ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


31 Μαρτίου 2012

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στις 02.40 και αυτή είναι και η μοναδική όψη της ημέρας. Το γεγονός ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Καρκίνο και η επόμενη όψη που θα σχηματίσει – την πρωταπριλιά πια – είναι το τρίγωνο με τον Ερμή, δείχνει ότι η τελευταία μέρα του μήνα είναι εξαιρετικά θετική και μια και είναι Σάββατο μπορούμε να ασχοληθούμε με ότι μας ευχαριστεί και να περάσουμε μια τέλεια ημέρα.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 31/3/2013).
Το σπίτι και η οικογένεια θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία τους επόμενους δώδεκα μήνες. Πολλοί από σας θα θελήσετε να αποκτήσετε αντικείμενα που θα κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη αλλά και περισσότερο πολυτελή. Η βελτίωση του επιπέδου της ζωής σου μπορεί να προκαλέσει τη ζήλια φίλων και γνωστών, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός στις συναναστροφές σου. Όσοι από σας προβληματίζεστε με θέματα που αφορούν την αισθηματική σας σχέση, οι καταστάσεις θα τα φέρουν έτσι ώστε να βγάλετε κάποια συμπεράσματα και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι χαρισματικά και ευαίσθητα. Η οικογένεια θα είναι σημαντική γι’ αυτά, ενώ αργότερα θα δραστηριοποιηθούν προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ανεξάρτητο επάγγελμα, που θα τους εξασφαλίσει την οικονομική ευμάρεια. Όσον αφορά την αγάπη, θα πρέπει να μάθουν να ακούν την καρδιά τους και να μην επηρεάζονται από τρίτους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Olli Rehn, Al Gore, Richard Champerlain.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK