ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


4 Απριλίου 2012

Μια θαυμάσια μέρα ξεκινά σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές όψεις. Στις 08.00 το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, υπόσχεται τα καλύτερα αποτελέσματα σε επαγγελματικά θέματα, ενώ στις 15.34 σχηματίζει άλλο ένα τρίγωνο, με τον Δία που ευνοεί τόσο τα οικονομικά ζητήματα όσο και τις αισθηματικές σχέσεις. Το κυριότερο όμως είναι ότι σήμερα στις 12.12 ο Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία και βάζει τέλος σε εμπόδια, καθυστερήσεις, ανατροπές και δυσλειτουργίες στο τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και του τεχνολογικού εξοπλισμού.
*Εσάς αλήθεια σας επηρέασε καθόλου ο ανάδρομος Ερμής; Αν θέλετε ψηφίστε!

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι την 4/4/2013).
Μια ωραία χρονιά ξεκινά για σας από την ημέρα των γενεθλίων σας. Μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, η πρόοδος που θα έχετε στον επαγγελματικό τομέα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας, ενώ τα οικονομικά σας θα πάρουν μια σημαντική ώθηση. Το γεγονός αυτό θα επηρεάσει θετικά και τον τομέα της οικογένειας, αφού θα βελτιώσετε κατά πολύ το βιοτικό επίπεδο της ζωής σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν προβλέπονται μεγάλες αλλαγές και αυτό σημαίνει ότι αν έχετε ήδη μια σχέση, θα συνεχιστεί χωρίς προβλήματα, ενώ αν είστε ελεύθεροι, κάποιες γνωριμίες μάλλον θα είναι παροδικές.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι εξαιρετικά δυναμικά, ανήσυχα και κοινωνικά. Από την παιδική τους ηλικία θα ξεχωρίσουν για την οργάνωσή τους και την πειθαρχία τους. Μεγαλώνοντας θα αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, με αποτέλεσμα να διακριθούν στον επαγγελματικό τομέα. Στα αισθηματικά τους ωστόσο είναι πιθανό να είναι κάπως άστατα, ή να τα βάλουν σε δεύτερη μοίρα μέχρις ότου καταξιωθούν.
 
Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Μπέσυ Αργυράκη, Λίτσα Διαμάντη, Δημήτρης Μπάσης, Στέφανο Σαρτίνι, Ειρήνη Σκλήβα.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK