ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


27 Μαρτίου 2012
Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή στις 6.34 το πρωί, δεν φαίνεται να είναι πολύ βοηθητικό, αφού ο Ερμής βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία. Το πιθανότερο που μπορεί να δημιουργήσει είναι κίνηση στους δρόμους και ταλαιπωρία στις πρωινές μετακινήσεις. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βγει σε κενό πορείας μέχρι τις 12.43 που θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων. Για τις επόμενες δυο μέρες που θα μείνει εκεί θα είμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και θα ασχοληθούμε με περισσότερες δραστηριότητες από ότι συνήθως. Στις 16.39 θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί στα λόγια που θα ακούσουμε καθώς επίσης και σε αυτά που θα πούμε εμείς, καθώς το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί αυταπάτες και εξαπατήσεις. Το βράδυ στις 22.15 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις και εκπλήξεις!

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 27/3/2013).
Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα κατά τους επόμενους δώδεκα μήνες, καθώς θα συνειδητοποιήσεις ότι σε κάποιες περιπτώσεις έκανες εντελώς ακατάλληλους χειρισμούς που σου επέφεραν σημαντικές απώλειες. Λόγω  του ότι από τις 6 Οκτωβρίου, ο Κρόνος θα περάσει στον ζώδιο του Σκορπιού και θα σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα, καλό θα είναι μέχρι τότε να έχεις φροντίσει να τακτοποιήσεις όσες υποχρεώσεις έχεις, ώστε να μην διογκωθεί η κατάσταση. Καλό θα είναι επίσης να διατηρήσεις καλές σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον που μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη βοήθεια.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι όμορφα και χαρισματικά. Η ευστροφία τους και το έμφυτο επικοινωνιακό τους ταλέντο θα μαγέψει από νωρίς τους γονείς και τους συγγενείς τους. Μεγαλώνοντας θα έχουν μεγάλη επιτυχία στη κοινωνία και δεν αποκλείεται να αποκτήσουν πλήθος θαυμαστών μέσα από ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Λευτέρης Πανταζής, Φίλιππος Σαχινίδης, Πέτρος Ευθυμίου, Γιάννης Παλαιοκρασάς, Ιωάννης Μελισσανίδης, Ιζαμπέλα Κογεβίνα, Mariah Carey, Brenda Song.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK