ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


6 Απριλίου 2012

Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό στη 01.53 συνιστά σε όσους βρίσκονται σε εγρήγορση αυτή την ώρα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς θα υπάρχει τάση για βίαιη ή απρόβλεπτη συμπεριφορά, ξαφνική διακοπή σχέσεων ή ακόμα και ατυχημάτων. Στις 08.51 η Σελήνη διαμορφώνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και απαιτεί πιο συστηματικές προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα, καθώς επίσης και μια ήπια συμπεριφορά ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εντάσεις. Στις 21.18 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο, διαμορφώνοντας την Πανσέληνο του μήνα, που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις, μαζί φυσικά με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 6/4/2013).
Η φετινή χρονιά δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη και απαιτεί προσπάθειες εκ μέρους σας, ώστε να αποφύγετε απρόβλεπτες καταστάσεις. Η προσωπική σας ζωή θα υποστεί μεγάλες αλλαγές, ειδικά αν διατηρείτε μια φθαρμένη σχέση που βλέπετε ότι δεν έχει μέλλον. Αν τα θεμέλια της σχέσης είναι γερά, θα έχετε την ευκαιρία να επισκευάσετε τις ρωγμές και να βελτιώσετε την ποιότητά της. Αν όμως νιώθετε «εγκλωβισμένοι» σίγουρα κάποια στιγμή θα επαναστατήσετε. Παρόμοιες καταστάσεις θα συμβούν και στο χώρο της δουλειάς. Όσοι είστε ελεύθεροι, μπορεί να δημιουργήσετε σχέση τους επόμενους μήνες, η διάρκειά της όμως θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.


Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν κάτω από το γεμάτο φεγγάρι, θα έχουν κάπως άστατη διάθεση και είναι πιθανό στη παιδική ηλικία να δείξουν επιθετικότητα. Ωστόσο, πάντα θα αγωνίζονται για το δίκαιο και δεν θα ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας. Στον ερωτικό τομέα, θα έχουν πολλές κατακτήσεις καθώς θα εκπέμπουν ιδιαίτερη γοητεία.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Φιλήμονας, Κώστας Φαλελάκης, Raphael, Robert Kovac.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK