ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


3 Απριλίου 2012


Στις 10.55 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και φέρνει καλά αποτελέσματα σε απαιτητικές εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση και ευθύνη. Στις 15.45 το τετράγωνο με την Αφροδίτη μπορεί να μας ωθήσει να κάνουμε κάποιες σπατάλες για περιττές πολυτέλειες, γι’ αυτό δεν συνιστάται η αγορά ακριβών αντικειμένων, ειδικά μάλιστα αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος. Για λίγα λεπτά μόνο η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας, αφού στις 15.52 περνάει στο ζώδιο της Παρθένου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 5/4. Στις 19.32 σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, όψη που μπορεί να φέρει απογοητεύσεις ή απλά μια κακή διάθεση, ενώ αργότερα στις 23.14 η σύνοδος με τον Άρη μπορεί να γίνει αιτία να εκδηλώσουμε επιθετικότητα.
* Σήμερα στις 17.17 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους. Διαβάστε εδώ τι θα φέρει αυτή η μετακίνηση στο κάθε ζώδιο.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι την 3/4/2013).
Η χρονιά που ξεκινά στα γενέθλιά σας, μπορεί να θεωρηθεί καλή, αφού δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αρνητικές όψεις στον ετήσιο χάρτη σας. Το γεγονός ωστόσο, ότι τα οικονομικά σας θα πάρουν μια ανοδική πορεία, ίσως σας ωθήσει να κάνετε αρκετά περιττά έξοδα για τα οποία στη συνέχεια θα μετανιώσετε. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση το κακό θα είναι μικρό, αφού τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά σας φαίνονται σταθερά και δεν διατρέχουν κίνδυνο. Σταθερότητα θα υπάρξει και στην αισθηματική σας ζωή και όσοι είστε ελεύθεροι ίσως φέτος δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα αναπτύξουν ηγετική προσωπικότητα και ίσως είναι κάπως εγωκεντρικά. Όσα όμως γεννηθούν μετά τις 15.52 θα είναι πιο μετριοπαθή και προσανατολισμένα στους στόχους τους. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν ανασφάλειες και η επιλογή συντρόφου χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Μιχάλης Ρακιντζής, Λάμπης Λιβιεράτος, Νίκος Ευαγγελάτος, Σωτήρης Νίνης, Γρηγόρης Λαμπράκης, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Alec Baldwin, Doris Day, Eddie Murphy.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK