ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


23 Μαρτίου 2012

Προσοχή χρειάζεται η σημερινή ημέρα καθώς η μόνη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 06.38. Η όψη αυτή μπορεί να μας κάνει ευερέθιστους και εγωιστές και είναι πολύ εύκολο, η οποιαδήποτε συζήτηση ή  συνάντηση να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Καλό είναι να αποφύγουμε άτομα που δεν γνωρίζουμε και να μην πιστεύουμε σε λόγια που υπόσχονται πολλά και μπορεί να μας μπλέξουν σε άσχημα παιχνίδια. Αυτή η όψη μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αν είμαστε ανιδιοτελείς. Σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να βγάλει περισσότερη εγκληματικότητα και παρανομίες.
*Στις μηνιαίες προβλέψεις αναφέρεται η επιστροφή του Ερμή στους Ιχθύς.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 23/3/2013).
Η περιπέτεια φαίνεται ότι είναι το στοιχείο σου και με αφορμή τα γενέθλιά σου, νιώθεις έτοιμος να ξεκινήσεις μια καινούργια πορεία ακόμα και αν δεν ξέρεις που θα σε βγάλει. Ήδη νιώθεις ότι η καθημερινότητα και η ρουτίνα είναι αφόρητα και δεν έχουν πια θέση στη ζωή σου. Φέτος η παρουσία της Σελήνης, του Ουρανού αλλά και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου, σε καλούν να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να προχωρήσεις σε δυναμικές αλλαγές. Σαφώς κάθε καινούργια αρχή είναι δύσκολη, στο τέλος όμως τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα έχουν έντονη προσωπικότητα και επιχειρηματικότητα. Δεν θα δειλιάζουν σε τίποτα και θα κυνηγούν αποφασιστικά τα οράματά τους. Ακόμα και όταν συναντούν εμπόδια, θα διοχετεύουν πεισματικά την ενέργειά τους στην κατάκτηση των στόχων τους. Τα κορίτσια είναι πιθανό να παντρευτούν σε μικρή ηλικία καθώς θα έχουν αναπτυγμένο το αίσθημα της μητρότητας.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Σταμάτης Κόκοτας, Χάρης Ρώμας, Johnny Logan, Akira Kurosawa, José Manuel Barroso
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK