ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


8 Απριλίου 2012

Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στον Σκορπιό στις 08.27 το πρωί σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που τονίζει τη σεξουαλικότητα και ευνοεί να εκδηλωθεί το πάθος σε μια σχέση, ενώ παράλληλα ευνοεί και  θέματα οικονομικά. Ωστόσο, το απόγευμα στις 17.07 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο και μπορεί να επιφέρει οικονομικές απώλειες, καθώς λείπει η αίσθηση του μέτρου. Καλό είναι επίσης το διάστημα αυτό να αποφύγουμε διατροφικές ατασθαλίες, υπερβολική κατανάλωση ποτού αλλά και γενικότερα έντονες δραστηριότητες που μπορεί να καταπονήσουν τον οργανισμό μας.
*Σήμερα επίσης από τα ξημερώματα στη 01.37 γίνεται ακριβές το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το κάθε ζώδιο εδώ.  

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 8/4/2013).
Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα τους επόμενους δώδεκα μήνες και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα ανοίγματα που θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο τα πάγια έξοδά σας. Αν ήδη είστε χρεωμένοι θα πρέπει να χαράξετε ένα πλάνο, ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Η πώληση ενός περιουσιακού σας στοιχείου, μπορεί να πραγματοποιηθεί φέτος, αν είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που πρέπει. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι πολύ φλογερή και για κάποιους από σας θα αναβιώσει ένας παλιός έρωτας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
 Η Σελήνη στον Σκορπιό θα «προικίσει» τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, με έντονα συναισθήματα αλλά και εσωστρέφεια. Δύσκολα θα μπορεί κανείς – ακόμα και οι γονείς τους – να «μαντεύουν» τις επιθυμίες τους ή την αιτία της δυσαρέσκειάς τους. Γενικά θα έχουν μια δική τους άποψη για το κάθε τι και αργότερα θα διαπρέψουν σε οικονομικά επαγγέλματα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Ηλίας Ψινάκης, Μανώλης Αγγελόπουλος, Διονύσιος Σολωμός, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Βούδας, Vivienne Westwood.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK