ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


12 Μαρτίου 2012

 Νωρίς τα ξημερώματα – 00.33 – η Σελήνη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Άρη που είναι ευνοϊκό τόσο για επαγγελματικά θέματα όσο και για συναισθηματικά. Αυτή την ώρα μπορούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, ωστόσο το ακατάλληλο της ώρας ίσως δεν μας επιτρέψει να εκμεταλλευτούμε αυτή την όψη. Στις 20.30 το τρίγωνο που σχηματίζουν ο Ήλιος και η Σελήνη ευνοούν περισσότερο τα ζώδια του νερού και της γης (Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς) να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Αυτή είναι η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη από τον Σκορπιό. Μέχρι τις 13/3 και ώρα 08.53 θα βρίσκεται σε κενό πορείας, οπότε καλό είναι αυτό το διάστημα να μην πάρετε αποφάσεις και να μην κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα. Επίσης μην ξεχνάτε ότι από σήμερα και μέχρι τις 4 Απριλίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. (Συμβουλευτείτε τις μηνιαίες προβλέψεις).

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 12/3/2013).
Τα γενέθλιά σου αποτελούν την αφετηρία μιας ευνοϊκής χρονιάς, κατά την οποία τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα από άλλες χώρες θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο. Η ανάγκη σου να κινηθείς σε διαφορετικά μονοπάτια από αυτά που σου είναι ήδη γνωστά, θα σου ανοίξει νέες προοπτικές που θα σε εξιτάρουν. Όσοι από εσάς αλλάξετε επαγγελματική πορεία μέσα στη χρονιά, θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα στη νέα σας δουλειά. Η αισθηματική σου ζωή εξελίσσεται πολύ καλά και όσοι είστε ελεύθεροι θα δημιουργήσετε σχέση μέσα από το χώρο της εργασίας σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα τυχερά, καθώς στο γενέθλιο χάρτη τους θα έχουν ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης Δία – Αφροδίτη/ Πλούτωνα / Άρη. Το φαινόμενο αυτό τα προορίζει να πετύχουν στη ζωή τους τόσο από τις δικές τους προσπάθειες όσο και από τον παράγοντα της τύχης. Τα συναισθήματά τους θα είναι πολύ έντονα. Θα αντιμετωπίζουν όλους τους τομείς της ζωής τους υπεύθυνα και σοβαρά και δύσκολα θα καταθέτουν τα όπλα στις επιδιώξεις τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κώστας Μήτρογλου, Μάνος Ελευθερίου, Σάσα Βαρδινογιάννη, Liza Minelli.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK