ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


14 Μαρτίου 2012
Η μοναδική όψη που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη είναι το τετράγωνο με τον Άρη που διαμορφώνεται τα ξημερώματα στη 1.24. Λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν ενέχει μεγάλους κινδύνους. Όσοι βρίσκονται έξω καλό θα είναι να προσέχουν στην οδήγηση και γενικότερα όσοι δεν κοιμούνται και βρίσκονται με παρέα να αποφεύγουν τις εντάσεις. Κατά τα άλλα η ημέρα είναι γεμάτη από θετικές όψεις που περιγράφονται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 14/3/2013).
Η ημέρα των γενεθλίων σου αποτελεί μια σημαντική ημερομηνία στους αστρολογικούς κύκλους, καθώς πραγματοποιείται μια σειρά εξαιρετικά ευνοϊκών όψεων. Ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης, εγγυάται μια χρονιά ιδιαίτερη. Με την βοήθεια των πλανητών θα καταφέρεις να χειριστείς  όλες τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο και να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία. Τόσο η ερωτική σου ζωή όσο και τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου θα εξελιχθούν πολύ θετικά. Αν μάλιστα, σε απασχολεί μια σχέση που έχει τελειώσει, τώρα μπορείς να την αναζωπυρώσεις και να ξεπεράσεις τις διαφορές σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ξεχωριστά και ευλογημένα αφού φαίνεται ότι οι πλανήτες θα τα αγγίξουν με το μαγικό τους ραβδάκι. Η πορεία τους στη ζωή θα είναι ανοδική και θα αποκτήσουν ότι ονειρεύονται. Το τετράγωνο Σελήνης – Άρη που θα υπάρχει στον γενέθλιο χάρτη τους, ίσως είναι απαραίτητο, αφού με τόσες θετικές όψεις θα μπορούσαν να επαναπαυτούν και να μην αναπτύξουν πρωτοβουλίες.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Σταύρος Ξαρχάκος, Αναστασία Μουτσάτσου, Albert Einstein, Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK