ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


28 Μαρτίου 2012
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα – 00.03 – η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και προβλήματα σε χώρους εργασίας που είναι ανοιχτοί αυτή την ώρα. Λίγο αργότερα στις 04.37 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο, μία όψη πολύ θετική που φυσικά δεν θα γίνει αντιληπτή στους περισσότερους από εμάς, λόγω της ώρας που διαμορφώνεται. Την υπόλοιπη μέρα, η Σελήνη δεν σχηματίζει άλλες όψεις και η μέρα παραμένει ουδέτερη.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 28/3/2013).
Κατά την διάρκεια των επόμενων δώδεκα μηνών, οι αυξημένες καθημερινές υποχρεώσεις ίσως σε εγκλωβίσουν και αισθανθείς ότι η καθημερινή ρουτίνα σε πιέζει αφόρητα. Όμως η ικανότητα που διαθέτεις να αντιμετωπίζεις την δουλειά με επιδεξιότητα και αποτελεσματικό τρόπο, θα σε ανταμείψει μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου. Πρόσεχε την υγεία σου, υιοθέτησε μια υγιεινή διατροφή, βάλε την άσκηση στη ζωή σου και σίγουρα θα νιώσεις πιο δυνατός και ικανός να αλλάξεις ότι σε τελματώνει και σε κουράζει. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για την αγορά αυτοκινήτου ή ακινήτου.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:

Έξυπνα, χαριτωμένα, κινητικά και «φλύαρα» -με την καλή έννοια- θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα. Οι γονείς θα πρέπει από νωρίς να απαντούν στις απορίες τους όσο πιο αναλυτικά μπορούν, ώστε να μάθουν να μην αντιμετωπίζουν τα πράγματα επιφανειακά και επιπόλαια. Ο αυθορμητισμός τους μπορεί να τους οδηγήσει σε έναν βιαστικό γάμο.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Παναγιώτα Βλαντή, Ιβάν Δ΄της Ρωσίας (ο Τρομερός), Lady Gaga, Antonio Calvo.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK