ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


1 Απριλίου 2012
** Πρωταπριλιά σήμερα, προσέξτε μη σας γελάσουν!!

11 λεπτά μετά την άφιξη της νέας μέρας και του νέου μήνα, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και δίνει την ευκαιρία να λυθούν παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι βρίσκονται έξω είναι πολύ πιθανό να συναντήσουν παλιούς γνώριμους. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, στις 05.32 το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε αισθηματικές σχέσεις – σε όσους βέβαια θεωρούν αυτή την ώρα κατάλληλη για συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Στις 06.19 το εξάγωνο με την Αφροδίτη είναι μια καλή όψη για τους πρωινούς τύπους που βοηθά να ξεκινήσουν τη μέρα τους όμορφα και οικογενειακά. Όσοι σχεδιάσουν μια κοντινή εκδρομή, θα περάσουν καταπληκτικά. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας, για να περάσει στον Λέοντα στις 10.34. Τις επόμενες δυο μέρες που θα μείνει εκεί θα είμαστε πιο εξωστρεφείς, πιο γενναιόδωροι αλλά και πιο ενθουσιώδεις στο κυνήγι των στόχων μας. Στις 19.41 η Σελήνη σχηματίζει την τελευταία όψη για σήμερα που είναι το τρίγωνο με τον Ουρανό. Μία όψη που μπορεί να γεννήσει νέες, λαμπρές ιδέες και ευνοεί κάθε είδους πρωτοβουλίες. Οι γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα έχουν καλές μελλοντικές προοπτικές.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι την 1/4/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικοί και γεμάτοι από νέα δεδομένα που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Η αισθηματική σας ζωή θα σας προσφέρει μεγάλες εκπλήξεις και αν είστε ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητέψει από την πρώτη στιγμή και θα επηρεάσει το πεπρωμένο σας. Δεδομένου ότι θα είστε πολύ δημιουργικοί, πολλοί από σας θα θελήσετε να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη εργασία, που υπόσχεται άριστες προοπτικές. Τέλος, και στον οικονομικό τομέα, φαίνεται μια ανοδική τάση που θα λύσει πολλά προβλήματά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα έχουν «ηγετικά» προσόντα και θα διαπρέψουν σε ότι κι αν κάνουνε. Ήδη από την παιδική τους ηλικία θα είναι πολύ δημοφιλή και όλοι θα αναζητούν την παρέα τους. Μεγαλώνοντας θα τους προσελκύσουν θέματα που σχετίζονται με την τέχνη, την εκπαίδευση ή τον αθλητισμό.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιάννης Σαββιδάκης, Κώστας Φραγκολιάς, Εύη Παπαδάκη, Ali MacGraw, Milan Kundera, Susan Boyle.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK