ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


9 Απριλίου 2012

Στις 08.56 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και αυτή είναι η τελευταία όψη που διαμορφώνει από το ζώδιο του Σκορπιού. Μέχρι αυτή την ώρα λοιπόν, θα είμαστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και αποδοτικοί σε οτιδήποτε κάνουμε, ενώ αμέσως μετά τα πράγματα αλλάζουν, αφού η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 17.12 οπότε και περνάει στο ζώδιο του Τοξότη. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο  η διάθεσή μας θα είναι καλύτερη και πιο αισιόδοξη, ενώ θα στραφούμε περισσότερο σε εξωστρεφείς δραστηριότητες προκειμένου να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Στις 20.59 το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, συνιστά προσοχή σε κάθε είδους απάτες, ενώ σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις στις σχέσεις με τους «εταίρους» μας στο εξωτερικό, ή να βρίσκεται σε εξέλιξη μια παρασκηνιακή δραστηριότητα σε μια προσπάθεια παραπλάνησης του λαού (!) Στις 23.23 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και συνιστά να είμαστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας αλλά και στη συμπεριφορά μας.
* Στις 18.51 γίνεται ακριβές το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 9/4/2013).
Η αντίθεση που σχημάτιζε ο Κρόνος με τον Ήλιο σας, σάς δημιούργησε αρκετά προβλήματα την περασμένη χρονιά, και μερικοί από σας φτάσατε κάποια στιγμή σε αδιέξοδο. Φέτος, οι προοπτικές είναι πολύ καλύτερες, αφού πλέον έχετε πάρει το μάθημά σας, και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Με άλλα λόγια είστε έτοιμοι – και πρέπει – να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας και να χαράξετε την πορεία σας. Και τώρα θα συναντήσετε δυσκολίες, θα μπορέσετε όμως να τις αντιμετωπίσετε και να τις παρακάμψετε, ώστε να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Για τα παιδιά που θα γεννηθούν μέχρι τις 17.12 ισχύουν οι χθεσινές προβλέψεις. Αυτά που θα γεννηθούν αργότερα, θα είναι περισσότερο εξωστρεφή και θα αγαπούν την περιπέτεια. Στη ζωή τους θα έχουν την τύχη στο πλευρό τους, αλλά θα πρέπει να προσέξουν να μην επαναπαυτούν σ’ αυτήν και εγκαταλείψουν τις προσπάθειες.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:

9. Τάνια Τσανακλίδου, Σμάρω Στεφανίδου, Βάσια Λόη, Σπύρος Μαρκεζίνης, Jean-Paul Belmondo, Fabio di Tomaso, Patty Pravo, Marc Jacobs, Luciano Galletti.


1 comment

1 σχόλιο:

 1. Hi, I have been visiting your blog. ¡Congratulations for your work, good luck with your blog! I invite you to visit my blogs about literature, philosophy and films:

  http://vniversitas.over-blog.es
  http://carpe-diem-agc.blogspot.com/
  http://alvaro-alvarogomezcastro.blogspot.com/

  Greetings from Santa Marta, Colombia

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK