ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


18 Απριλίου 2012


Κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη θα είναι σε κενό πορείας, οπότε καλό θα είναι να μην ξεκινήσουμε καινούργιες δραστηριότητες, να μην κάνουμε σοβαρά σχέδια και να μην υπογράψουμε σημαντικά έγγραφα. Στις 17.58 το απόγευμα η Σελήνη μπαίνει στον Κριό και στις 21.28 σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή. Αυτές τις ώρες θα είμαστε περισσότερο αυθόρμητοι και ίσως και περισσότερο βιαστικοί.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 18/4/2013).
Η φετινή χρονιά θα είναι κάπως δύσκολη για σας, αφού αναμένεται να αντιμετωπίσετε πολλές συγκρούσεις τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με το φιλικό σας περιβάλλον. Ίσως οι διαφωνίες σας οφείλονται στο γεγονός ότι βρίσκεστε σε μια περίοδο εσωτερικής σύγκρουσης και εκείνο που πραγματικά ψάχνετε να βρείτε είναι οι αληθινές σας ανάγκες. Τα άτομα με τα οποία θα αποχωριστείτε τελικά αυτό το διάστημα, ίσως δεν ήταν ποτέ κατάλληλα για σας, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να απογοητευτείτε, αλλά να μάθετε να κάνετε καλύτερες επιλογές στο μέλλον.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά και σε γενικές γραμμές θα έχουν τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν στην χθεσινή μέρα. Αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 18.00 θα είναι περισσότερο ανεξάρτητα και ριψοκίνδυνα. Είναι καλό να στραφούν στον αθλητισμό, ενώ μεγαλώνοντας μπορεί να ενδιαφερθούν για την πολιτική ή για μια στρατιωτική καριέρα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Τατιάνα Στεφανίδου, Κώστας Φέρρης, Melody Thomas Scott, Kourtney Kardashian.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK