ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


5 Απριλίου 2012
Η μέρα σήμερα ξεκινά με την αντίθεση Σελήνης – Ερμή που διαμορφώνεται στις 07.38 το πρωί. Η όψη αυτή θα προκαλέσει διάφορα προβλήματα στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία, καθώς επίσης και διαφωνίες σε χώρους εργασίας. Στην συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 17.32 το απόγευμα και καλό είναι αυτό το διάστημα να μην ξεκινήσουμε καμία σημαντική δραστηριότητα. Στις 17.32 το πέρασμα της Σελήνης στον Ζυγό εγκαινιάζει ένα διήμερο μεγαλύτερης κοινωνικότητας, όπου η ανάγκη για συντροφιά και διασκεδάσεις θα είναι περισσότερο εμφανής. Στις 20.40 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους και ευνοεί τις φιλικές συγκεντρώσεις, τις συζητήσεις που θα αποδειχθούν εξαιρετικά εποικοδομητικές, καθώς επίσης και κάθε είδους συμφωνίες.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 5/4/2013).
Το ενδιαφέρον σας τους επόμενους δώδεκα μήνες, επικεντρώνεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, όπου πρόκειται να συμβούν αρκετές αλλαγές. Είναι γεγονός ότι θα έχετε πολλές επαφές και πολλές προτάσεις για συνεργασίες, και πράγματι κάποιες από αυτές θα αξίζουν πραγματικά. Θα πρέπει όμως να αναγνωρίσετε τις αληθινές ευκαιρίες, γιατί κάποιες από αυτές κρύβουν και κινδύνους. Στον αισθηματικό τομέα, μια νέα γνωριμία θα ταιριάζει απόλυτα στα γούστα σας, και όσοι διατηρείτε μια σχέση φθαρμένη, ίσως αποφασίσετε να την διακόψετε και να κάνετε μια νέα αρχή. Άνοδος προβλέπεται και στα οικονομικά σας, αλλά θα πρέπει να υιοθετήσετε μια καλύτερη διαχείριση.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Όμορφα και εύστροφα τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα αναπτύξουν καλλιτεχνικά - και όχι μόνο - ταλέντα. Η ανάγκη τους για μια ισορροπημένη οικογένεια θα είναι έντονη γι’ αυτό οι γονείς θα πρέπει να αποφεύγουν προστριβές που μπορεί να διαταράξουν την ψυχολογία τους. Αργότερα θα πρέπει και τα ίδια να επιλέξουν προσεκτικά τον σύντροφό τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφάλεια που αναζητούν.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Betty Davis, Gregory Peck, Μαρί Κυριακού, Στέλλα Γεωργιάδου.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK