ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


14 Απριλίου 2012

Το καλύτερο νέο της ημέρας φυσικά είναι ότι επιτέλους ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία στις 05.54 το πρωί, μια όψη που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις. Στις 10.58 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου τονίζει τα κοινωνικά ζητήματα. Νέες ιδέες θα βοηθήσουν στην επίλυση παλιών προβλημάτων, ενώ τυχαίες συναντήσεις μπορούν να αποδειχθούν θετικές για το μέλλον. Στις 17.10 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που βοηθά τόσο την επικοινωνία όσο και τις αισθηματικές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά. Ιδανική στιγμή για να συναντηθούμε με φίλους και γνωστούς και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, αλλά και για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Τέλος, μια και επιτέλους ανακηρύχτηκαν αυτές οι πολυαναμενόμενες εκλογές, αξίζει να σημειώσουμε μια  όψη που σχηματίζεται στις 18.51. Πρόκειται για την χιαστί (γωνία 150 μοιρών) Αφροδίτης – Πλούτωνα, που μπορεί να σημάνει ριζικές αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα. Ίσως λοιπόν υπάρξουν κάποια μεταρρυθμιστικά προγράμματα – έστω και υπό μορφή υποσχέσεων για την ώρα – που θα οδηγήσουν σε μια καλύτερη διαβίωση τον λαό.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 14/4/2013).
Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία τους επόμενους δώδεκα μήνες. Η γοητεία που εξασκείτε στους γύρω σας σε συνδυασμό με την αυξημένη πειθώ σας, θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε τα κατάλληλα άτομα που θα σας προωθήσουν εκεί που στοχεύετε. Επιπλέον σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο παράγοντας της τύχης που θα σας συντροφεύει κάθε στιγμή. Μελανό σημείο στον ετήσιο χάρτη σας, ο αισθηματικός τομέας, που φαίνεται να σας δημιουργεί προβλήματα. Μάλλον όμως θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσετε εσείς τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Δυναμικά και αξιαγάπητα τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα γίνονται εύκολα το επίκεντρο της προσοχής όπου κι αν βρεθούν. Από τα παιδικά τους χρόνια θα είναι εξαιρετικά δημοφιλή και θα αποκτήσουν καλές φιλίες. Μεγαλώνοντας θα αγωνιστούν για τους στόχους τους, αλλά μάλλον η τύχη θα αποτελέσει τον καθοριστικό παράγοντα της επιτυχίας τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Νατάσα Παζαΐτη, Anne Sullivan, Julie Christie.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK