ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


24 Μαρτίου 2012

Κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της χωρίς να σχηματίζει όψεις. Στις 19.17 σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, για να βγει στη συνέχεια σε κενό πορείας και να περάσει στον Ταύρο στις 23.43. Μια και είναι Σάββατο καλό θα είναι να μην ασχοληθούμε με σοβαρές δραστηριότητες και να προτιμήσουμε να περάσουμε την ημέρα χαλαρά και χωρίς έγνοιες, ώστε να μη νιώσουμε μελαγχολία και μοναξιά.
*Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 24/3/2013).
Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σου, κάνει την ερχόμενη χρονιά απρόβλεπτη και ανατρεπτική. Ο Ουρανός – ο πλανήτης της επανάστασης και των ριζικών αλλαγών – θα σε προτρέψει να εγκαταλείψεις τα παλιά σου σχέδια και να κάνεις μια στροφή στη ζωή σου. Έτσι ξαφνικά θα αποφασίσεις να ξεκόψεις από καταστάσεις προβληματικές και να απαλλαγείς από οτιδήποτε περιορίζει την ανεξαρτησία σου. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πιθανό να δημιουργήσεις σχέση με ένα άτομο το οποίο έχει ιδιαίτερες απόψεις, ωστόσο η σοβαρή δέσμευση είναι κάτι που αμφισβητείται.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, από την παιδική ηλικία τους θα είναι κάπως ιδιότροπα και δύστροπα. Οι γονείς θα πρέπει να προσπαθήσουν να «χαλιναγωγήσουν» το πείσμα τους, χωρίς όμως να πληγώσουν τον εγωισμό τους. Από μικρά θα αναπτύξουν το αίσθημα της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας και μεγαλώνοντας θα διαπρέψουν σε πρωτοποριακά επαγγέλματα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Ελένη Πετρουλάκη, Έλλη Στάη, Harry Houdini, Steve McQueen, Wilhelm Reich, Άντζελα Ζήλεια.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK