ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


26 Μαρτίου 2012

Η καλοπέραση, το χρήμα, η αγάπη και η καλή διάθεση θα κυριαρχήσουν την σημερινή ημέρα, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Δία στη 01.01 και στην συνέχεια σύνοδο με την Αφροδίτη στις 22.25. Και οι δυο όψεις θα τονώσουν το ηθικό μας και θα στρέψουν το ενδιαφέρον μας στις μικρές καθημερινές απολαύσεις της ζωής.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 26/3/2013).
Οι επαγγελματικοί στόχοι έχουν το προβάδισμα τους επόμενους δώδεκα μήνες, καθώς οι προσπάθειες που έκανες το περασμένο διάστημα, πρόκειται να αναγνωριστούν και να σε προωθήσουν σε μια θέση αυξημένων ευθυνών. Οι νέες σου αρμοδιότητες θα σου δώσουν την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να παρακολουθήσεις σεμινάρια ή και να έρθεις σε επαφή με εταιρίες του εξωτερικού. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν σημαντικά και δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις μια επένδυση σε ακίνητα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή όπου είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσεις τη σχέση σου.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι χαρούμενα και αισιόδοξα. Λάτρεις του καλού φαγητού και της καλής ζωής γενικότερα, θα πρέπει από νωρίς οι γονείς τους να τα εκπαιδεύσουν στην υγιεινή διατροφή, ώστε να μην αποκτήσουν επιπλέον κιλά με την πάροδο του χρόνου. Στην αισθηματική τους ζωή θα είναι τρυφεροί και πιστοί, ενώ θα δημιουργήσουν ένα σεβαστό οικονομικό υπόβαθρο.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Βιτσέντζος Κορνάρος, Χάρης Βαρθακούρης, Ξενοφών Ζολώτας, Ζάρκο Πάσπαλι, Diana Ross, Dario Fo, Tennessee Williams.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK