ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


12 Απριλίου 2012

Στη 01.24 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, μια όψη που αυξάνει κατακόρυφα την ενέργεια και ευνοεί κάθε είδους δραστηριότητα. Δυστυχώς όμως αυτή την όψη θα την εκμεταλλευτούν μόνο τα «νυχτοπούλια». Στις 04.33 το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό συνιστά σε όσους είναι ακόμα ξύπνιοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες καταστάσεις, ατυχήματα ή και αποκαλύψεις που θα σοκάρουν. Στις 11.31 η σύνοδος με τον Πλούτωνα μπορεί να λειτουργήσει θετικά σε επαγγελματικά ζητήματα αρκεί να είμαστε απερίσκεπτοι και να μην βρισκόμαστε κάτω από πίεση. Τέλος στις 22.45 το τρίγωνο Σελήνης – Δία είναι μια ευνοϊκή όψη που σχετίζεται με οικονομικά οφέλη – ειδικά αφού ο Δίας βρίσκεται στον Ταύρο.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 12/4/2013).
Η χρονιά που ξεκινά στα γενέθλιά σας, είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, αφού μέσα από διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν, θα αναγκαστείτε να αγωνιστείτε περισσότερο, να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και τελικά να πετύχετε ό,τι ονειρεύεστε. Όσοι σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να οπλιστείτε με πείσμα και υπομονή και να ξεχάσετε τον Κριαρίσιο παρορμητισμό σας. Το καλό πράγμα εξάλλου αργεί να γίνει και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή αν καταφέρετε να λύσετε τώρα τις διαφορές σας με τον σύντροφό σας, η σχέση σας δεν θα αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα. Όσοι είστε ελεύθεροι, προσέξτε ένα σοβαρό άτομο που ίσως δεν του δίνετε την πρέπουσα σημασία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Σοβαρά από τα «γεννοφάσκια» τους θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα. Από μικρά η ωριμότητά τους δεν θα δυσκολέψει καθόλου τους γονείς τους στην ανατροφή τους. Μεγαλώνοντας οι στόχοι τους θα είναι σταθεροί και έτσι δεν θα λοξοδρομήσουν πουθενά, με αποτέλεσμα φυσικά να πετύχουν ότι θέλουν.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Τζίμης Μακούλης, Χρήστος Ιακώβου, Andy Garcia, David Cassidy.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK