ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


25 Μαρτίου 2012

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη επιτέλους πέρασε στο ζώδιο του Ταύρου, στο οποίο βρίσκεται σε έξαρση και υπόσχεται πιο ευνοϊκές μέρες. Μην ξεχνάτε ότι τα ξημερώματα στις 3.00 γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά και αρχίζει να ισχύει η θερινή ώρα. Έτσι στις 4.27 - με τη νέα ώρα πια - η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα κάνει πιο όμορφα τα όνειρά μας. Όσοι βρίσκονται έξω και διασκεδάζουν θα περάσουν πολύ όμορφα καθώς τόσο ο Ποσειδώνας όσο και η Σελήνη βρίσκονται σε δυο πολύ θετικά ζώδια και υπόσχονται αξέχαστες στιγμές. Τυχόν γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη. Στις 13.12 το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και παρά το γεγονός ότι είναι μια μέρα αργίας, θα νιώθουμε μεγάλη ενέργεια και θα θέλουμε να ασχοληθούμε με διάφορες δραστηριότητες. Ακολουθεί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 19.57 που μας δημιουργεί συναισθηματική σταθερότητα και πληρότητα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/3/2013).
Εξαιρετικά θετική προβλέπεται για σένα η ερχόμενη χρονιά  κυρίως για τα οικονομικά σου. Έτσι κατά την διάρκεια των επόμενων δώδεκα μηνών θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια ουσιαστική και διαρκή σταθερότητα για το μέλλον σου. Το ερχόμενο διάστημα είναι ακόμα κατάλληλο για να κάνεις συμφέρουσες συνεργασίες, συμβάσεις ή να ασχοληθείς με μια μελέτη που θα επηρεάσει την επαγγελματική σου εξέλιξη. Εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σου ζωή όπου ο γάμος, η δημιουργία οικογένειας ή η απόκτηση του πρώτου σου παιδιού είναι μέσα στις πιθανότητες της χρονιάς.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι πολύ αφοσιωμένα σε όσους αγαπούν και θα φέρονται με εξαιρετική στοργή στους γύρω τους. Από τα παιδικά τους χρόνια θα είναι πολύ γενναιόδωρα προς την οικογένεια και τους φίλους τους και αργότερα θα είναι αφοσιωμένα και πιστά στον σύντροφό τους. Η τύχη θα είναι μαζί τους και στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους και από νωρίς θα εξασφαλίσουν την οικονομική άνεση με μεγάλη ευκολία.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Εβελίνα Παπούλια, Παλαιών Πατρών Γερμανός Γ΄, Ιούλιος Καίσαρας, Aretha Franklin, Sarah Jessica Parker.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK