ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


20 Μαρτίου 2012


Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 07.14 το πρωί αναγγέλλει και επίσημα τον ερχομό της άνοιξης. Σηματοδοτεί επίσης την έναρξη της νέας χρονιάς – αστρολογικά – αφού από σήμερα ο Ήλιος ξεκινάει ένα νέο ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο. Λίγες ώρες νωρίτερα – στις 2.05 – η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει για δυο μέρες και θα μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους. Τις ημέρες αυτές η λογική θα περάσει σε δεύτερη μοίρα και οι ενέργειές μας θα κατευθύνονται περισσότερο από το συναίσθημα. Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη είναι η σύνοδος με τον Ποσειδώνα στις 5.16 όπου απλά θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτές τις τάσεις. Στις 16.24 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη – ο οποίος είναι ακόμα σε ανάδρομη πορεία – και συνιστάται να αποφύγουμε την επιθετικότητα, τους διαπληκτισμούς και τις εντάσεις. Στις 20.06 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι κατάλληλο για προετοιμασία επαγγελματικών ή και οικονομικών σχεδίων ενώ στις 22.56 το εξάγωνο με τον Δία ευνοεί τις φιλικές συναντήσεις καθώς επίσης και τις φιλανθρωπικές συγκεντρώσεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 20/3/2013).
Ο χάρτης που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σου είναι αρκετά δυναμικός και αυτό σημαίνει ότι τους επόμενους δώδεκα μήνες, μπορείς να τολμήσεις τα πάντα. Όποιο στόχο κι αν έχεις, όχι μόνο δεν μπορεί να σε σταματήσει κανείς, αλλά επιπλέον ξέρεις τον ιδανικό τρόπο για να τον κατακτήσεις. Παράλληλα, αν υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα που διαιωνίζονται, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι από σας θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, άλλοι να αποκτήσουν ένα καινούργιο ακίνητο και άλλοι να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, από τη μια θα είναι ιδιαίτερα δυναμικά και από την άλλη εξαιρετικά ευαίσθητα. Έτσι, θα υπερασπίζονται το δίκιο τους με κάθε τρόπο και δεν θα ανέχονται προσβολές και επιπλήξεις από κανέναν. Κάποιες φορές μπορεί να γίνουν βίαια, γι’ αυτό οι γονείς θα πρέπει να τα μάθουν από νωρίς ότι τα προβλήματα μπορούν να λυθούν μέσα από ένα σωστό διάλογο. Μ’ αυτό τον τρόπο θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν το επικοινωνιακό τους χάρισμα που θα αποτελέσει το ατού τους στο μέλλον.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Λιάνα Κανέλλη, Νίκος Παπάζογλου, Fernando Torres.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK