ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


29 Μαρτίου 2012

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή στις 04.04 είναι μια όψη που θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία καθώς και στις μετακινήσεις σε όσους φυσικά βρίσκονται σε εγρήγορση αυτή την ώρα. Με το ξημέρωμα στις 08.04 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που ευνοεί την επικοινωνία σε όλων των ειδών τις σχέσεις. Ωστόσο, σήμερα σχηματίζονται δυο πιο σημαντικές όψεις που αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.  
 Διαβάστε επίσης τι θα δημιουργήσουν αυτές οι όψεις στο κάθε ζώδιο στις εβδομαδιαίες προβλέψεις . 

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 29/3/2013).
Την ημέρα των γενεθλίων σου πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που θα σε επηρεάζει όλη την ερχόμενη χρονιά. Φέτος λοιπόν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πραγματοποιήσεις ριζικές αλλαγές που θα σε οδηγήσουν σε ένα νέο τρόπο ζωής. Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα καταναλώσεις πολύ κόπο και ενέργεια, σίγουρα όμως αξίζει τον κόπο να μπεις σ’ αυτή την ταλαιπωρία από την οποία τελικά θα βγεις άλλος άνθρωπος. Μην διστάσεις λοιπόν να απαλλαγείς από οτιδήποτε περιττό, ώστε να προχωρήσεις μπροστά.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ομιλητικά και κοινωνικά και θα απεχθάνονται τη μοναξιά. Γι’ αυτό οι γονείς θα πρέπει να ασχολούνται μαζί τους και να μην τα παραμελούν. Θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα που θα διατηρηθεί ακόμα και σε μεγάλη ηλικία. Από την παιδική τους ηλικία θα στραφούν σε μια αθλητική δραστηριότητα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Βαγγέλης Παπαθανασίου, Βούλα Πατουλίδου, Παύλος Μελάς, Terence Hill.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK