Η ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


8 Απριλίου 2012
Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη


Οι δυο «εραστές» του ζωδιακού συγκρούονται στις 8 Απριλίου, δημιουργώντας ένα τετράγωνο που θα δημιουργήσει προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων που σχετίζεται με την επικοινωνία αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού προμηνύει ότι τα λόγια θα χάσουν την αξία τους και τίποτα δεν θα μπορεί να αποκαταστήσει τις όποιες διαφορές προκύψουν. Επιπλέον, ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, γεγονός που τον καθιστά ακόμα περισσότερο αδύναμο. Το ζώδιο της Παρθένου – στο οποίο βρίσκεται ο Άρης – σχετίζεται με την εργασία και την υγεία κι έτσι τις επόμενες μέρες είναι πιθανό να προκύψουν και επαγγελματικά προβλήματα, ενώ συνιστάται προσοχή και στη διατροφή μας, καθώς μπορεί να προκληθούν δηλητηριάσεις από χαλασμένα τρόφιμα. Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στις προσωπικές τους σχέσεις ενώ οποιαδήποτε απόπειρα συζήτησης το πιθανότερο είναι ότι θα πέσει στο κενό. Η όψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει θετικά μόνο στον ερωτικό τομέα και όσοι καταφέρουν να «μιλήσουν» με τον σύντροφό τους μέσω του σεξ, ίσως βγουν οι πιο κερδισμένοι.

Κριός
Φίλε Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 8/4. Η όψη αυτή θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να βγεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις εφόσον μάλιστα βλέπεις ότι το έδαφος είναι πρόσφορο. Ωστόσο, αν έχεις ένα μόνιμο δεσμό, είναι φυσικό αυτή η συμπεριφορά σου να προκαλέσει την αντίδραση του συντρόφου σου και να δεχτείς τα πυρά του. Πρόσεξε γιατί η τάση σου για άσκοπες διαμάχες, δογματισμούς και κριτικές που προφανώς δεν του αξίζουν, είναι πιθανό να φέρουν το τέλος στη σχέση σας. Ακόμα κι αν νομίζεις ότι αυτό δεν σ’ απασχολεί, το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις όταν ο Άρης γυρίσει σε ορθή πορεία. Πρόσεξε επίσης τα οικονομικά σου, την συμπεριφορά σου σε συγγενικά σου πρόσωπα και τις μετακινήσεις σου.

Ταύρος
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με την Αφροδίτη στις 8 του μήνα, πρόκειται να σου προκαλέσει αρκετές ταραχές φίλε Ταύρε. Τα οικονομικά σου, η σχέση σου με τον σύντροφό σου και τα παιδιά σου, αλλά και τα επαγγελματικά σου, είναι τομείς που σου δημιουργούν ανασφάλεια και σε ωθούν να παλέψεις περισσότερο ώστε να επιφέρεις τις πολυπόθητες αλλαγές που ζητάς. Επιπλέον, η αναζήτηση της ελευθερίας που αυτή τη στιγμή φαίνεται να αποτελεί τη σημαντική σου προτεραιότητα, ίσως δημιουργήσει ρωγμές στη σχέση σου. Ίσως αν προσπαθήσεις να προσεγγίσεις διαφορετικά τον σύντροφό σου, και τον πείσεις να κάνετε κάτι διαφορετικό για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, διαπιστώσεις ότι τελικά η σχέση σου έχει περιθώρια βελτίωσης.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, οι οικογενειακές εντάσεις θα πρωτοστατήσουν αυτές τις μέρες. Οι προσπάθειες συνεννόησης θα πέσουν στο κενό και η άρνησή σου να κάνεις την παραμικρή υποχώρηση θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά.  Αν οι διαφωνίες σχετίζονται με τις προσωπικές επιλογές σου, ίσως είναι καλύτερα να ασπαστείς την γνώμη των δικών σου και να είσαι περισσότερο προσεκτικός. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν έχει όφελος σ’ αυτή την ιστορία και ίσως είναι καιρός να «τεστάρεις» κι εσύ κάποια άτομα που μπορεί πράγματι να μην είναι όπως δείχνουν. Αν πάλι πρόκειται για τις επαγγελματικές σου επιλογές, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις αντικειμενικά κάποια γεγονότα, αφού η κρίση σου αυτό το διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που πραγματοποιείται στις 8 του μήνα, είναι λογικό να σε κουράσει καθώς θα προκαλέσει επιπλέον εντάσεις σε μια περίοδο που ήδη τα νεύρα σου είναι τεταμένα. Οι πιο πολλές ανησυχίες σχετίζονται με τον τομέα της καριέρας σου καθώς νιώθεις να αποκορυφώνεται η ανασφάλεια που επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό. Από την άλλη είσαι υποχρεωμένος να ακολουθείς ένα εξοντωτικό πρόγραμμα, γεμάτο μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Η καλύτερη λύση αυτό το διάστημα, είναι να προσπαθήσεις να «αδειάσεις» το μυαλό σου από όλα τα προβλήματα και να απομονωθείς μακριά από όλους και όλα για να σκεφτείς τις επόμενες ενέργειές σου. Άλλωστε πολλές φορές η σκέψη έχει καλύτερα αποτελέσματα από τη δράση κι αυτό είναι κάτι που εσύ το ξέρεις καλά.

Λέων
Τα οικονομικά σου έχουν υποστεί αρκετά σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα από την παρουσία του ανάδρομου Άρη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φίλε Λέοντα. Στις 8 του μήνα, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη ίσως αποτελέσει το έναυσμα για να πάρεις επιτέλους κάποιες αποφάσεις. Θα πρέπει λοιπόν να μελετήσεις καλύτερα τον προϋπολογισμό σου, και να βάλεις φρένο στις καταναλωτικές σου μανίες ώστε να μειώσεις σημαντικά τις απώλειες. Ο τομέας των φίλων επίσης χρειάζεται προσοχή, ειδικά αν υπάρχουν άτομα που συνεχώς σου ζητούν «δανεικά κι αγύριστα». Αν αλλάξεις κι εσύ την μέχρι τώρα παθητική στάση σου και υιοθετήσεις μια επιθετική πολιτική, σίγουρα θα βγεις λιγότερο ζημιωμένος.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο Άρης που συνεχίζει την πορεία του στο δικό σου ζώδιο, στις 8 του μήνα σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και σου δημιουργεί επιπρόσθετες δυσκολίες κυρίως στον τομέα της καριέρας σου. Ίσως το γεγονός ότι αυτό το διάστημα είσαι περισσότερο επιθετικός και ευέξαπτος από ότι συνήθως, δίνει την ευκαιρία στους ανώτερούς σου ή σε κάποιους «καλοθελητές» να μπλοκάρουν την πρόοδό σου και να «παγώνουν» την φυσιολογική εξέλιξή σου. Και φυσικά το λάθος σου θα είναι να επαναστατήσεις. Τώρα είναι που πρέπει να τηρήσεις μια στάση αναμονής και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή, που θα έρθει μετά τις 14 του μήνα. Μέχρι τότε αποστασιοποιήσου από τις ταλαιπωρίες και φρόντισε να είσαι αποδοτικός στην δουλειά σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 8 του μήνα, και εντείνει την ανασφάλειά σου στον αισθηματικό τομέα. Ήδη η σχέση με τον σύντροφό σου έχει αντιμετωπίσει πολλές αντιξοότητες και πλέον δεν ξέρεις αν πρέπει να κάνεις κι άλλη υπομονή ή να πάρεις την απόφαση να την διακόψεις οριστικά. Εκείνο που προέχει αυτό το διάστημα είναι να προσδιορίσεις τις δικές σου δυνάμεις και αδυναμίες και τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν στην ψυχοσύνθεσή σου. Αν νομίζεις ότι έχεις ακόμα αποθέματα, καλό θα είναι να περιμένεις λίγο ακόμα, αφού ο σύντροφός σου επηρεάζεται από τον ανάδρομο Άρη και είναι φυσικό να φαίνεται κάποιες φορές αδιάλλακτος. Μετά τις 14 του μήνα όμως θα δεις πραγματικά τις προθέσεις του.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 8 του μήνα, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, γεγονός που απαιτεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου τόσο στην επαγγελματική όσο και στην αισθηματική σου ζωή. Η όψη αυτή μπορεί να σε επηρεάσει λιγότερο από άλλα ζώδια, καθώς εσύ διαθέτεις την φυσική ικανότητα να ξεπερνάς τα εμπόδια με την απερίγραπτη υπομονή σου. Έτσι, παρόλο που οι «προθεσμίες» που έχεις βάλει για την επίτευξη των στόχων σου, σχεδόν εξαντλούνται, εσύ δεν το βάζεις κάτω! Και καλά κάνεις, αφού κατά βάθος ξέρεις ότι ο χρόνος είναι με το μέρος σου και η βιασύνη φέρνει πολλές φορές αντίθετα αποτελέσματα. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να αποφύγεις σενάρια συνομωσίας που θα σε οδηγήσουν σε έναν αγώνα άδικης εκδίκησης.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, φαίνεται ότι η μέχρι τώρα εύνοια των πλανητών έγινε αιτία να χάσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που σχηματίζεται όμως στις 8 του μήνα, φωτίζει τα λάθη σου και την αδιαφορία σου και σε φέρνει προ των ευθυνών σου. Τώρα λοιπόν έχεις μια και μοναδική ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Μια διαδικασία που δεν θα είναι εύκολη, αποτελεί όμως το μεταίχμιο για την επιτυχημένη ή αποτυχημένη μελλοντική σου πορεία. Οι επαφές σου με σημαντικά άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν, θα αποδειχθούν καθοριστικές, γι’ αυτό προσπάθησε η προσέγγισή σου προς αυτούς να είναι όσο το δυνατόν πιο αληθινή. Το να παραδεχτείς κάποια λάθη σου, είναι σίγουρα καλύτερη τακτική από το να χρησιμοποιήσεις ψεύτικα τεχνάσματα για να προωθήσεις τον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που πραγματοποιείται στις 8 του μήνα, είναι μια όψη που έχει δυο νομίσματα για σένα φίλε Αιγόκερε. Δεδομένου ότι οι  υπερβολικές ευθύνες δεν σε τρόμαξαν ποτέ, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επωμισθείς κάποια επιπρόσθετα βάρη, για τα οποία φυσικά θα αποζημιωθείς στο έπακρο. Παρά τις όποιες αντίξοες συνθήκες, εσύ μπορείς τώρα να εκμεταλλευτείς κάποιες καταστάσεις, να αναδείξεις τα προσόντα σου και να βάλεις τις βάσεις για μια ανοδική πορεία. Φυσικά, θα υπάρξουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σου βάλουν τρικλοποδιές, αλλά δεν θα πρέπει να αφήσεις αυτό το γεγονός να επηρεάσει την διάθεσή σου. Απέφυγε όμως σε κάθε περίπτωση να δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη σε άτομα που προφανώς δεν αξίζουν.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η αισθηματική σου ζωή φαίνεται ότι αποσπά την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο αυτό το διάστημα. Είσαι μάλιστα τόσο αφοσιωμένος σ’ αυτήν, που παραβλέπεις κάποια σημαντικά θέματα. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει τώρα να αναπληρώσεις τα πάντα. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που διαμορφώνεται στις 8 του μήνα, θα σου φέρει πλήθος ερωτικών γνωριμιών και σίγουρα θα θελήσεις να ενδώσεις και σε μια και σε δυο και σε τρεις… περιπέτειες. Δεν πρέπει όμως να αναλογιστείς και τις συνέπειες; Η αποχή από τη δουλειά σου, ή ακόμα και από την μόνιμη σχέση σου, θα σου δημιουργήσει άλλα προβλήματα πιο σοβαρά. Βάλε λοιπόν το μέτρο στη ζωή σου και μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος.

Ιχθείς
Οι σχέσεις και το οικογενειακό σου περιβάλλον είναι οι τομείς που επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που πραγματοποιείται στις 8 του μήνα, φίλε Ιχθύ. Η εριστικότητα του συντρόφου σου και η αδυναμία σου να κατανοήσεις τις ανάγκες του ίσως επιφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο ήδη τεταμένο κλίμα. Μην βιαστείς να φτάσεις στα άκρα – γιατί είναι πολύ εύκολο να αφήσεις τον εκνευρισμό να σε παρασύρει – αλλά προσπάθησε να κάνεις μια ακόμα προσπάθεια. Ίσως η ψυχική κούραση είναι πολύ επώδυνη, όμως αν αναλογιστείς ότι απομένει μόνο μια εβδομάδα για την ορθή πορεία του Άρη, ίσως αξίζει τον κόπο να περιμένεις. Μην πάρεις λοιπόν αποφάσεις για τις οποίες μπορεί και να μετανιώσεις και φρόντισε μέχρι τότε να αποφύγεις περαιτέρω εντάσεις.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK