ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


30 Μαρτίου 2012

Στη 1.06 η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο - το ζώδιο που κυβερνά και μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα – και για τις επόμενες δύο μέρες το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στην οικογένειά μας και το σπίτι μας ενώ η διάθεσή μας θα είναι αρκετά κυκλοθυμική. Στις 05.05 το πρωί θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και η μέρα θα ξεκινήσει με ελπίδα και αισιοδοξία, που λίγο αργότερα – 10.36 – θα ανατραπεί, εξαιτίας του τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό. Τα προγράμματά μας θα συναντούν εμπόδια, και δύσκολα θα μπορούμε να ολοκληρώσουμε οτιδήποτε ξεκινήσουμε. Ευτυχώς αυτό το φαινόμενο θα διαρκέσει λίγο, αφού λίγο αργότερα – στις 11.04 – το εξάγωνο με τον Άρη, έρχεται για να μας πεισμώσει και να μας κάνει να συγκεντρωθούμε περισσότερο ώστε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Αργά το απόγευμα, στις 19.46 η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα – στις 21.39 – τετράγωνο με τον Ήλιο και καλό θα είναι αυτές τις ώρες να αποφύγουμε συναισθηματικές εμπλοκές και εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 30/3/2013).
Η ανάπτυξη του σπιτιού και της οικογένειας θα σε απασχολήσει έντονα κατά τους επόμενους δώδεκα μήνες. Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η αγοραπωλησία ενός ακινήτου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να την ολοκληρώσεις με τους καλύτερους όρους. Ο επαγγελματικός τομέας πρόκειται να σου δώσει μεγάλες χαρές, καθώς θα δεις τις φιλοδοξίες σου να πραγματοποιούνται και τα έσοδά σου να αυξάνονται σημαντικά. Ωστόσο, κάποιες δοκιμασίες μπορεί να προκύψουν στον συναισθηματικό τομέα και ίσως πρέπει να κάνεις μερικές υποχωρήσεις ώστε να αποκατασταθεί η αρμονία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά και κυκλοθυμικά. Τη μια στιγμή μπορεί να δείχνουν επιθετικότητα και την άλλη να νιώθουν την ανάγκη να προστατέψουν τον διπλανό τους. Κάποιες φορές θα συμπεριφέρονται αυθόρμητα και κάποιες άλλες θα ντρέπονται και θα κρύβονται. Η οικογένεια θα είναι πολύ σημαντική γι’ αυτά και τυχόν χωρισμός των γονιών τους θα τους κοστίσει πολύ ακριβά. Σημαντικές επιτυχίες αναμένονται στον επαγγελματικό τομέα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Μαριώ, Vincent Van Gogh, Celine Dion, Eric Clapton, Warren Beatty, Sergio Ramos.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK