ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


18 Μαρτίου 2012

Η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου είναι το εξάγωνο με τον Ουρανό που πραγματοποιείται στη 1.46 τα ξημερώματα. Μια όψη που μπορεί να φέρει απρόσμενες συναντήσεις σε όσους ξενυχτούν και διασκεδάζουν ή ευχάριστες γνωριμίες με πρόσωπα που έχουν πολλά κοινά, καθώς λίγο αργότερα – στις 2.45 – η Σελήνη σχηματίζει και εξάγωνο με τον Ερμή. Το μεσημέρι στις 13.23 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και παρόλο που αυτή η όψη δεν θεωρείται ιδιαίτερα αρνητική δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εντάσεις για οικονομικά θέματα. Δεδομένου ότι σήμερα γίνεται και η ψηφοφορία για το νέο αρχηγό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια επεισόδια. Τέλος στις 20.39 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικές απογοητεύσεις ή απλά μια κακή διάθεση σε ορισμένους.
*Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού αναλύεται στις μηνιαίες όψεις πλανητών.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 18/3/2013).
Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού που πραγματοποιείται την ημέρα των γενεθλίων σου, είναι μια όψη που θα κυριαρχεί κατά την διάρκεια των επόμενων δώδεκα μηνών και θα προκαλέσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου. Διαστήματα μεγάλων εσόδων θα εναλλάσσονται με διαστήματα μεγάλων εξόδων και πολλά θα εξαρτηθούν από τους δικούς σου χειρισμούς. Αν καταφέρεις να κοντρολάρεις τον εαυτό σου και να αποφύγεις τις σπατάλες τις «καλές» εποχές, σίγουρα θα αντιμετωπίσεις λιγότερα προβλήματα όταν θα «ζορίσουν» τα πράγματα. Από την άλλη, η αισθηματική σου ζωή θα σου προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα χαρακτηρίζονται από ευστροφία, διορατικότητα και εφευρετικότητα. Από την παιδική τους ακόμα ηλικία θα αρχίσουν να καλλιεργούν τα ταλέντα τους και να αναζητούν τη γνώση από παντού. Κάποια διαστήματα απομόνωσης ίσως τους είναι απαραίτητα και οι γονείς τους δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν γι’ αυτό.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιάννης Μαρκόπουλος, Δήμος Μπέκε, Edgar Cayce, Lili Marlene.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK