ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


17 Μαρτίου 2012

Οι θετικές επιρροές συνεχίζονται και σήμερα κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Μόνο το μεσημέρι στις 15.01 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και στη συνέχεια βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 18.11. Το διάστημα αυτό είναι καλύτερα να μην ασχοληθούμε με σοβαρές δραστηριότητες ώστε να μην απογοητευτούμε από τα αποτελέσματα. Στις 18.11 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 19/3 και είναι κατάλληλη για να προωθήσουμε τις ιδέες μας ιδιαίτερα αν είναι πρωτοποριακές. 


 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 17/3/2013).
Η ημέρα των γενεθλίων σου είναι ιδιαίτερα σημαντική φέτος, καθώς αναγγέλλει την έναρξη μιας χρονιάς κατά την οποία η ζωή σου θα αρχίσει να βελτιώνεται αισθητά τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην κοινωνική σου εικόνα. Οι πλανήτες υποστηρίζουν τις φιλοδοξίες σου και σου δίνουν την ευχέρεια να κατακτήσεις όλους τους στόχους σου. Η αύξηση των εσόδων σου μπορεί να είναι εντυπωσιακή, ωστόσο θα πρέπει να μείνεις προσγειωμένος και να αποφύγεις μεγάλες σπατάλες. Καλό θα είναι επίσης να μην δανείσεις χρήματα σε άτομα που δεν σου εξασφαλίζουν τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα ξεχωρίζουν για την καλοσύνη τους και την ευγένειά τους. Θα είναι επίσης υπομονετικά και υπεύθυνα και θα αγωνίζονται με επιμονή για την κατάκτηση των στόχων τους. Στην παιδική τους ηλικία θα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την προσοχή της μητέρας, καθώς η αυξημένη ευαισθησία τους μπορεί να τα κάνει να νιώθουν μοναξιά. Μεγαλώνοντας όμως θα γίνουν πιο αυτάρκη.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Τώνης Μαρούδας, Νίκος Ξυδάκης, Rudolf Nureyev, Nat King Cole.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK