πρόσχαρα, ενώ παράλληλα θα έχουν αναπτυγμένη την αίσθηση της υπευθυνότητας και της συνέπειας. Αυτό θα τα κάνει να πετύχουν στη ζωή τους και να δημιουργήσουν πολλές φιλίες οι οποίες θα είναι μακροχρόνιες. Η οικονομική τους κατάσταση θα είναι καλή, ωστόσο είναι πιθανό να παρασύρονται από σπατάλες που κάποια διαστήματα θα τους δημιουργήσουν προβλήματα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιώργος Ανατολάκης, Σαββίνα Γιαννάτου, Alexander McQueen, Jerry Lewis, Maxim Gorky.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK