ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


22 Μαρτίου 2012
Η Σελήνη παραμένει σε κενό πορείας μέχρι τις 11.57 το πρωί που περνάει στον Κριό. Σ’ αυτό το ζώδιο θα παραμείνει μέχρι τις 24 Μαρτίου και αυτές τις μέρες θα είμαστε περισσότερο δυναμικοί και ενθουσιώδεις να πετύχουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Στις 13.50 η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ερμή και θα προσδώσει λογική στα συναισθήματα, ώστε οι ενέργειές μας να είναι αποτελεσματικές. Στις 16.37 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη που σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο ανάπτυξης και πρωτοβουλιών για τον καθένα. (Διαβάστε αναλυτικά για το πώς θα λειτουργήσει η Νέα Σελήνη στα ζώδια εδώ). Στις 20.36 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό. Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό σε πολλούς ή να φέρει κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις. Δεδομένου ότι έχει προηγηθεί η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή, βλάβες σε κομπιούτερ, κινητά τηλέφωνα ή άλλες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές είναι πολύ πιθανές.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 22/3/2013).
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την ημέρα των γενεθλίων σου, δείχνει ότι τους επόμενους δώδεκα μήνες θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις αυτά που θέλεις και να βάλεις νέες βάσεις στη ζωή σου. Το κυριότερο μέλημά σου – όπως και στους περισσότερους Κριούς – είναι να βελτιώσεις την επαγγελματική και την οικονομική σου κατάσταση. Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται αυτό, βρίσκεσαι σε μια περίοδο που μπορείς να δώσεις σχήμα και μορφή στα όνειρά σου – έστω και με σκληρή προσπάθεια – αφού πρώτα πιστέψεις στις ιδέες σου και στις ικανότητές σου.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα δυναμικά και ενθουσιώδη. Θα είναι επίσης τολμηρά και δεν θα διστάζουν να παίρνουν πρωτοβουλίες και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Η «επαναστατικότητά» τους μπορεί κάποιες φορές να τα βάλει σε περιπέτειες, όμως σε κάθε «μάχη» θα βγαίνουν νικητές, αφού η ευστροφία τους και η μαχητικότητά τους, θα τους βοηθά να ξεφεύγουν από τα δύσκολα. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό – ακόμα και με πολεμικές τέχνες – θα έχει ευεργετική επιρροή πάνω τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιάννης Λάτσιος, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Goran Bregovic, Fanny Ardant.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK