ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


19 Απριλίου 2012


Η πρώτη όψη που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη είναι η σύνοδος με τον Ουρανό στις 05.45. Μια όψη που μπορεί να φέρει κάθε είδους ανατροπές και αναταραχές σε μεγάλο βαθμό, ιδιαίτερα αφού η επόμενη όψη που ακολουθεί είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 12.57. Καλό είναι μέχρι εκείνη την ώρα να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην εμπλακούμε για κανένα λόγο σε διαμάχες και κόντρες. Τα πράγματα φτιάχνουν αμέσως   μετά, αφού η Σελήνη στην συνέχεια προχωρώντας θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη που θα γίνει ακριβές στις 20.40. Μια όψη θετική κυρίως για το γυναικείο φύλο που μπορεί να ασχοληθεί με καλλωπισμό και την ομορφιά αλλά και να προσελκύσει εύκολα το άτομο που την ενδιαφέρει.
* Στις 18.12 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει  μέχρι τις 20 Μαΐου. Η νέα θέση του Ήλιου αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις .
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 19/4/2013).
Οι «δύσκολες» όψεις που σχηματίζει η Σελήνη την ημέρα των γενεθλίων, σηματοδοτεί αλλαγές κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Μάλλον έχετε μπει ήδη σ’ αυτή την διαδικασία που μπορεί να εξελίσσεται πολύ αργά και να σας δημιουργεί φόβους και ανασφάλειες. Ωστόσο, αν αρχίσετε να κάνετε τις κατάλληλες επαφές θα σας ανοίξουν πολλές χρήσιμες πόρτες. Εξάλλου, η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στο ζενίθ και το ξεκίνημα μιας νέας επιχείρησης μπορεί να είναι αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν στον αισθηματικό τομέα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν μέχρι σήμερα μέχρι τις 18.11 θα ανήκουν στο ζώδιο του Κριού και θα είναι αρκετά ανεξάρτητα και ιδιόρρυθμα. Θα πρέπει να μάθουν να κάνουν υπομονή και να μην περιμένουν να πετύχουν το κάθε τι από την πρώτη στιγμή. Αντίθετα, τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 18.12 θα ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου και θα είναι περισσότερο υπομονετικά και αποφασιστικά. Και τα δυο ωστόσο θα έχουν φιλοδοξίες και θα πετύχουν στη ζωή τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιάννης Κόλλιας,  Νίκος Απέργης (τραγουδιστής), Jayne Mansfield, Rivaldo.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK