ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


7 Απριλίου 2012
Η σύνοδος Σελήνης – Κρόνου που πραγματοποιείται στις 12.15 το μεσημέρι είναι μια όψη που μπορεί να μας δημιουργήσει μελαγχολία ακόμα και χωρίς σοβαρό λόγο. Οι σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα, μπορεί αυτό το διάστημα να περάσουν μεγάλη κρίση. Στην συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 17.17 που περνάει στον Σκορπιό. Για τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, τα συναισθήματά μας θα είναι πιο έντονα και η δουλειά μας περισσότερο συστηματική αφού δεν θα αφήνουμε να μας ξεφεύγει ούτε η παραμικρή λεπτομέρεια. Στις 20.53 το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα μας κάνει περισσότερο διαισθητικούς και ευνοεί τις διασκεδάσεις που προσφέρουν θέαμα και ψυχαγωγία. Τέλος, στις 23.30 το εξάγωνο που θα σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη βοηθάει όσους εργάζονται αυτήν την ώρα να είναι περισσότερο αποδοτικοί αλλά και όσους διασκεδάζουν να περάσουν όμορφες στιγμές.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 7/4/2013).

Τους επόμενους δώδεκα μήνες, η θέλησή σας να πετύχετε μπορεί να είναι πολύ έντονη, ωστόσο η συμπεριφορά σας μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Υπάρχει ένδειξη ότι πολλές φορές θα διεκδικείτε το δίκαιο σας με λάθος τρόπο και αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες. Από την άλλη, υπάρχουν στο πλευρό σας πολλοί άνθρωποι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν και ίσως θα πρέπει να τους αφήσετε να αναλάβουν αυτοί τον ρόλο του διαμεσολαβητή, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Προσοχή και στα οικονομικά σας, γιατί ενώ οι προοπτικές είναι καλές, έχετε μια τάση για υπερβολικές και αλόγιστες σπατάλες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα χαρισματικά και στις περισσότερες περιπτώσεις θα πετυχαίνουν αυτό που θέλουν, καθώς η διαίσθηση θα τα οδηγεί εκεί που πρέπει. Ωστόσο κάποιες φορές το πείσμα τους μπορεί να τα παρασύρει σε έναν αγώνα που δεν καταλήγει πουθενά. Η αισθηματική τους ζωή θα είναι πολύ φλογερή.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Απόστολος Καλδάρας, Τέλης Ζώτος, Γιάννης Βαρδινογιάννης (Τζίγκερ), Βίκυ Παγιατάκη, Billie Holiday, Francis Ford Coppola, Jackie Chan.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK