ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


13 Απριλίου 2012

Στις 12.50 το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο διαμορφώνοντας το τελευταίο τέταρτο Σελήνης. Η όψη αυτή δημιουργεί ανασφάλεια και πίεση. Ίσως οι αυξημένες υποχρεώσεις ενόψει της γιορτής του Πάσχα μας προσθέσουν επιπλέον άγχος, το οποίο δυστυχώς θα συνεχιστεί αφού στις 17.11 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και προκαλεί νέες δυσκολίες ή και μια τάση μελαγχολίας. Τα πράγματα φτιάχνουν στις 19.04 με το εξάγωνο του Ερμή που είναι κατάλληλο για επαφές με πρόσωπα που μας χαλαρώνουν και για ευχάριστες συζητήσεις. Η Σελήνη αμέσως μετά βγαίνει σε κενό πορείας για να περάσει στον Υδροχόο στις 23.48. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο κοινωνικοί, θα συναντήσουμε φίλους και γνωστούς αλλά παράλληλα θα υπάρχει και μια τάση ανεξαρτησίας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 13/4/2013).
Το τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης που διαμορφώνεται την ημέρα των γενεθλίων σας, δείχνει ότι θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις ανάμεσα στο οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι να μην δίνετε τροφές για σχόλια αλλά να προσπαθείτε να τα έχετε καλά με όλους, βρίσκοντας τα κατάλληλα επιχειρήματα. Κάτι τέτοιο είναι εύκολο να γίνει φέτος καθώς η ευστροφία σας είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη. Από τον Μάιο μέχρι τις αρχές Ιουλίου, θα συναντήσετε αρκετές  δυσκολίες, αλλά μετά ο δρόμος σας είναι γεμάτος επιτυχίες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Εξαιρετικά φιλόδοξα θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα. Η ωριμότητά τους και η ικανότητά τους να κυνηγήσουν τους στόχους τους, θα είναι η αιτία που θα πετύχουν ό,τι ονειρευτούν. Ωστόσο αν πρόκειται για κορίτσια, μάλλον ο τομέας της καριέρας θα τα προσελκύσει τόσο πολύ, που ίσως αργήσουν να δημιουργήσουν οικογένεια.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
 Έλλη Λαμπέτη, Μαντώ, Γιώργος Λύρας, Θάνος Μικρούτσικος, Garry Kasparov.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK