ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


16 Απριλίου 2012

Δώδεκα λεπτά μετά την είσοδο της σημερινής μέρας η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και ευνοεί όσους βρίσκονται ακόμα έξω για να γιορτάσουν το Πάσχα, να αναπτύξουν μια καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω τους, ή ακόμα και να κάνουν καινούργια σχέδια που απαιτούν μεν οργάνωση και ευθύνη, υπόσχονται όμως και καλές προοπτικές. Στη 00.42 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο, άλλη μια θετική όψη που μπορεί να δημιουργήσει νέες φιλίες που θα αντέξουν στο χρόνο. Στην συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας, για να περάσει στις 07.38 στο ζώδιο των Ιχθύων. Τις επόμενες δυο μέρες θα είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι αλλά και περισσότερο δημιουργικοί. Στις 12.25 η σύνοδος με τον Ποσειδώνα εγκυμονεί κινδύνους για απάτες και αυταπάτες και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε περισσότερο καχύποπτοι σε ότι ακούμε και κυρίως σε ότι μας υπόσχονται. Στις 14.45 η Σελήνη σχηματίζει την τελευταία όψη για σήμερα που είναι η αντίθεση με τον Άρη. Μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, διαφωνίες και ανατροπές.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 16/4/2013).
Η χρονιά που ξεκινά στα γενέθλιά σας, προσφέρεται περισσότερο για παρασκηνιακή δράση. Παρόλο που είστε αποφασισμένοι φέτος να αγωνιστείτε για κάτι καλύτερο, τα σχέδιά σας θα πρέπει να παραμείνουν κρυφά και να μην εμπιστευτείτε πουθενά τις μελλοντικές κινήσεις σας. Στον επαγγελματικό τομέα, έτσι κι αλλιώς υπάρχουν άτομα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να σας διαβάλλουν και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Αντίθετα, η αισθηματική σας ζωή προβλέπεται φλογερή, και όσοι είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι περισσότερο ντροπαλά και θα τους λείπει το θάρρος και η αποφασιστικότητα. Οι γονείς θα πρέπει να τα μάθουν να πιστεύουν στον εαυτό τους και να μην τα προσβάλλουν όταν κάνουν λάθη, αλλά να τα ενθαρρύνουν να ξαναπροσπαθήσουν. Έτσι, θα αναπτύξουν αυτοπεποίθηση και θα πετύχουν στη ζωή τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Charlie Chaplin, Dusty Springfield, Ellen Barkin, Καίτη Γκρέυ, Χρήστος Βασιλόπουλος.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK