ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


2 Απριλίου 2012

Στις 10.09 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και είναι η ιδανική στιγμή για να μιλήσουμε για τα θέλω μας σε άτομα που μπορούν να μας βοηθήσουν ή ακόμα και να διεκδικήσουμε από ανώτερούς μας κάτι που δικαιούμαστε. Η ενασχόληση με τα παιδιά αυτή την ώρα είναι επίσης θετική. Στις 11.16 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και μπορεί να δημιουργηθούν διαφωνίες για οικονομικά θέματα ή και να υπάρξουν απώλειες χρημάτων. Αυτό το διάστημα απαιτείται προσοχή και στη διατροφή μας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι την 1/4/2013).
Μια θετική χρονιά ξεκινά για σας την ημέρα των γενεθλίων σας, όπου η επίτευξη των στόχων σας, θα αποτελέσει την βασική σας επιδίωξη. Θέματα που έχετε ήδη ξεκινήσει, θα ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία, αρκεί βέβαια να μην ξεπεράσετε κάποια όρια. Όσο πιο συγκρατημένοι και προσγειωμένοι μείνετε, τόσο μεγαλύτερα οφέλη θα έχετε. Μεγάλη εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, όπου αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα αποκτήσετε τον πρώτο σας απόγονο, ενώ αν είστε ελεύθεροι, θα δημιουργήσετε μια πολύ σοβαρή σχέση. Παρόλο που τα οικονομικά σας ευνοούνται, καλό θα είναι να περιορίσετε τις σπατάλες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα αγαπητά και δημοφιλή και από μικρά θα αναπτύξουν μια ηγετική προσωπικότητα. Παρόλο που θα είναι καλοί μαθητές, θα είναι πρώτοι και στις «ζαβολιές» και παντού. Στη ζωή τους θα είναι «πρωταγωνιστές» σε ότι κάνουν, θα πρέπει όμως να προσέξουν την διαχείριση των οικονομικών τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Hans Christian Andersen, Giacomo Casanova, Émile Zola, Δημήτρης Μητροπάνος, Γρηγόρης Πετράκος, Δημήτρης Παπανώτας, Χρήστος Κυριαζής, Ισαβέλλα Βλασιάδου.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK