ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


11 Απριλίου 2012

Η πρώτη όψη που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη είναι στις 04.51 το τρίγωνο με τον Ήλιο. Πρόκειται για μια θετική όψη που βοηθά να επανέλθει η αρμονία σε όλων των ειδών τις σχέσεις και να αναπτυχθεί μια νέα εμπιστοσύνη. Στις 12.07 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και δυσχεραίνει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ωστόσο λίγο αργότερα – στις 13.06 – το εξάγωνο με τον Κρόνο μπορεί να αποκαταστήσει τις όποιες διαφορές. Από τις 13.06 η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας ενώ στις 19.02 περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί είναι κατάλληλο για να οργανώσουμε τις δουλειές μας και να κάνουμε νέα σχέδια που φαίνονται πιο ρεαλιστικά. Τέλος στις 23.07 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και μας δίνει την ευχέρεια να επικοινωνήσουμε πιο εύκολα με τους γύρω μας, καθώς η αυξημένη μας διαίσθηση βοηθά να τους κατανοήσουμε – και να μας κατανοήσουν φυσικά – περισσότερο.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 11/4/2013).
Το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, υπόσχεται μια θετική χρονιά τόσο για τις αισθηματικές σας υποθέσεις όσο και για τα επαγγελματικά σας. Πολλοί από σας θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας και να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να περιμένετε πρόοδο, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς και να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις. Άλλωστε, ξέρετε ότι οι εποχές που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, από μικρά θα είναι πολύ ανεξάρτητα και με πολύ προχωρημένες ιδέες. Αν και στο σχολείο μπορεί να μην είναι οι πρώτοι μαθητές, αργότερα θα ακολουθήσουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση με μεγάλη επιτυχία. Είναι πιθανό να ζήσουν ένα μεγάλο διάστημα της ζωής τους στο εξωτερικό.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαρία Δημητριάδη, Ιωάννης Μεταξάς, Χρήστος Παπουτσής.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK