ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


21 Μαρτίου 2012
Η μέρα ξεκινάει θετικά, αφού η Σελήνη πρόκειται να σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 10.39. Η όψη αυτή είναι θετική για οικονομικά ζητήματα, αλλά και για αγορές όμορφων ειδών, ρούχων, καλλυντικών κ.λπ. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας και μέχρι αύριο δεν θα πρέπει να ασχοληθούμε με σοβαρά ζητήματα ή να ξεκινήσουμε οτιδήποτε καινούργιο.
*Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 21/3/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες, μπορούν να χαρακτηριστούν αρκετά ευνοϊκοί για σένα, παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες υποθέσεις σου θα εξελιχθούν παρασκηνιακά. Για παράδειγμα μια σημαντική οικονομική αύξηση μπορεί να γίνει υπό άκρα μυστικότητα προκειμένου να μην προκαλέσει σκάνδαλο, ή ένας έρωτας να πρέπει να διατηρηθεί κρυφός για κάποιους λόγους. Ότι κι αν συμβεί θα είναι θετικό, ακόμα και αν δεν μπορείς να το μοιραστείς με κανέναν. Εξάλλου, και η σύνοδος που σχηματίζει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, συνιστά να μην «ανοίγεσαι» ούτε στα πιο στενά σου πρόσωπα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Η καλοσύνη και η ευγένεια θα είναι τα χαρακτηριστικά των παιδιών που θα γεννηθούν σήμερα. Σαν μωρά και μικρά παιδιά θα έχουν μεγάλη ανάγκη από την στοργή και την αγάπη των γονιών τους και σπάνια θα αποκολλώνται από αυτούς. Αργότερα, θα αναπτύξουν το αίσθημα της συμπόνιας για τους γύρω τους και θα βοηθούν όποιον έχει την ανάγκη τους. Από την εφηβεία κιόλας θα εκπέμπουν γοητεία και θα τραβούν εύκολα το βλέμμα των άλλων.  

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Μανώλης Χιώτης, Johann Sebastian Bach, Ronaldinho, Timothy Dalton, Ayrton Senna
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK